Voblere...voblere si iar voblere...

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

pilula
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de pilula » 18 Mar 2006, 22:43

intrati pe privat si vedem ce doreste fiecare

grama v
veteran
veteran

Mesaj de grama v » 19 Mar 2006, 12:11

le-am vazut si eu ,arata bine :wink:

BamseBST
veteran
veteran

Mesaj de BamseBST » 19 Mar 2006, 15:40

m-ar interesa si pe mine ceva voblere...unde vad poze?
pilula ma poti ajuta?
:roll:

blackmind
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de blackmind » 20 Mar 2006, 13:53

Voblerele lui "marele" Dady n-au prins, nu prind si nici nu vor prinde niciodata pestii lui Pilula!
hihihi tu chiar crezi ce zici?
cele facute manual (balsa,pin,etc..) isi merita si ultimu banut, nu se compara bataia cu cele facute chiar de firmele mari; sunt lucrate,reglate, vopsite manual ... te simti bine doar tu ai - si cand il pierzi cu siguranta vei ramane ofticat... rapala il mai gasesti in magazin;
tiny, dady si mai nou pilula va asteptam cu mai multe nuante noutati etc...
sEe yOu aGaIn wHeN I dIe

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 20 Mar 2006, 14:19

andrei-ovidiu scrie:Daca erau beton luau peste aici la noi! Eu am o super-colectie de Rapala si Salmo, culori, marimi, modele diferite. La noi in tara, pe Olt la Valcea n-am luat 1 avat macar!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Dai cu ale lui Pilula, iei peste( asta e valabil aici la noi unde pestii sunt mai educati de la an la an), in afara intr-adevar am luat peste si cu Rapala si cu Salmo.
!

Moshu, tu chiar crezi ca voblerul prinde pestele? Eu iti garantez ca nu din cauza ca nu sunt bune Rapala si Salmo nu ai luat cu ele pe Olt...altele sunt motivele...dar de, daca tie iti place sa-i agiti pe toti pe aici foarte bine!...face bine la vanzare!!! :lol: :lol: :lol:

rica
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de rica » 20 Mar 2006, 14:51

andrei-ovidiu scrie:Sunt unii care fac cu aerograful, dar nu sunt asa reusite cum le face Pilula, care le face cu spray-ul!

Luati legatura cu el si sigur discutati mai multe!
no kidding?

aerograful e pentru precizie, cum poti sa spui ca sunt mai reusite cele facute cu spray-ul? oricum eu cred ca bataia si culoarea conteaza cel mai mult, restul sunt pentru incantarea ochiului pescarului...
tiny vopseste voblerele tot cu spray-ul, incepand de vara asta o sa faca finisajul cu aerograful , trebuie sa comande compresorul.

Jean Scurtu

Mesaj de Jean Scurtu » 20 Mar 2006, 17:43

Adelin,

Ai dreptate ,un novice orice vobler ar avea si ar pescui cu el tot novice ramane,pe cand im mana unui pescar bun si un vobler mai putin bun prinde peste.
Ma bucur daca voblerele lui Pilula prind peste,felicitari pt. realizarile lui sunt in avantajul pescarilor.

Cat despre "dragostea" lui Andrei-Ovidiu pt.DADY o cunoastem cu totii ,nu multi stiu insa ca voblerele lui DADY au prins pesti mai bine ca alte voblere in Italia ,Franta,Canada si U.S.A(din cate stiu eu)
Ca ne place sau nu cineva nu are rost sa minimalizam realizarile lui.

Pilula a subliniat f. corect ca fara dragoste si pasiune pt ceva ,corelat cu multe indemanare si cunostinte nu poti realiza ceva bun si il felicit din nou pt. ce realizeaza,concurenta fiind motorul dezvoltarii.
Eu nu-mi faceam decat plute pt. concurs sau pescuitul de zi cu zi si f. greu ma dezlipeam de ceva facut si gandit de mine si stiu sa apreciez ceva facut de altii.

Jos palaria pt. toti ce incearca sa-si faca ei cele necesare pescuitului si apoi le fac cunoscute si altora.

Ma bucur sa aud ca sunt destui pescari in Romania ce fac voblere bune si ma simt mandru,ca roman ,ca un vobler romanesc e mai bun ca unele cu nume mari,consacrate,facute de japonezi,americani etc.

Va dati seama ce bucurie am simtit cand voblerele lui DADY faceau legea la un pescuit de pastrav de mare si cand ceilalti pescari de pe platforma(pier) de pe care pescuiam au venit sa ma intrebe cu ce pescuiam si daca nu le vand si lor astfel de voblere.Si ei pescuiau cu YO-ZURI si LUCKY CRAFT!!!!

Jean Scurtu

andrei-ovidiu
veteran
veteran

Mesaj de andrei-ovidiu » 20 Mar 2006, 17:51

Mda... ca de obicei...

Ce zic eu si ce intelegeti voi! Am subliniat faptul ca la noi exact in zona de 25 m sub baraj de langa orasul nostru toti au incercat cu toate modelele posibile si imposibile de voblere, dar numai cu voblere Home-Made s-a luat avat, in speta ale lui Pilula! Si vanzarea e alt topic despre care nu se discuta pe orice topic, dar deh... unghia adanc infipta face rani mari...!

Dar cum am mai spus fiecare intelege cat il duce... :D

andrei-ovidiu
veteran
veteran

Mesaj de andrei-ovidiu » 20 Mar 2006, 17:53

si cu asta eu personal am incheiat topicul asta, dar eu chiar nu inteleg de ce-i deranjeaza pe unii, faptul ca s-a laut ci voblere facute de un pescar de-al nostru si nu de firmele mari :?: :?:

si atat!

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 20 Mar 2006, 20:49

Pe mine sincer nu ma deranjeaza, dar concluzia ta e cel putin subiectiva. Te-ai gandit ce "cei ce au dat" cu Rapala si Salmo nu au ales modelul de vobler care trebuia in acel moment, sau culoarea nu era ce mai potrivita, sau marimea era necorespunzatoare, sau viteza era neadaptata la toanele avatului, sau palierul unde evoluau nu era cel potrivit....andrei, hai sa fim seriosi...iar daca tu chiar crezi cu atata convingere ca e asa cum spui si o spui dezinteresat, e grav pentru tine si inseamna ca nu ai inteles nimic.Uneori suntem tentati sa tragem concluzii gresite, dar daca despicam un pic firul in 4 ....vedem ca treaba nu sta chiar asa. :wink:

Scrie răspuns