worm shaft

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

semlecangheorghe
veteran
veteran

Re: worm shaft

Mesaj de semlecangheorghe » 30 Sep 2015, 19:33

Si ca sa mai dau un exemplu de alte firme, am folosit o vreme un Zauber 2000 cu wormshaft cu fir sunline super pe de 10lb, aveam uneori peruci dar ce era mai enervant e ca nu stiu cum se agata firul dupa knobul de la frana si destul de des.
Aia ziceam si eu ca wormshaftul singur nu este garantia unei functionari ireprosabile.Conteaza tot conceptul,peransamblu si aici intra mai multe elemente intre care si buza tamburului,si specializarile..

Cine vrea pescuit specializat cu fire subtiri ia mulineta cu tambur shallow special facuta pentru asa ceva.Inclusiv lungimea piciorului este mai mica decat la alte mulinete ,pentru penaj..
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

Musti
veteran
veteran

Mesaj de Musti » 30 Sep 2015, 23:59

Cand vorbim de asezare fir si cum pleaca el de pe tambur (mai ales firele textile subtiri), n-am cum sa nu-mi amintesc de Daiwa Tournament SS... :D
Astept vremurile cand ne vom lauda cu pestii eliberati, nu cu cei prinsi...

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 01 Oct 2015, 06:13

:D Maestre Musti tu ai o slabiciune pentru modelul acesta..

.

Musti
veteran
veteran

Mesaj de Musti » 04 Oct 2015, 09:58

Da, da, da... Incep sa cred ca am o problema... Noroc ca au pus aia worm shaft inauntru, deci am legatura la subiect, iar firul pleaca bine de pe tambur. Asta imi face suportabila marota...
:D
Astept vremurile cand ne vom lauda cu pestii eliberati, nu cu cei prinsi...

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 04 Oct 2015, 14:52

:D Da??Nu stiam ca are wormshaft modelul acela.Estia de la Daiwa nu prea agreeaza sistemul asta.Dar balanganitul??Nu deranjeaza in pescuit??Eu am dat de cateva ori cu una,si primul lucru care l-am sesizat este ca se cam balangane..in rest model superreusit la vremea lui de 5 stele..

.

Scrie răspuns