...xxx eagle XML....sau....St.Croix avid....
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
-
- veteran
- costica_fishing
- veteran
- mihaimircea
- veteran
Salut
Ca sa nu deschid un topic nou, spuneti-mi si mie St. Croix Wild River WS76MLF2 - 7'6'' 1/8-1/2 e potrivita pentru jig ? Ma refer la actiune - cat de rea este? Mie imi plac astea rele, stiu ca SCII este un blank nervos, rog pe cine a pescuit-o sa-mi dea impresii
Ca sa nu deschid un topic nou, spuneti-mi si mie St. Croix Wild River WS76MLF2 - 7'6'' 1/8-1/2 e potrivita pentru jig ? Ma refer la actiune - cat de rea este? Mie imi plac astea rele, stiu ca SCII este un blank nervos, rog pe cine a pescuit-o sa-mi dea impresii
Iarna nu-i ca vara.... dar incet incet ajunge sa fie.
Eu am un WS96MHF2 , ce pot sa-ti spun e ca e un bat foarte senzitiv in ciuda dimensiunilor , de putere ce sa mai zic ...........fara cuvinte.
Ieri am inaugurat-o , pescuiam la avat cu vobler in curent (la o dist de aprox 50 m de mal) si a intrat o stica de vreo 2 kg , no problem ,in 10 sec am adus-o la mal ..........
Ieri am inaugurat-o , pescuiam la avat cu vobler in curent (la o dist de aprox 50 m de mal) si a intrat o stica de vreo 2 kg , no problem ,in 10 sec am adus-o la mal ..........
-
- veteran
Am probat un AS 7`6",1/8-1/2 oz,4-10 oz,fast.Are un varf delicat,diam. blank varf=4,5 fata de alte ML care au 5 pe varf(poate de aia e mai soft varful).Vf e flexibil dar se intrerupe destul de brusc(flexibilitatea) trecand cam repede la portiunea rigida,puternica,deci nu e prea progresiva actiunea blankului.E OK la salau cu jiguri ,bineinteles in categoria de greutate 1/8-1/2 oz.
- mihaimircea
- veteran