...xxx eagle XML....sau....St.Croix avid....
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
OK, pana acuma v-am urmarit sa vad ce hotarati: XML sau Avid. Sa stiu si eu ce bat imi iau. Ati zis Avid. Avid imi iau. Da'... de care?
Ca ma arde de-unul de jig. Ma uit pe Cabela's si sunt in ceata. Pe care le-as lua eu sunt dintr-o bucata. Altele sunt lungi. Nasol de decis uitandu-te intr-un tabel.
Asa ca ma-ntorc tot la voi, cei care ati mai pus mana pe Avid. De care imi iau, totusi?
Ca ma arde de-unul de jig. Ma uit pe Cabela's si sunt in ceata. Pe care le-as lua eu sunt dintr-o bucata. Altele sunt lungi. Nasol de decis uitandu-te intr-un tabel.
Asa ca ma-ntorc tot la voi, cei care ati mai pus mana pe Avid. De care imi iau, totusi?
Unde vrei sa dai la jig cu el? Ce gramaje, ce fire. In functie de asta iti alegi un bat. Nu dupa auzite. Toate avidurile sunt bune. N-o sati para rau indiferent care-l iei. Ce trebuie sa sti e ca nu se aseamana cu betele europene, in sensul ca pe cele europene poate sa scrie o treaba si sa fie alta. Pe cele americane nu e asa. Ce scrie aia e, si primesti exact pt ce ai platit.
...Asta mi-l iau...8'6''....3/8 - 1 1/4....MH....cred ca la cabelas au scris gresit ....la ei apare cu 3/8-1.....MH...Musti scrie:OK, pana acuma v-am urmarit sa vad ce hotarati: XML sau Avid. Sa stiu si eu ce bat imi iau. Ati zis Avid. Avid imi iau. Da'... de care?

...Corect .....dar asta e pe site la St.Croix....apar doar 2 modele de avid cu lungimea de 8'6".....Adelin scrie:Sunt 2 modele, deci nu e gresit!
http://www.stcroixrods.com/rods/default ... ction=spin
....Iar la Cabelas...apar 3 modele de aceeasi lungime adica 8'6''....si nu inteleg dece...

http://www.cabelas.com/cabelas/en/templ ... hasJS=true
....Poate ma lamureste si pe mine cineva...