Vreau sa stiu daca merita scule ABU GARCIA
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
-
- veteran
-
- veteran
-
- veteran
si eiadiwolf scrie:de unde se pot cumpara produse ABU??
http://www.xxx.ro/mulinete-spin ... -1/-pag-1/
Andrei,
multumesc tare mult, dar sincer nu ma ajuta deloc.
defapt eu am gresit cand am generalizat, dar eu doresc anumite produse ABU si din pacate in Romania nu am gasit pe nicaieri.
si aici ma refer exclusiv la mulinetele pt spinning
as fi dorit sa gasesc ceva naluci, bete de cast si poate si spin si binenteles mulinete de cast.
daca pt mulinete treaba am rezolvato cu Cabela's, la restul inca nu am gasit rezolvare.
ce aduc comerciantii/importatorii nostri.....sa le cumpere ei
multumesc tare mult, dar sincer nu ma ajuta deloc.
defapt eu am gresit cand am generalizat, dar eu doresc anumite produse ABU si din pacate in Romania nu am gasit pe nicaieri.
si aici ma refer exclusiv la mulinetele pt spinning
as fi dorit sa gasesc ceva naluci, bete de cast si poate si spin si binenteles mulinete de cast.
daca pt mulinete treaba am rezolvato cu Cabela's, la restul inca nu am gasit rezolvare.
ce aduc comerciantii/importatorii nostri.....sa le cumpere ei

-
- veteran
Ca sa fiu sincer, si pe mine m-a intrigat faptul ca te intereseza ABU. Eu am impresia ca de la firma asta nu a mai ramas decat numele, cel putin in materie de ce se gaseste pe plaiuri mioritice. Am senzatia ca se intampla cam ce s-a intamplat la DAM. Dar ma rog, ai intrebat, ti-am raspuns cum am putut. daca ar fii dupa mine , decat ABU si nu poti Daiwa sau Shimano, mai bine Ryobi la greu, sau daca nu Cormoran. Fire intinse !!
Sa stii ca DAM a cam inceput sa-si revina. Daca ai acces la produsele originale ai sa ramai surprins. Au evoluat vizibil spre ceea ce erau odata. Inca n-au ajuns acolo, dar e clar ca si-au propus o imbunatatire. Ajunge sa le vezi catalogul. Problema e ca, de cand au cam lipsit de pe piata, produsele lor au fost piratate la greu. Importatorul DAM este din Oradea si se poate vedea diferenta majora intre ceea ce vinde el (produse de catalog) si ceea ce gasesti prin obor sub numele DAM.
Tocmai am testat de la ei niste lansete de musca, niste swimbaituri excelente si alte cateva voblere destul de faine.
Si sculele Abu Garcia au fost copiate la greu. La un moment dat se vindeau niste mulinete de spinning Cardinal care erau copii ale celor Abu omonime.
Tocmai am testat de la ei niste lansete de musca, niste swimbaituri excelente si alte cateva voblere destul de faine.
Si sculele Abu Garcia au fost copiate la greu. La un moment dat se vindeau niste mulinete de spinning Cardinal care erau copii ale celor Abu omonime.
Astept vremurile cand ne vom lauda cu pestii eliberati, nu cu cei prinsi...
- kingofbeasts
- veteran
corect spus, pot sa confirm si eu acest lucru cu 2 mentiuni:Musti scrie:Sa stii ca DAM a cam inceput sa-si revina. Daca ai acces la produsele originale ai sa ramai surprins. Au evoluat vizibil spre ceea ce erau odata. Inca n-au ajuns acolo, dar e clar ca si-au propus o imbunatatire. Ajunge sa le vezi catalogul. Problema e ca, de cand au cam lipsit de pe piata, produsele lor au fost piratate la greu. Importatorul DAM este din Oradea si se poate vedea diferenta majora intre ceea ce vinde el (produse de catalog) si ceea ce gasesti prin obor sub numele DAM.
-toate sculele DAM care poarta mentiunea proiectat ,fabricat si testat in Germania sunt cel putin la nivelul la care au fost odata produsele sub aceasta marca
-importatorul din Oradea are o mica problema la capitolul "varf de gama" si nu numai ca nu aduce mostre din aceste modele ,dar si la comanda ferma se misca greu(sau cel putin asa era anul trecut).
in ceea ce priveste sculele Abu Garcia eu am folosit doar mulinete si pot spune ca am fost multumit de ele din punct de vedere al raportului calitate pret. Singurul minus a fost la aspectul exterior(calitatea finisajelor) unde dupa 2 ploi si o zi cu soare(nu exagerez exact asa s-a intamplat) a inceput sa se cojasca eloxajul de pe partile din plastic, astfel incat dupa prima partida de pescuit aratau ca dupa 50 de partide.
ca functionalitate insa sunt ok(eu nu am intampinat cu ele problemele amintite mai sus -nici cea cu rola de la picap nici proleme in drill cu peste mai "imbracat" respectiv crap de Dunare de 5-6 kg-)
-
- veteran
Am "auzit" si au de la voi ca DAM incepe sa-si revina, iar despre ABU am spus ca mi se pare ca se intampla acelasi fenomen(ma refer la scaderea calitatii) cel putin cu cele care se comercializeaza in Romania. E posibil sa existe si foarte multe fake-uri, dar daca magazine mari ar ajunge sa vanda fake, ar fii nasol !