Arges - Neajlov
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Asta vara, cand am fost la "Mica Anglie", ne-a pus necuratul sa alegem la plecare varianta de care vorbesti tu acum. Afla ca cei 10 km de drum spart la venire au fost o joaca pe langa cei de la plecare. Aveam senzatia ca drumul ala nu se mai termina.
Ca sa-ti faci o idee, daca autobuzele ar putea ajunge la Singureni din Calugareni, din Singureni nu vad cum ar putea ajunge la Stalpu sub nicio forma. Fiind luna Iunie, nemaiplouand de demult, si tot am avut printr-o padure cateva sute de metri de drum inundat de apa cu noroi pe fund, de nu stiam unde intram si daca mai iesim. Ultima portiune da cativa km pana la asfalt , era plin de cratere, ca gropi nu se mai puteau numi !
Iar sa fi reparat drumul ala in cateva luni, am mari dubii .....
Ca sa-ti faci o idee, daca autobuzele ar putea ajunge la Singureni din Calugareni, din Singureni nu vad cum ar putea ajunge la Stalpu sub nicio forma. Fiind luna Iunie, nemaiplouand de demult, si tot am avut printr-o padure cateva sute de metri de drum inundat de apa cu noroi pe fund, de nu stiam unde intram si daca mai iesim. Ultima portiune da cativa km pana la asfalt , era plin de cratere, ca gropi nu se mai puteau numi !
Iar sa fi reparat drumul ala in cateva luni, am mari dubii .....
salut,am fost la pod la calugareni,erau 2 insi dadeam cu baboi luase 3 marlite (nu le-am vazut)
am avut si eu o urmarire la o marlite la un mepps nr 1 doar pana la mal, de la 10 pana la 15:30 nimic
am pescuit cu rotative mepps 00,0,1,2 silver si cu una fluo, vibrax nr 2,
cu linguri dam effzett,o rotativa blue fox marimea 4,niste linguri de la gipo,mepps de 4,si inca una de la berti numai stiu cum, are valuri pe-o parte si e cu rosu. si multe oscilante si rotativa no name..
NIMIC !
apa limpede !
am avut si eu o urmarire la o marlite la un mepps nr 1 doar pana la mal, de la 10 pana la 15:30 nimic
am pescuit cu rotative mepps 00,0,1,2 silver si cu una fluo, vibrax nr 2,
cu linguri dam effzett,o rotativa blue fox marimea 4,niste linguri de la gipo,mepps de 4,si inca una de la berti numai stiu cum, are valuri pe-o parte si e cu rosu. si multe oscilante si rotativa no name..
NIMIC !
apa limpede !