baraj Manjesti jud Vaslui
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Re: baraj Manjesti jud Vaslui
Eu am vazut si somn prins la pestisor, in vara.
Mare lool.IlieNeamt scrie:In 7 ani de zile de la postarea ultimului mesaj din acest post e si normal sa se fi schimbat foarte multe acolo
Nu am vazut!
Peste are, de fiecare data cand am fost acolo, am prins peste si chiar diversificat, nu numai o specie sau doua...
Si ajung in fiecare an, am drum acolo cateva zile si fac cam doua partide de pescuit.
Si ajung in fiecare an, am drum acolo cateva zile si fac cam doua partide de pescuit.
-
- veteran
Adevarat domnule coleg'....dar la fel de adevatrat e si faptul ca la Manjesti nu toti care tin o undita in mina si prinde pesteIlieNeamt scrie:In 7 ani de zile de la postarea ultimului mesaj din acest post e si normal sa se fi schimbat foarte multe acolo

Unii chiar au renuntat sa mai merga la Manjesti

pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!
Unii merg la Manjesti sa prinda peste si la Bicaz sa-l sacoseasca (sau mai bine zis sa se manjeasca) 

www.pentrupescuit.ro
IlieNeamt scrie:Unii merg la Manjesti sa prinda peste si la Bicaz sa-l sacoseasca (sau mai bine zis sa se manjeasca)
....

Rusinica domnilor colegi daca faceti "sacoseli" din astea cu bibanii de la Bicaz!!!!!

rapala the best vobler in the world
-
- veteran
Ai probe domnule coleg??IlieNeamt scrie:Unii merg la Manjesti sa prinda peste si la Bicaz sa-l sacoseasca (sau mai bine zis sa se manjeasca)
Ai vazut tu pe cineva sau o dai asa ...."calda" cum ti-e stilul?
Daca da fi barbat si fa proba , caci altfel te faci de kkao....

Sau e doar o alta incercare de-a vedea tandara din ochii altora uitind de birna din ochii proprii....

Eu unul nu pot face acelasi lucru ca tine , adica sa acuz pe cineva ca "sacoseste" ...nu de alta dar nu cred am pescuit impreuna pe Bicaz , exceptind concursul ca sa stiu ce ai sau ce nu ai la sacosa .....ce zici?
PS. Iar tie dragul meu prieten stradic iti dau un sfat ....nu pune botul la tot ce scriu unii pe aici

