discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
-
Adelin
- Moderator

sprosalmorapala scrie:Adelin!
ce mai tura bura...spune-i omului ce sa-si cumpere sa prinda avat!
de la rapala si salmo!
nu ca m-ar interesa...
si inca ceva , ai zis ca mergi la unguri la expozitie...te-am rugat sa-mi iei un plic de inele despicate (ultimateluresaver)
Acum sunt din ce in ce mai interesat de UglyDuckling. Am luat de la expo ceva modele noi si arata exact cum trebuie! Mai un pic si le pun la "produs", ca doar nu degeaba le gazduiesc la mine-n casa!
Da, am vrut sa iau doua treipliculetze, dar erau foarte mari si de o calitate indoielnica, asa ca am zis decat sa iau gunoaie ne dezechilibram voblerele, mai bine nu. Erau bune doar pe voblere de 13-15 cm.
-
Sorin
- Moderator

Ati dat careva cu Ugly Ducking ?
Am vazut odata in Sibiu un astfel de vobler , arata super , insa era destul mititel ( 2-2,5 cm ) si nu l-al luat .Inclin sa cred ca merg f bine .
Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.
-
pilula
- utilizator constant

Razvane,normal ca voblerele ,aduc peste in sezonul cald.Nu zic ,sint cazuri in care se ia peste la vobler si iarna si chiar bine.Dar tu personal, si intrebarea e ptr. toti de pe ac topic,de cite ori ati insistat,citeva ore bune iarna?Eu nu cred ca prea multi.N-am nimic cu nimeni,fiecare isi spune punctul de vedere.
-
razvan m.
- veteran

-
Pilula, nu ma intelege gresit. Nu te cunosc, deci nu pot sa contest ca esti bun la avat si nici ca voblerele tale nu ar fi bune.
Daca cineva mi-ar fi spus in plin sezon, sau la sfarsitiul sezonului, ca voblerele tale sunt excelente pentru avat nu as avea de ce sa ma indoiesc prea mult. Dar cand acel cineva are revelatii de genul asta dupa 5/6 luni de la incheierea sezonului de avat, da-mi voie sa imi pun un semn de intrebare.
Dar daca asa crede omul ca se face reclama...
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.
-
Andrei
- veteran

-
Sunt destui care au insistat!

da de prea multe ori nu se merita din cauza ca inghetza firu pana si pe mulineta

si pe inele sa nu mia zic
-
andrei-ovidiu
- veteran

-
Mda... nu era vorba de reclama, dar sincer nu am pomenit de ele in vara pt. ca ... AM UITAT, e bine!
Dar, ce pana mea stau sa tot dau explicatii... credeti ce vreti!

-
Adelin
- Moderator

andrei-ovidiu scrie:Mda... nu era vorba de reclama, dar sincer nu am pomenit de ele in vara pt. ca ... AM UITAT, e bine!
Dar, ce pana mea stau sa tot dau explicatii... credeti ce vreti!

Eu nu cred ca ai uitat, dar oricum nu conteaza..

..hai sa ne concentram la pesti ca isi da drumu' si noi tot stam si polemizam ca babele!

-
BamseBST
- veteran

Adelin scrie:sprosalmorapala scrie:Adelin!
de la rapala si salmo!
nu ca m-ar interesa...
si inca ceva , ai zis ca mergi la unguri la expozitie...te-am rugat sa-mi iei un plic de inele despicate (ultimateluresaver)
Acum sunt din ce in ce mai interesat de UglyDuckling. Am luat de la expo ceva modele noi si arata exact cum trebuie! Mai un pic si le pun la "produs", ca doar nu degeaba le gazduiesc la mine-n casa!
Da, am vrut sa iau doua treipliculetze, dar erau foarte mari si de o calitate indoielnica, asa ca am zis decat sa iau gunoaie ne dezechilibram voblerele, mai bine nu. Erau bune doar pe voblere de 13-15 cm.
mersi oricum

-
Adelin
- Moderator

sprosalmorapala scrie:Adelin scrie:sprosalmorapala scrie:Adelin!
de la rapala si salmo!
nu ca m-ar interesa...
mersi oricum

Merg peste doua saptamani la Szeged, ca mai am carte verde si daca vad acolo iau de acolo.
-
milcica
- junior

Salutare,
poate cineva sa-mi spuna daca a dat cu voblere XXL (13-18cm,30-60g)?
care este parerea voastra despre ele? ...ma bate gandul sa cumpar cateva modele de la salmo si rapala dar nu stiu daca merita investitia.
Treaba e ca in vara am pescuit cu voblere de 9-11 cm si am prins numai marlite (multe da' mici, pana in 2 kg)Cat de mult face selectia un vobler mare?
Merci de raspunsuri.