voblere x large pt avat
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
7 cm indiferent de culoare... ceea de 9 are alta o evolutie in acelasi conditii si parca pesti devin suspiciosi... am avut ocazia sa "testez" in locuri unde fiecare lansare se termina cu o prezentare spectaculoasa... poate in vara aceasta se schimba situatia, cine stie... eu votez pe 7 cm atat la avat de 1 kg cat si ceea de 6.8 kg (record personal
)

pentru mine ambele thrill-uri sunt OK, si daca vrei sa insisti la avat ti-as zice sa iti iei ambele marimi pentru ca in anumite cazuri o anumita marime da rezultate mai bune. Eu personal am luat mult mai bine cu ala de7 dar am cunoscuti care au luat mai bine cu cel de 9.mircea_00 scrie:thrilul de 7 vs thrilul de 9
pe care pariati vis a vis de capturi record?
nu neaparat frecventa capturilor
daca vrei insa avati capitali uita de Thrill din punctul meu de vedere ... aia trebuie cautati ceva mai jos, cu voblere ceva mai lenese, la viteze mai mici de recuperare ... trebuie insa insistat mai mult ca sa ii gasesti si ai grija ca pot intra si alte specii

C&R ... un alt mod de a savura un peste ...
Bun de tot satanelul de Rusty Ayu.. e drept ca am folosit varianta SR... si uneori se ma rastoarna in curenti foarte puternici mai ales pe recuperare rapida ..dar u toate astea am prns bne la el..cand serasturna mai secsy atunci dadea ma in dracioby 1 scrie:http://www.totalfishing.ro/vobler-daiwa ... 12073.html
http://www.totalfishing.ro/vobler-daiwa ... 12070.html
exceptionale ambele culori cu ambele variante de barbeta
VOBLERUL ANULUI 2011 la mine cel putin

Acu in primavara vreau sa incerc si DR-ul
pentru unii este un hobby, pentru altii o pasiune; pentru mine, pescuitul este o stare...
- kingofbeasts
- veteran
eu votez pentru thrill-ul de 9cm. daca-l aduci cum trebuie si mai ales unde trebuie avatii mari il vor iubi (si,vorba lui Kzoli, nu numai ei ). ca si la alti pesti mai intai conteaza localizarea. e drept ca nu-s eu expert in avat, ba chiar sunt naiv in comparatie cu unii concitadini , insa am trecut pragul de 5 kg ca sa am idee ce inseamna.
pana acum am constatat ca un vobler jiguit poate aduce mai multe satisfactii decat o guma voblerita atunci cand vorbim de avat.

pana acum am constatat ca un vobler jiguit poate aduce mai multe satisfactii decat o guma voblerita atunci cand vorbim de avat.