Voblere Salmo
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
-
- utilizator nou
Voblere Salmo
Salut,
Sunt un impatimit pescar la vobler si dupa cateva tatonari am decis ca voblerele Salmo sunt cele mai bune sub raportul calitate-pret...din pacate la noi in Targoviste nu am gasit toate modelele de Salmo pe care le doream, nici chiar la magazinul din Bucuresti al Energofish nu aveau ce vroiam eu...
As dori sa aflu daca e vreun pescar care ar fi dispus sa ma ajute, mai ales cei din Cluj-Napoca, facandu-mi rost si mie de ce am nevoie....Poate ca prin alte orase la alte magazine sa mai gasesc inca voblerele Salmo pe care mi le doresc eu.....Din cate am vazut pe forum sunt cativa care s-au oferit sa faca astfel de lucruri, sper sa ma ajute si pe mine....
Multumesc mult....
Sunt un impatimit pescar la vobler si dupa cateva tatonari am decis ca voblerele Salmo sunt cele mai bune sub raportul calitate-pret...din pacate la noi in Targoviste nu am gasit toate modelele de Salmo pe care le doream, nici chiar la magazinul din Bucuresti al Energofish nu aveau ce vroiam eu...
As dori sa aflu daca e vreun pescar care ar fi dispus sa ma ajute, mai ales cei din Cluj-Napoca, facandu-mi rost si mie de ce am nevoie....Poate ca prin alte orase la alte magazine sa mai gasesc inca voblerele Salmo pe care mi le doresc eu.....Din cate am vazut pe forum sunt cativa care s-au oferit sa faca astfel de lucruri, sper sa ma ajute si pe mine....
Multumesc mult....
Fir intins!
Cam aceeasi problema o am si eu in Timisoara daca ma puteti ajuta cu un magazin cu voblere Salmo as fi recunoscator,deoarece prin Timisoara se aduc mai mult Cozma si Rapala mai nou si Storm si Balzer.Un magazin mai bine aprovizionat daca exista cumva?
Salmo am gasit doar in piata in Aurora la un mos dar avea preturi mai mari ca de magazin si ocazional tot in piata...
Salmo am gasit doar in piata in Aurora la un mos dar avea preturi mai mari ca de magazin si ocazional tot in piata...

cum mergi pe Lugojului,cum treci de P-ta Badea Cartan,cred ca a doua la dreapta(inainte de sediul BRD),Zona Dorobanti,intrebi si tu pe acolo,e un magazin care de obicei e bine dotat cu Salmo,mari si mici.
Michael va recomanda Regulamentul forumului
asa este,toate au,dar cel din Dorobanti (Modern),il consider cel mai dotat magazin di Timisoara,are gama cea mai diversificata de voblere Salmo.
Michael va recomanda Regulamentul forumului
- Mugurstefan
- veteran
PT. Adelin:Adelin scrie:Daca cautati modele, care nu exista la noi in magazine, spuneti-mi si poate va rezolv eula preturi bune. Eu am pe cineva si pana acu' mi-a adus niste cataroaie de la Salmo care nu le-am gasit la noi.
Poti sa faci rost si de FR7SR ??
Pt. SoSOO, in completarea a ceea ce a scris AdiLucu adaug ca cele mai aprovizionate si serioase sunt mag. din Dorobanti si de pe Pomiculturii unde poti face si comanda !
AVAT si Fir Intins sunt mereu cu 1 Ron mai scumpe iar vanzatori se dau mari cunoscatori !
Somonul are ale mai eftine dar aprovizionarea e cam aleatoare, cam dealtfel ca tot energofishul care e un biznis condus dupa ureke !

Se spune ca SISTEMUL e bun dar Poporul e rau. Ganditi altfel: poporul e asa cum e ganditi un sistem pentru el !
Mugur Dixit !
Mugur Dixit !