Voblerele preferate!
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
-
- veteran
Voblerele preferate!
pt. ca este un subiect despre care se poate discuta la infinit, m-am gandit sa deschid acest topic in care fiecare dintre noi sa-si spuna voblerele preferate, marca, marime, culoare si ce a prins cu ele, precum si perioada si pe ce gen de ape; bineinteles daca nu sunt la compartimentul "secret"! 

-
- senior
-
- veteran
-
- senior
Am in trusa cam 150 de voblere cam toate de firma, si din toate unul singur prinde constant indiferent de vreme , de turbiditatea apei, de specia de peste vizata, de rau sau lac, de soare sau nouri.
Si nu am nici o intentie sa spun care
Oricum cand il voi pierde va fi zi de doliu, mai ales ca nu se mai fabrica
(na ca am scapat un indiciu
)
Si nu am nici o intentie sa spun care

Oricum cand il voi pierde va fi zi de doliu, mai ales ca nu se mai fabrica
(na ca am scapat un indiciu

-
- veteran
voblere..
Multe nedumeriri ai Andrei . Cum dracu gasesti subiecte asa ..cam la o saptamina ..de umpli topicurile ???? Sau.., hai sa nu fiu tendentios, (pt. a nu primi un raspuns de ala...baaa am intrebat si eu!!!) dar pescuitul pt. tine e o informare continua..., hobby, sau meserie????
Eu iti propun un exercitiu de stil, pe care l-am desfasurat anul trecut in Delta cu amicul meu, intr-o saptamina de pescuit la stiuca--exclusiv la naluci-, eu cu 5 voblere, el cu 5 oscilante (desi arsenalul de citeva sute de table , voblere, shaduri, rotante, zaceau in geanta in barca, dar nu am schimbat nici de-a dracului nalucile pe care le alesesem de prima data)
Esti curios de rezultatul final ???? Daca tot bati forumurile cu voblere , ghiceste!
Eu iti propun un exercitiu de stil, pe care l-am desfasurat anul trecut in Delta cu amicul meu, intr-o saptamina de pescuit la stiuca--exclusiv la naluci-, eu cu 5 voblere, el cu 5 oscilante (desi arsenalul de citeva sute de table , voblere, shaduri, rotante, zaceau in geanta in barca, dar nu am schimbat nici de-a dracului nalucile pe care le alesesem de prima data)
Esti curios de rezultatul final ???? Daca tot bati forumurile cu voblere , ghiceste!
-
- veteran
SSR,RNR,Husky Jerk,Tail Dancer,Salmo Hornet...
cam atat cu voblerele indragite,oscilantele le ador
cam atat cu voblerele indragite,oscilantele le ador

Michael va recomanda Regulamentul forumului