domn Doctor, pt. mine pescuitul nu este o meserie(desi as vrea sa fie), este un hobby si o informare continua! si fii mai atent ca nu eu umplu topic-urile noi la saptamana! n-am mai deschis un topic nou de ceva timp!DOCTORU scrie:Multe nedumeriri ai Andrei . Cum dracu gasesti subiecte asa ..cam la o saptamina ..de umpli topicurile ???? Sau.., hai sa nu fiu tendentios, (pt. a nu primi un raspuns de ala...baaa am intrebat si eu!!!) dar pescuitul pt. tine e o informare continua..., hobby, sau meserie????
Eu iti propun un exercitiu de stil, pe care l-am desfasurat anul trecut in Delta cu amicul meu, intr-o saptamina de pescuit la stiuca--exclusiv la naluci-, eu cu 5 voblere, el cu 5 oscilante (desi arsenalul de citeva sute de table , voblere, shaduri, rotante, zaceau in geanta in barca, dar nu am schimbat nici de-a dracului nalucile pe care le alesesem de prima data)
Esti curios de rezultatul final ???? Daca tot bati forumurile cu voblere , ghiceste!
Voblerele preferate!
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
-
- veteran
Re: voblere..
de la rapala:
HJ, aproape toate marimile si patternurile.
RNR, OF, DT, TD, SR, SSR etc. toate imi plac, am prins cu toate, nu mai enumar pattern, marime...
de la salmo:
minnow, butcher, hornet, executor, slider
de la cozma:
A1, A2, B1, RH etc
daca ar fi sa plec cu un singur vobler pe apa, ei bine ala ar fi HJ sau TD. ma mai gandesc...
HJ, aproape toate marimile si patternurile.
RNR, OF, DT, TD, SR, SSR etc. toate imi plac, am prins cu toate, nu mai enumar pattern, marime...
de la salmo:
minnow, butcher, hornet, executor, slider
de la cozma:
A1, A2, B1, RH etc
daca ar fi sa plec cu un singur vobler pe apa, ei bine ala ar fi HJ sau TD. ma mai gandesc...

"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team
East Spinning Team
-
- senior
voblere preferate
Cozma A9, A10, S
Tiny T01, T10
Salmo H3F HP
Tiny T01, T10
Salmo H3F HP
-