discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
-
bogdan_br
- junior

Eu am avut rezultate bune la avat in septembrie si inceputul lui octombrie cu asta :
http://www.totalfishing.ro/vobler-salmo ... -4727.html
Pescuiam la Dunare, numai de pe mal, printre copaci cazuti in apa, in zone unde curentul era slab sau aproape inexistent (mici golfuri). Viteza de recuperare era normala, doar lanseta trebuia tinuta aproape vertical, in asa fel incat voblerul sa evolueze la 10 - 20 cm sub oglinda apei.
-
anem
- veteran

mircea_00 scrie:
bine am inteles imi blindez trusele cu deep divere
mai lenese adica stopuri pe suspending,sau lenese adica actiune mai larga?
cand am zis mai lenese m-am referit la stilul lor de recuperare ... pe Dunare din ce am vazut nu le place prea mult o miscare foarte larga. eu pana acum cei mai mari avati prinsi au fost toti luati din apropierea fundului (exceptie cei de sub baraje) si la o recuperare mai lenta.
din ce vad esti din resita si probabil cauti avatul pe dunare probabil incepand de la bazias pana spre orsova. in locurile respective Thrill-ul nu e unul dintre cele mai bune voblere, eu am prins cu el in zona aia doar si doar avati mici pana in kilogram.
eu ti-as zice sa iti iei si ceva thrill-uri care sunt sfante pentru avat dar sa incerci si cu voblere care sa le recuperezi mai incet si sa coboare mai mult. poti incerca printre altele si voblere vibe, preferabil fara bilute si alta matanii in interior care in anumite perioade merg destul de bine pe acolo.
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...
-
anem
- veteran

sunt prea mici toate ... hai ca TN60-ul e mai OK dar restul sunt marunte rau ...
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...
-
old_radu
- veteran

anem scrie:
sunt prea mici toate ... hai ca TN60-ul e mai OK dar restul sunt marunte rau ...
...pe TN-u puteam paria si eu
@ mynu-cs
... faptul ca voblerele sunt "zornaitoare" , nu cred ca prezinta un avantaj in pescuitul avatului
...in general , as merge pe voblere cu bataie marunta (nu cu miscarea larga) si fregventa mare
-
bogdan82
- veteran

TN-ul 60 prinde in draci avat, fix culoarea aia am testat-o eu anul trecut ... in unele partide a mers mai bine decat Thrill, Hermes, SSR sau Shad Rap
Prinde si pe apa mai moale, in capul cioatelor, prinde si pe suvoaie grave ... anul asta voi testa numai varianta 70, normala, silent, cat si full tungsten ... la fel de bine prinde si TN-ul 60 Iyoken Sound ... mai am vreo 2 zornaitoare la fel de exotice pt testat la vara
Pana acum, pentru mine, cel mai bun zornaitor/dardaitor la avat a fost Duel/Yo-zuri 3DS Vibe ... total diferit fata de zornaitoarele normale si exotice ...
-
grecu
- veteran

Nu termin o relatie cu o femeie pana nu o vizitez in trei locuri !
-
SVF
- veteran

-
old_radu
- veteran

@ mircea_00
...voblerul Cranky Bleak Max de la Capture , prezentat de tine , imita ft bine Hardcore-ul de la Yo-zuri si l-as folosi mai mult pentru salau , dar se poate sa intereseze si avatul la un moment
@ grecu-le
...eu zic ca Ecogear-ul ala ar merita incercat