Vreau sa stiu daca merita scule ABU GARCIA

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

bogdan_br
junior
junior

Mesaj de bogdan_br » 13 Apr 2010, 10:11

[quote="Bogdan_Alex"]mulinete de spin - Praf !!! Apar probleme la rola de pickup la greu, Intra firul pe sub ea...o nebunie :(

Exact acelasi lucru mi s-a intamplat si mie, asa ca subscriu...In orice caz, chiar si cumparate din magazine serioase (nu de la taraba din obor sau din europa), veti constata ca majoritatea sunt fabricate in China.

kingofbeasts
veteran
veteran

Mesaj de kingofbeasts » 13 Apr 2010, 10:12

in general magazinele care se respecta evita sa vanda fakeuri dar criza asta poate genera si surprize neplacute. eu am ajuns sa prefer sa achizitionez de afara desi de multe ori am de asteptat destul de mult sa-mi ajunga produsele (asta pentru ca ma zgarcesc la transport :oops: :D si decat sa dau minim 20 de euro la curier si sa le am in 2-3 zile mai bine le trimit la cineva in Germania pentru 5 euro si stau 1-2luni pana cand mi le aduce vreun prieten care trece pe acolo). luand de dincolo am si garantia ca sunt originale si culmea ies si mult mai ieftin decat daca as lua de aici (daca mai prind si vreo oferta cu 20-30 % discount m-am scos :D )
dar pentru ca nu toata lumea are sansa asta speram ca sa ajunga si la noi ca magazinele sa aduca produse si din varfurile de gama, sa practice adaosuri mici si sa faca discounturi substantiale cand se schimba marfa de catalog la sfarsit de an. :!: :idea: :roll:

Bogdan_Alex
veteran
veteran

Mesaj de Bogdan_Alex » 13 Apr 2010, 11:02

kingofbeasts scrie:i decat sa dau minim 20 de euro la curier si sa le am in 2-3 zile mai bine le trimit la cineva in Germania pentru 5 euro si stau 1-2luni pana cand mi le aduce vreun prieten care trece pe acolo).
Zi-mi si mie te rog niste magazine bune din Germania. Eu am cateva insa sunt defapt site-urile unor magazine fizice, si nu sunt asa detaliate stocurile si produsele. Si eu pot face aceeasi manevra ca si tine , si sunt interesat de treaba asta.

kingofbeasts
veteran
veteran

Mesaj de kingofbeasts » 13 Apr 2010, 11:33

uite aici unul care mie imi convine:
http://www.asg-angelsport.de/angelrollen/spinnrollen/
preturile sunt ok si accepta plata prin Paypal ceea ce face ca comisioanele de transfer sa fie aproape zero.
mai fac mentiunea ca de afara merita sa iei lucruri de valoare in general pentru ca nalucile sunt scumpute.
si nca unul :
http://www.fishingtackle24.de/
la asta e mai greu cu plata .

vipificator III
veteran
veteran

Mesaj de vipificator III » 15 Apr 2010, 20:46

Mulinetele astea ABU merita luate daca vrei ceva bun
(Ambassadeur Morrum SX, REVO Premier),
de restul imm.... ma retin sa fac recomandari.
Era Suveranul o piesa tare dar nu se mai face din pacate.

flavius
junior
junior

Re: Vreau sa stiu daca merita scule ABU GARCIA

Mesaj de flavius » 20 Oct 2010, 23:08

zamzam scrie:as vrea sa stiu daca are cineva ABU GARCIA si e multumit sau nu de bete si mulineta. Merita investit in special vreau vendeta sa cumpar de dincolo

multumesc
Click:

http://www.rapitori.ro/forum/viewtopic.php?t=12421
Tot ce-ţi provoacă plăcere este ilegal, imoral sau îngraşă !

Scrie răspuns