cele mai bune sunt honda.cele mai fiabile si cu servis bine reprezentat la noi sunt yamaha.motoarele in doi timp de 4 sau 5 cai au un singur piston daia sunt galagioase.la peste 6 cai au doua pistoane .cu un motor yamaha de 5 in doi timpi cu o barca de fibra gen lotca ,doua persoane cu bagaje prinzi in jur de 8km/ora.la modelele mai vechi singura problema e reglajul platinei din cand in cand.nu mai zic de cele cu doua pistoane care au 2 platine.dar asta se rezolva la servis o data la 5 ani.o revizie completa cu schimb de ulei reglare si bujie era in jur de 200 ron anul trecut.fanelul scrie:Poate sunt eu capos.....
Puterea este de 4 sau 5HP, vreau ajutor cu firma si alte detalii!
Vreau motor!
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
@adiwolf chiar este un motor ok.
In gama lui este printre cele mai ieftine... sub 1000 EUR + TVA nou cu 5 ani garantie si a noi si la orice dealer in reteaua Euronautica
Eu pt Portabote cautam un motor usor ca si greutate.. si la 24kg doar Suzuki si Mercury aveau asa ceva!
sunt multumit pt ca este un motor care sub rezerva ca i-m facut reviziile la timp.. si corect, pleca al prima sfoara.. ceea ce a merge in delta sua pe Dunare.. chair conteaza.. deci ma bazez pe el
Altfel pastrand proportiile.. este o solutie de compromis chiar si pt delta.. cu Portabote.. 2 persoane 17-20km/h (vezi pe blog mai multe detalii despre combo)
numai bine.. si sa avem ape dezghetate.. eu unul abo aastept sa dau o sfoara... next weekend:)
vlad
In gama lui este printre cele mai ieftine... sub 1000 EUR + TVA nou cu 5 ani garantie si a noi si la orice dealer in reteaua Euronautica
Eu pt Portabote cautam un motor usor ca si greutate.. si la 24kg doar Suzuki si Mercury aveau asa ceva!
sunt multumit pt ca este un motor care sub rezerva ca i-m facut reviziile la timp.. si corect, pleca al prima sfoara.. ceea ce a merge in delta sua pe Dunare.. chair conteaza.. deci ma bazez pe el
Altfel pastrand proportiile.. este o solutie de compromis chiar si pt delta.. cu Portabote.. 2 persoane 17-20km/h (vezi pe blog mai multe detalii despre combo)
numai bine.. si sa avem ape dezghetate.. eu unul abo aastept sa dau o sfoara... next weekend:)
vlad
-
- veteran
Pai exact asta este motivul ptr care nu ne tre' motoare mari ! Invatatul, ca invatatul, dar timpul pierdut si hartogaraia ma dau pe spate!vlad21 scrie: dar intrebare: de ce crezi ca permisul.. mai ales categ D si C este o mare problema?
exista cursuri si teste.. exista si manuale.. si se da examen... similar cu permisul auto.....

Poate acesta?
Am vazut ca nu vrei second-hand, dar poate te aranjeaza totusi acesta, are sub 50 de ore si pretul cam la jumatate, plus bonus (elice, uleiuri, kit de ulei) de aprox. 200 de euro.
PS: din cate stiu pentru 5 CP inclusiv trebuie permis cat. D cel putin, se excepteaza pana la 3,68 kW (4.93 CP).
PS: din cate stiu pentru 5 CP inclusiv trebuie permis cat. D cel putin, se excepteaza pana la 3,68 kW (4.93 CP).
tocmai asta zic ca este foarte simpluANDREI RIGA scrie:vlad21 scrie: Pai exact asta este motivul ptr care nu ne tre' motoare mari ! Invatatul, ca invatatul, dar timpul pierdut si hartogaraia ma dau pe spate!![]()
![]()
de ex am facut niste cursuri de sailing.. si apoi.. am depus actele direct la ei.. si am dat examen!
deci... este mai simplu decat crezi (gen sa te duci sa iti zica ala ca "iar n-ai sapca") :d
v