Arges - Neajlov

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
D_ali
veteran
veteran

Mesaj de D_ali » 06 Oct 2010, 10:26

...n-au timp sa le citeasca, sunt foarte ocupati...

hades
veteran
veteran

Mesaj de hades » 06 Oct 2010, 10:38

Oare stiu sa citeasca???
sau au habar ce e acela net sau forum??

Ma intreb asta, deoarece daca ar avea ceva educatie poate ca ar proceda altfel......
Daca ai vointa poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, il lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

ANDREI RIGA
veteran
veteran

Mesaj de ANDREI RIGA » 06 Oct 2010, 11:13

Bogdan_Alex scrie: nici nu le pasa. lor le e foame si nu dau 2 bani pe apele statului.
Problema e ca nici statul nu da 2 bani pe apele statului.

Le e foame ? Pai eu am vazut pe Lotru niste baieti care pescuiau cu un gen de buldo la care aveau 5-6 carlige cu rame. Si-au facut cruce cand ne-au vazut dand drumul la pestii prinsi la rotative,voblere, muste. Am uitat sa-ti spun, crucea si-au facut-o cand se suit intr-un Merz ML aproape nou.

Parerea mea ca ce-i rupti de foame si care stau pe malul apei cu un halau(sau prostovol, nu stiu cum ii spune exact) agatat de ditai ciomagul pe care il tin in mana si la 10-15 il scot sa vada daca au mai prins un oblet sau doi, nu sunt asa periculosi ca cei care fac afacere din asta si "pescuiesc" cu barca si curent electric(chiar pe Neajlov) si rad tot si cei mai grav, nu prea le scapa nimic !

ANDREI RIGA
veteran
veteran

Mesaj de ANDREI RIGA » 06 Oct 2010, 11:14

hades scrie:Oare stiu sa citeasca???
sau au habar ce e acela net sau forum??

Ma intreb asta, deoarece daca ar avea ceva educatie poate ca ar proceda altfel......
Sa stii ca citesc, le folosesc ca sursa de informatie...

ANDREI RIGA
veteran
veteran

Mesaj de ANDREI RIGA » 06 Oct 2010, 11:26

ANDREI RIGA scrie: Problema e ca nici statul nu da 2 bani pe apele statului.
Mi-am adus aminte ceva
In ultimul S_ _ _ _ PESCAR este un articol al lui Stefan Iancic care aminteste in treacat despre pescuitul in Noua Zeelanda, unde nu ai voie sa folosesti la pescuit aceeasi pereche de incaltaminte de la o apa la alta. Imi inchipui ca nu sta nimeni sa-ti miroasa sosetele cand ajungi pe un rau la pescuit, dar ce credeti, macar pescarii sportivi si profesionistii respecta regula asta? Eu unul cred ca da , si cand ma gandesc la Neajlov, Arges, Sabar si Ciorogarla (ce ape am eu prin jurul casei) ma apuca tremuratul si-mi vina sa emigrez dracului ! sau sa impusc niste electricieni...

PsiHo
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de PsiHo » 06 Oct 2010, 19:16

[quote="ANDREI RIGA"] Iar in ceea ce priveste C&R treaba sta in felul urmator : Neajlovul este o apa superbraconata(curentata, plasuita,pescuita, etc) Pesti sunt, dar in general mici ptr ca nu apuca sa creasca. Daca retii pestii mici, nu mai are cine sa creasca si sa depuna icre peste un an , doi.Daca retii foarte putinii pesti mari, nu mai are cine sa depuna icre acum. /quote]
Domnule andrei pai ce-mi spune-ti Dvs e ca si cum m-as duce la peste degeaba. Imi place sa pescuiesc,o fac din hobby dar iau si peste acasa pt. ca mai sunt si consumatori, acum sa nu credeti ca iau tot ce prind..
stiuca daca e mai mica de 1kg o eliberez, cleanul daca e mai mic de 500gr inapoi in apa. am zis doar specile astea ca sunt cele mai frecvente pe neajlov.
si cu braconieri..asta vara prin iulie pe neajlov la singureni au fost prinsi 2 indivizi care dadeau cu, curent, pe langa mal-stuf, a fost chemata politia care i-au saltat, si culmea ca eu am neamuri si in singureni,acei indivizi facand parte din ''tiganie'' si tot nu mi-a fost frica:)
Pe dunare zona borcea am chemat de 2 ori PF-ul din cauza braconierilor,am vreo 4 numere si de la harsova si fetesti.
Acum eu, daca ma duc la peste cu 5 lansete + 1 undita + o lanseta de spinning si iau ceva peste, ma numesc braconier?? Cati de pe site pescuiesc exclusiv C&R si cati mai ia cate un peste-doi?
Daca vrei iti pot face o lista cu pesti care-i prind cel mai des si la ce greutate ii retin ;)
P.S pe o balta cu plata nu voi elibera NICIODATA , nici macar carasul;)
ce prind vand la bloc,asa mai acopar cheltuielile.
Totusi Mreana?! La ce o prind? (pe neajlov) artificiale cat si momeala naturala, fara viermusi sau rame. coropisnita si cascaval stiu...dar altceva?

fanelul
veteran
veteran

Mesaj de fanelul » 23 Oct 2010, 20:44

Cum mai arata Neajlovul? Nu am mai ajuns de fo 3 luni pe rau si ma bate gandul....
RX6 & Daiwa SS owner!

Besliu
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Besliu » 23 Oct 2010, 20:57

uitate pe pescuitul.ro sa vezi ce stiuci a prins un localnic de acolo !!
http://pescuitul.ro/ps/page.php/id/view ... l/dn/null/

ReluOlaru
senior
senior

Mesaj de ReluOlaru » 23 Oct 2010, 21:26

Ce treaba are Falastoaca cu Stalpu ?? :roll:

Besliu
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Besliu » 23 Oct 2010, 22:40

ma refeream ca e tot pe neajlov !!! :lol:

Scrie răspuns