Poti incerca si intr-o limba straina, engleza de exemplu.

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Sigur ca poti sa spui, eu nu de asta radeam.Ma amuzat foarte tare ce repede ai starnit pofta de prins somn american si mai ales cui (Ovidius).gabii scrie:Adelin, sa inteleg ca nu trebuie sa divulg?![]()
!
Adelin, nu stiu ce sa mai cred despre balta aia.... Au fost zile cand efectiv "l-am rupt" si zile in care nu am avut nici o trasatura. Cred ca balta fiind foarte mica, echilibrul se strica foarte usor. Daca intr-un week-end de ex. vin pescari en-gros si nadesc excesiv + arunca zeci de mii de scule bineinteles ca urmatoarele trei zile nu se mai prinde... Acelasi lucru l-am patit si la Cornesti, patronul chiar m-a sunat si mi-a confirmat acest lucru.Am auzit ca saptamana asta cineva, nu pot sa spun cine ptr. ca e secret, a prins 30 de kg de somn african si nu oricum ...la rotativa.Media de 1,8-2,3kg
gabii scrie:P.S. Si la Cornesti am fost de cateva ori, chiar m-am mirat de ce nu se prinde deloc caras...
Ovidius scrie:Ai incercat la paine ?
gabii scrie:Balta e privata, e mica si a fost populata cu mult crap si somn african.
Ovidiu, la ce peste te refereai tu cand ai intrebat daca a incercat la paine? Stii de ce intreb? Pentru ca am un verisor care a fost plecat in Africa (de fapt in Orientul mijlociu) si mi-a spus ca prindea un fel de somn numai la bobite de paine (probabil rame nu gaseau in nisip) si abia acum mi-a picat fisa ca, poate, tu ai intrebat daca a incercat la paine ca sa prinda somn african. Daca e asa, de unde stiai ca se poate prinde la paine somnul african?Ovidius scrie:Ai incercat la paine ?