Domnule Stratonov nu mai luati atat fir ca poate vi se umfla vreo vena si nu mai puteti "tine o undita in mina si nu mai puteti prinde peste". Eu nu cred ca am dat vreun nume de aceea nu inteleg reactia energica a Dumneavoastra.
Nu am nici o problema si nu am de ce sa ma fac de cacao in fata nimanui. Eu doar am specificat ca sunt unii "care stiu sa tina o undita in mana si prind peste pe Manjesti" si care au pescuit si pe Bicaz si au retinut foarte mult biban (multe exemplare mari). Noroc de domnul Raul Papalicef ca a venit in control si i-a obligat pe acei indivizi din Suceava "care stiu sa tina o undita in mana si prind peste pe Manjesti" sa elibereze bibanii.
Ca pescuiati si Dumneavoastra prin zona unde erau si indivizii mentionati mai sus nu am de unde sa stiu pentru ca nu am fost acolo si nu am pescuit impreuna cu Dumneavoastra pe Bicaz si nu cred ca o sa am "onoarea" asta. Ca erati cazati la aceeasi pensiune nici asta nu am de unde sa stiu. Dar daca ii cunoasteati pe acesti indivizi puteati sa luati atitudine si sa-i trageti de maneca sa se mai opreasca sau sa se limiteze la mai putin peste retinut. Ati facut-o sau nu nici asta nu am de unde sa stiu dar ar fi fost frumos sa o fi facut !
Nu am nici o problema si nu am de ce sa ma fac de cacao in fata nimanui. Eu doar am specificat ca sunt unii "care stiu sa tina o undita in mana si prind peste pe Manjesti" si care au pescuit si pe Bicaz si au retinut foarte mult biban (multe exemplare mari). Noroc de domnul Raul Papalicef ca a venit in control si i-a obligat pe acei indivizi din Suceava "care stiu sa tina o undita in mana si prind peste pe Manjesti" sa elibereze bibanii.
Ca pescuiati si Dumneavoastra prin zona unde erau si indivizii mentionati mai sus nu am de unde sa stiu pentru ca nu am fost acolo si nu am pescuit impreuna cu Dumneavoastra pe Bicaz si nu cred ca o sa am "onoarea" asta. Ca erati cazati la aceeasi pensiune nici asta nu am de unde sa stiu. Dar daca ii cunoasteati pe acesti indivizi puteati sa luati atitudine si sa-i trageti de maneca sa se mai opreasca sau sa se limiteze la mai putin peste retinut. Ati facut-o sau nu nici asta nu am de unde sa stiu dar ar fi fost frumos sa o fi facut !
www.pentrupescuit.ro
-
- veteran
Domnule coleg ', a pescui cu cineva pe aceasi apa in acelasi timp si de-a fi cazat la aceasi pensiune nu cred ca e vre-o vina.Ca erati cazati la aceeasi pensiune nici asta nu am de unde sa stiu. Dar daca ii cunoasteati pe acesti indivizi puteati sa luati atitudine si sa-i trageti de maneca sa se mai opreasca sau sa se limiteze la mai putin peste retinut. Ati facut-o sau nu nici asta nu am de unde sa stiu dar ar fi fost frumos sa o fi facut !
In plus nici nu e treaba mea cine ce are in sacosa si cit ......treaba mea este ca nu-i OK sa fiu bagat in aceasi oala de catre cineva ca TINE care nu a fost nici acolo sa vada ce sa intimplat exact....ca vezi doamne nu ai dat nici nume , tocmai ca sa se inteleaga ca asi fi putut face la fel

Poate ne spui si daca Raul Papalicev a gasit vre-un peste asupra mea in momentul cind a acostat linga barca mea si la ce distanta pescuiam eu fata de colegii de pensiune

asta ca sa lamurim odata si odata cum a stat treaba pe acolo...
In alta ordine de idei Bicazul e apa PUBLICA si acolo se respecta sau ar trebui sa se repecte regulamentul din permisul de pescuit care prevede (parca) cite 5 kg de peste/ zi ... deci nu cred ca e nici o crima daca cineva isi ia acasa niste bibani....chiar daca unii considera ca acest lucru e o blasfemie...
Iar daca TU nu ai luat niciodata peste din Bicaz ...ridica piatra ......deontologule.

-
- veteran
Apropo de cele scrise mai sus ce ai zice draga Iliuta sa povestesti oamenilor de pe acest forum ce atitudine CIVICA ai luat TU anul trecut in mai la tunelul de pe Bicaz cind ai coborit din ACEASI masina cu 2 indivizi care au pescuit umar la umar cu tine cu bete de 6m si luau pastravi la taparina si ii indesau in sacosa ....Dar daca ii cunoasteati pe acesti indivizi puteati sa luati atitudine si sa-i trageti de maneca sa se mai opreasca sau sa se limiteze la mai putin peste retinut. Ati facut-o sau nu nici asta nu am de unde sa stiu dar ar fi fost frumos sa o fi facut
L-ai dat TU peste miini sa nu mai indeses pastravii in sacosa sau pot sa speculez ca la urma ati facut partile ...

P.S .Oare Raul Papalicev ce parerea ar avea despre TINE daca ar sti cum s-au petrecut lucrurile

Si ca lucrurile sa fie CLARE eu pot face dovada ca cele spuse de mine aici nu sunt inventii ci s-au petrecut sub chiar ochii tai si ai altor colegi din LRS aflati intimplator pe apa in acelasi timp

Acum ce mai zici ...deontologule ???