Voblerele preferate!

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Kelo
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de Kelo » 21 Sep 2006, 18:28

Va intreb si eu ceva, eu merg la pescuit pe lacul Izvorul Muntelui (sau lacul de acumulare de la Bicaz) si nu reusesc sa prind decat biban ... Oare nu dau cu voblerul cu care trebuie, nu mulinez cum trebuie ca sa atrag si clenii si pastravii ... Ca sa imi puteti raspunde sa va spun cum este apa: este f adanca si verzuie ... ce voblere ma sfatuiti si cum ma sfatuiti sa mulinez pt. clean si pastrav? (ce tip de vobler -plutitor, scufundator sau intre ape- ce culoare, ce marime ...). Multumesc.

alexandru varga
utilizator constant
utilizator constant

voblerele preferate

Mesaj de alexandru varga » 23 Sep 2006, 17:16

voblerele preferate sunt,salmo stinng 7-9-12cm pentru stiuca si salau,salmo withefis de13,5 stiuca si somn salmo hornet de 3-5cm clean biban si avat,salmo minow 5-7cm clean,avat stiuca cozma de 7cm. avat stiuca ,storm 9cm. stiuca salau culorile cit mai naturale cu pesti din apele noastre dar in special culoarea obletelui.

marcel v
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de marcel v » 14 Oct 2006, 01:51

De un an -doi merg doar la avat si chiar daca mai intra si cate o marla ,voblerele preferate raman Cozma A9 ,A10 ,RH ,S,O side la SALMO F .Marimile 4,5,7cm iar mai nou am testat si am fost placut surprins de cicade.Daca maine ar trebui sa ies doar cu o naluca ,nu stiu ce as alege ,dar inclin spre cicada .
Vreme buna ,fir intins !

Ionut the carp
veteran
veteran

Mesaj de Ionut the carp » 14 Oct 2006, 10:00

Kelo scrie:Va intreb si eu ceva, eu merg la pescuit pe lacul Izvorul Muntelui (sau lacul de acumulare de la Bicaz) si nu reusesc sa prind decat biban ... Oare nu dau cu voblerul cu care trebuie, nu mulinez cum trebuie ca sa atrag si clenii si pastravii ... Ca sa imi puteti raspunde sa va spun cum este apa: este f adanca si verzuie ... ce voblere ma sfatuiti si cum ma sfatuiti sa mulinez pt. clean si pastrav? (ce tip de vobler -plutitor, scufundator sau intre ape- ce culoare, ce marime ...). Multumesc.
pentru clean incearca la varsarea bistricioarei in bicaz. eu am prins cu salmo hornet H3F D floating, hornet H2S PO, H2S PO sinnking, si salmo tiny IT3F OYT. incearca sa arunci in curenti :wink: :wink: am reusit sa iau si un avatel de 100g la rapala blue fox 0, silver

Scrie răspuns