Vreau sa-mi cumpar o barca pneumatica

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns
tigy
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de tigy » 11 Mai 2007, 20:54

salut vreau si eu un nr d etel si datele de contact de la cel de la care ai luat barca...aduce toate modelele de sunt pe site?
mersi o zi buna tuturor

adiwolf scrie:
dan_81 scrie:total de acord cu ceea ce a zis MihaiV
barca ruseasca e buna
am 184 si la inceput ma cam durea spatele dupa vreo 2-3 ore dar am rezolvat(partial) si acest aspect prin folosirea unei placi (scandura slefuita) pe care am montat o "perna" mai rigida...merge perfect...am renuntat la banchetele originale cu care venea din fabrica si asez scandura(noua bancheta) transversal peste cele doua camere laterale-obtin astfel o pozitie mai inalta,mai comoda si cu o pozitie diferita si a picioarelor fata de cea de pe bancheta originala

la capitolu fiabilitate nu am avut nici o problema cu ea de vreo 4 ani
la pretu lor mai bune nu gasesti(sunt net superioare fata de alea de la metro de ex)
daca va luati ar fi bine sa luati una cu fund gonflabil(ajuta mult) si sa aiba dispozitivu de prindere a vaslelor prin surub si nu prin acel furchet sau ochet de cauciuc
astazi tocmai am achizionat o barca ruseaseasca model Ivolga 2-06 si la prima impresie pot sa spun ca sunt multumit,dar inca nu am iesit pe balta cu ea asa ca ce voi spune este doar la prima vedere si umflare.
modelul este o barca cu 3+1 compartimente de umflare,deci are si fundul gomflabil,dar intentionez ca dupa cateva iesiri sa ii confectionez o podea rigida.
materialul din care este facuta este un cauciuc cu insertie textila,dar este foarte gros,are lungimea de 2.6m si cantareste 20kg
ce imi place la ea este sistemul de furchet al vaslei si faptul ca rabateaza perfect pe barca si nu ai cum sa pierzi o vasla fiindca ea vine fixata prin furchet exact cum a scris dan_81
pretul la care am achizitionat-o este de 7.5mil dar nu am negociatsi poate ca rusul ar mai fi lasat ceva cu toete ca el a zis ca mi-a facut pret bun ca pt prieteni :lol:
o sa ii fac poze dupa ce o umflu si o sa le postez la galerie,dar ceva mai tarziu.
modelul il puteti vedea aici http://yarlodki.ru/en/production/catalo ... a/ivolga-2

taicanoe
veteran
veteran

Mesaj de taicanoe » 27 Mai 2007, 08:25

taicanoe scrie:Da de barcile de la energofish nu zice nimeni nimic ? pret , fiabilitate ???
Chiar nu are nimeni barca pneumatica de la Energo ? se pare ca pretul e mai mic decat la kingfisher ... dar calitatea ?
S'altare și bunăstare !

superbaloane
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de superbaloane » 27 Mai 2007, 09:58

Am eu EnergoTeam de 2,35m! Nota 10 pentru barca si 9 pentru accesorii (chingile de la husa sunt cam slabute)! E prima barca pneumatica, n-am avut altele pentru comparatie, s-ar putea sa fiu subiectiv!
Are podina din lemn, chila gonflabila, e foarte stabila, asa ca stai linistit in picioare chiar si pe vant puternic!
De acum poti pleca linistit la pescuit, pentru decorul evenimentului tau ne ocupam noi. Detalii la www.superbaloane.ro

johnnybravo
Moderator
Moderator

Mesaj de johnnybravo » 30 Mai 2007, 11:44

preturile de la kingfisher pt 240/270 sunt mai bune decat cele de la energofish, se schimba situatia pt 380 :idea:

dan dragos
junior
junior

Mesaj de dan dragos » 30 Mai 2007, 15:06

care sunt preturile pentru barcile de la energofish?

taicanoe
veteran
veteran

Mesaj de taicanoe » 30 Mai 2007, 20:19

informatie primita in ianuarie de la andrei pop energo ...

barca de 3,80 m costa 5.370 ron
barca de 3,60 m costa 3.945ron
barca de 2,70 m costa 2.970 ron
barca de 2,35 m costa 2.475 ron
S'altare și bunăstare !

johnnybravo
Moderator
Moderator

Mesaj de johnnybravo » 30 Mai 2007, 21:18

is mult mai mici, le-am primit azi, lucru normal pt ca si euro a scazut ;)
cu aproximatie 240 e la 18mil iar 380 la 40mil

taicanoe
veteran
veteran

Mesaj de taicanoe » 31 Mai 2007, 17:38

aste-a erau in ianuarie ... bine ca au mai scazut ...
S'altare și bunăstare !

taicanoe
veteran
veteran

Mesaj de taicanoe » 27 Iul 2007, 21:26

A folosit cineva barca SAVYLOR RAPTOR din ultimul AVP ? ???

calitati ? defecte ? pret ?
S'altare și bunăstare !

meas
veteran
veteran

Mesaj de meas » 28 Iul 2007, 14:10

Nu vreau sa para ca fac reclama dar cititi si de aici:
http://www.rapitori.ro/forum/viewtopic. ... c&start=20
Cine-i harnic si munceste taie-n Delta stuf........si dimineata e primul la pescuit!!

Scrie răspuns