Vreau sa-mi cumpar o barca pneumatica

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns
OvidiuRus
veteran
veteran

Mesaj de OvidiuRus » 10 Mai 2007, 20:33

e de ajuns sa postezi o data pt ca se vede - nu ti sa intamplat niciodata ?

ai facut referire la mine spunand ca :
1."vbesc din experienta de pescar nu stand in fata calculatorului "
2."si nici nu vbesc de dragul de a a-mi schimba rankul"
3."Nu cunosc subiectul nu postez" ???

mini_mic
veteran
veteran

Mesaj de mini_mic » 10 Mai 2007, 21:25

OvidiuRus scrie:mini _ mic sa nu te miri cand o sa te injura ca iai recomandat o barca proasta , asculta ce zic eu nu le face reclama la rushi
Ai dreptul sa spui ca e o recomandare proasta cand ti-o fac tie, in rest cel mult poti spune ca nu esti de acord cu mine.
Reclama nu fac la nimeni deoarece site-ul nu imi permite asta ( vezi regulament ) si nici normele mele morale.
Ma pot simti lezat si nu este normal. Atitudinea mea este prieteneasca nu una ostila. Refuz sa intru in clinciuri verbale cu anumite persoane.

Scuzele de rigoare detinatorului topicului pt off topic. Sunt dispus sa dau o bere pt. abatere :)
Obiectiv: 8,1 kg !

OvidiuRus
veteran
veteran

Mesaj de OvidiuRus » 10 Mai 2007, 21:33

ai ceva impotriva ca eu postez pt ca vad ca faci aluzii , eu zic ca am tot dreptul sa te contrazic ti-ai pus problema ca poate am trecut prin aceasi situatie ? si nu in ultimul rand atitudinea ta a fost ostila ! :?

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 10 Mai 2007, 21:49

wai ia mutativa pe privat ca daca va prinde Tavi ca va certati va da o bere :lol: :lol: :lol: pana una alta io vreu sa iau una berca daista gonflabila si urmaresc topicu :P daca tot va certati , certativa cu argumente pro si contra rusestile astea care par cel mai bune calitate/pret :wink:

OvidiuRus
veteran
veteran

Mesaj de OvidiuRus » 10 Mai 2007, 22:35

pe scurt is naspa !!! sa nu vina mini_mic cu apolagiile lui ca nu vreau sa le aud , is chinazarii in toata regula !

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 10 Mai 2007, 22:39

OvidiuRus scrie:pe scurt is naspa !!! sa nu vina mini_mic cu apolagiile lui ca nu vreau sa le aud , is chinazarii in toata regula !
de ce nu detaliezi, intreb fiindca esti unu la 7 insi care zic asta .. si lasal pe mimi sa zic PRO, poate a nimerit una buna :lol: e cam la nimereala ce sai faci si cu barcile astea, poti nimeri una cu defect de constructie, dar la sigur nu poti merge la cele gonflabile, si pana in 10 milioane zai si tu daca sti ceva mai bun ca rusestile, atentie rusesti nu is cele de plastic+cauciuc din Metro , ci acelea care au si material textil in cauciuc...gen saltelele de la mare de pe vremuri

MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 11 Mai 2007, 06:40

OvidiuRus scrie:... sa nu vina mini_mic cu apolagiile lui ca nu vreau sa le aud ...
De ce sa nu-si spuna si mini_mic parerea? Ai ajuns cumva proprietarul site-ului si trebuie sa scriem doar ce ai chef?

Chiar nici un moderator nu se sesizeaza??????????????

horacleus
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de horacleus » 11 Mai 2007, 08:00

Am avut 3 ani o barca ruseasca, de 2 ani am Kingfisher.Barca ruseasca era din cauciuc pinzat, niste valve cel putin la fel de ok ca la king, sistem de prindere a vislelor cu cui.Avantajele care le-am vazut la ruseasca: raport pret/calitate bun, usoara( se putea merge cu ea in spate fara probleme), foarte manevrabila pe apa, usor de vislit.Dezavantaje: pozitia in barca , in sezut, solicita mult coloana dupa o zi de pescuit, pe valuri mari lua apa.Dupa 3 ani de in care am folosit-o intensiv( 30-50 iesiri /an), am vindut-o un pic sub pretul de achizitie, arata bine.Bineinteles ca recomand un kingfisher, dar inteleg ca si finantele conteaza :D 8) .

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 11 Mai 2007, 08:12

MihaiV scrie:
OvidiuRus scrie:... sa nu vina mini_mic cu apolagiile lui ca nu vreau sa le aud ...
De ce sa nu-si spuna si mini_mic parerea? Ai ajuns cumva proprietarul site-ului si trebuie sa scriem doar ce ai chef?

Chiar nici un moderator nu se sesizeaza??????????????
No, m-am sesizat :lol:

Aia cu "sa nu vina mini_mic" o iau ca pe o figura de stil.
Totusi, OvidiuRus si mini_mic, luati-o mai usor.
wai ia mutativa pe privat ca daca va prinde Tavi ca va certati va da o bere
Ma de data asta nu va dau bere ca va scapa pipi des si e nashpa din gonflabila :lol:

Discutia o mut la "Echipamente"
Ultima oară modificat 11 Mai 2007, 09:15 de către Tavi, modificat 1 dată în total.

marcel gheorghita
senior
senior

Barca de pescuit

Mesaj de marcel gheorghita » 11 Mai 2007, 09:00

Mi-am luat acu o luna jumatate o ufimka 21 (cu "podea" gonflabila) si o recomand in special celor care nu prea dispun de finante (am dat pe ea 640 lei). Avantaje: usoara, manevrabila, prinde repede viteza, pret mic, materiale de calitate medie, etc.
Dezavantaje: pozitia incomoda in barca, sistemul de prindere a vaslelor (inele de cauciuc), podina nu e chiar asa stabila ca la altele...
Alte detalii pe privat...
Cu stima

Scrie răspuns