Vreau sa stiu daca merita scule ABU GARCIA
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Vreau sa stiu daca merita scule ABU GARCIA
as vrea sa stiu daca are cineva ABU GARCIA si e multumit sau nu de bete si mulineta. Merita investit in special vreau vendeta sa cumpar de dincolo
multumesc
multumesc
Rapitorul e prea valoros sal prinzi o singura data
Ti-am zis eu, ca daca te prinde ...o sa bagi la bani in scule , cat cuprinde:))
Am studiat batul(pe net doar)...ABU este o firma cinstita si foarte ok...batul nu e scump...sunt sigur ca face exact cat se cere pe el...dar banii aia sigur merita. Cineva vindea mai demult pe aici unul, poate vede si zice o parere.
Nu mai iesim undeva?
Am studiat batul(pe net doar)...ABU este o firma cinstita si foarte ok...batul nu e scump...sunt sigur ca face exact cat se cere pe el...dar banii aia sigur merita. Cineva vindea mai demult pe aici unul, poate vede si zice o parere.
Nu mai iesim undeva?

ok....doar sa ma anunti...si mergem.
http://www.abugarcia.com/prod.php?k=308 ... 1187717%29
Eu zic ca asta primul .medium ar fi ok...pentru Cris. Nu au UL..nici macar L.....desi 3.5-11 g...e light toata ziua...chiar spre ultra..
http://www.abugarcia.com/prod.php?k=308 ... 1187717%29
Eu zic ca asta primul .medium ar fi ok...pentru Cris. Nu au UL..nici macar L.....desi 3.5-11 g...e light toata ziua...chiar spre ultra..
- serbanhbk!!
- veteran
- Dornea Ionut
- senior
eu am folosit o mulinete abu garcia 300U, una mititica de spin! am fost foarte multumit de ea!!! din pacate am avut ceva probleme cu ea la rola de la pick-up... normal de altfel, avnad in vedere ca am folosit-o la spinn, dar inca mai functioneaza!! angrenaj de nota 10!!!
o recomand cu incredere!!! nu stiu ce mai fabrica acum.... sper sa mentina calitatea in continuare!!
o recomand cu incredere!!! nu stiu ce mai fabrica acum.... sper sa mentina calitatea in continuare!!
Messenger: dorneai
Mail: dorneai@yahoo.com
In rest, va... fir intins si peste-n punga...
Ca sa iti dai seama cat de prost esti, trebuie sa gandesti totusi putin
Mail: dorneai@yahoo.com
In rest, va... fir intins si peste-n punga...
Ca sa iti dai seama cat de prost esti, trebuie sa gandesti totusi putin

- Bogdan_Alex
- veteran
mulinete de spin - Praf !!! Apar probleme la rola de pickup la greu, Intra firul pe sub ea...o nebunie 
mulinete allround - slabe, Merg bine "in gol" dar cand tragi ceva din apa iti vine sa iti rasucesti firu pe mana mai bine.
mulinete casting - Bune! Nu sunt adeptul casting dar am auzit multa lume care le lauda.
Lansete - Foarte rezonabile. Se comporta bine pt banii ceruti pe ele.
Naluci - Foarte bune! Sunt fan Abu Tormentor 5cm 3g . Am luat avati barosani cu ele. De asemenea rotative foarte bune, in special cele cu fulgi pe coada.

mulinete allround - slabe, Merg bine "in gol" dar cand tragi ceva din apa iti vine sa iti rasucesti firu pe mana mai bine.
mulinete casting - Bune! Nu sunt adeptul casting dar am auzit multa lume care le lauda.
Lansete - Foarte rezonabile. Se comporta bine pt banii ceruti pe ele.
Naluci - Foarte bune! Sunt fan Abu Tormentor 5cm 3g . Am luat avati barosani cu ele. De asemenea rotative foarte bune, in special cele cu fulgi pe coada.
- MARIUS POPA
- veteran
eu detin o mulineta Cardinal 101 FD, si sunt multumit de ea, nu am intalnit problemele colegilor.
nu sunt chiar asa de praf, am intalnit si mai praf.
nu sunt chiar asa de praf, am intalnit si mai praf.

Mai intai ii faci hoti, si apoi ii pedepsesti ca fura!....V.Hugo
Daca vrei sa stii cine este un om, da-i o functie de conducere. (Robert Brasillach)
Fii pescar nu talhar.
- Bogdan_Alex
- veteran
totdeauna exista loc de mai praf
toata treaba e ca se apropie f mult ca pret cu mulinete de genul ryobi ecusima, shimano catana/nexave care au un raport de "chix" mult mai mic, si atunci oare merita sa risti? Eu am 2 mulinete abu si de nici una nu-s multumit din cauza ca nu merg corespunzator, nu mofturi de genu "nu se echilibreaza , nu se roteste dupa soare etc
" .
Si doar nu le-am cumparat de nebun...ci ca eram fan abu, dar la mulinete de acum zic pas!

toata treaba e ca se apropie f mult ca pret cu mulinete de genul ryobi ecusima, shimano catana/nexave care au un raport de "chix" mult mai mic, si atunci oare merita sa risti? Eu am 2 mulinete abu si de nici una nu-s multumit din cauza ca nu merg corespunzator, nu mofturi de genu "nu se echilibreaza , nu se roteste dupa soare etc

Si doar nu le-am cumparat de nebun...ci ca eram fan abu, dar la mulinete de acum zic pas!