Vreau sa stiu daca merita scule ABU GARCIA

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

zamzam
junior
junior

Vreau sa stiu daca merita scule ABU GARCIA

Mesaj de zamzam » 09 Apr 2010, 19:53

as vrea sa stiu daca are cineva ABU GARCIA si e multumit sau nu de bete si mulineta. Merita investit in special vreau vendeta sa cumpar de dincolo

multumesc
Rapitorul e prea valoros sal prinzi o singura data

ULK
veteran
veteran

Mesaj de ULK » 09 Apr 2010, 20:01

Ti-am zis eu, ca daca te prinde ...o sa bagi la bani in scule , cat cuprinde:))
Am studiat batul(pe net doar)...ABU este o firma cinstita si foarte ok...batul nu e scump...sunt sigur ca face exact cat se cere pe el...dar banii aia sigur merita. Cineva vindea mai demult pe aici unul, poate vede si zice o parere.

Nu mai iesim undeva? ;)

zamzam
junior
junior

Mesaj de zamzam » 09 Apr 2010, 20:05

ULK- da asea e dar mi sa pus pata pe batul asta :lol: :lol: :roll: :roll: si il vreauuuuuuuuuuu , ce zici saptamana viitoare de o sacalaia in cursul saptamanii?
Rapitorul e prea valoros sal prinzi o singura data

ULK
veteran
veteran

Mesaj de ULK » 09 Apr 2010, 21:16

ok....doar sa ma anunti...si mergem.

http://www.abugarcia.com/prod.php?k=308 ... 1187717%29

Eu zic ca asta primul .medium ar fi ok...pentru Cris. Nu au UL..nici macar L.....desi 3.5-11 g...e light toata ziua...chiar spre ultra..

serbanhbk!!
veteran
veteran

Mesaj de serbanhbk!! » 10 Apr 2010, 18:07

Voblerele de la aceasta firma sunt bune la ceva?am vazut ceva modele interesante...

draqdevil
veteran
veteran

Mesaj de draqdevil » 10 Apr 2010, 20:51

Ma gandeam si eu la o mulineta de cast,dar...pana isi revine bugetul stau cuminte:)Despre betze nu am auzit prea multe,despre mulinetele de spin parerile snt impartite,si eu am avut neplaceri cu una,deci mulineta de spin nu recomand.Cele de cast cik snt si ele bune!

Dornea Ionut
senior
senior

Mesaj de Dornea Ionut » 11 Apr 2010, 09:36

eu am folosit o mulinete abu garcia 300U, una mititica de spin! am fost foarte multumit de ea!!! din pacate am avut ceva probleme cu ea la rola de la pick-up... normal de altfel, avnad in vedere ca am folosit-o la spinn, dar inca mai functioneaza!! angrenaj de nota 10!!!
o recomand cu incredere!!! nu stiu ce mai fabrica acum.... sper sa mentina calitatea in continuare!!
Messenger: dorneai
Mail: dorneai@yahoo.com

In rest, va... fir intins si peste-n punga...
Ca sa iti dai seama cat de prost esti, trebuie sa gandesti totusi putin ;)

Bogdan_Alex
veteran
veteran

Mesaj de Bogdan_Alex » 12 Apr 2010, 10:18

mulinete de spin - Praf !!! Apar probleme la rola de pickup la greu, Intra firul pe sub ea...o nebunie :(

mulinete allround - slabe, Merg bine "in gol" dar cand tragi ceva din apa iti vine sa iti rasucesti firu pe mana mai bine.

mulinete casting - Bune! Nu sunt adeptul casting dar am auzit multa lume care le lauda.

Lansete - Foarte rezonabile. Se comporta bine pt banii ceruti pe ele.

Naluci - Foarte bune! Sunt fan Abu Tormentor 5cm 3g . Am luat avati barosani cu ele. De asemenea rotative foarte bune, in special cele cu fulgi pe coada.

MARIUS POPA
veteran
veteran

Mesaj de MARIUS POPA » 12 Apr 2010, 15:06

eu detin o mulineta Cardinal 101 FD, si sunt multumit de ea, nu am intalnit problemele colegilor.
nu sunt chiar asa de praf, am intalnit si mai praf.
Imagine
Mai intai ii faci hoti, si apoi ii pedepsesti ca fura!....V.Hugo
Daca vrei sa stii cine este un om, da-i o functie de conducere. (Robert Brasillach)
Fii pescar nu talhar.

Bogdan_Alex
veteran
veteran

Mesaj de Bogdan_Alex » 12 Apr 2010, 15:24

totdeauna exista loc de mai praf :lol:
toata treaba e ca se apropie f mult ca pret cu mulinete de genul ryobi ecusima, shimano catana/nexave care au un raport de "chix" mult mai mic, si atunci oare merita sa risti? Eu am 2 mulinete abu si de nici una nu-s multumit din cauza ca nu merg corespunzator, nu mofturi de genu "nu se echilibreaza , nu se roteste dupa soare etc :) " .
Si doar nu le-am cumparat de nebun...ci ca eram fan abu, dar la mulinete de acum zic pas!

Scrie răspuns