Voblere Salmo

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Mihai Stroe
utilizator nou
utilizator nou

Voblere Salmo

Mesaj de Mihai Stroe » 23 Noi 2005, 08:01

Salut,
Sunt un impatimit pescar la vobler si dupa cateva tatonari am decis ca voblerele Salmo sunt cele mai bune sub raportul calitate-pret...din pacate la noi in Targoviste nu am gasit toate modelele de Salmo pe care le doream, nici chiar la magazinul din Bucuresti al Energofish nu aveau ce vroiam eu...
As dori sa aflu daca e vreun pescar care ar fi dispus sa ma ajute, mai ales cei din Cluj-Napoca, facandu-mi rost si mie de ce am nevoie....Poate ca prin alte orase la alte magazine sa mai gasesc inca voblerele Salmo pe care mi le doresc eu.....Din cate am vazut pe forum sunt cativa care s-au oferit sa faca astfel de lucruri, sper sa ma ajute si pe mine....
Multumesc mult....
Fir intins!

SoSoo
junior
junior

Mesaj de SoSoo » 23 Noi 2005, 11:42

Cam aceeasi problema o am si eu in Timisoara daca ma puteti ajuta cu un magazin cu voblere Salmo as fi recunoscator,deoarece prin Timisoara se aduc mai mult Cozma si Rapala mai nou si Storm si Balzer.Un magazin mai bine aprovizionat daca exista cumva?
Salmo am gasit doar in piata in Aurora la un mos dar avea preturi mai mari ca de magazin si ocazional tot in piata... :(

Michael
Moderator
Moderator

Mesaj de Michael » 23 Noi 2005, 12:21

cum mergi pe Lugojului,cum treci de P-ta Badea Cartan,cred ca a doua la dreapta(inainte de sediul BRD),Zona Dorobanti,intrebi si tu pe acolo,e un magazin care de obicei e bine dotat cu Salmo,mari si mici.
Michael va recomanda Regulamentul forumului

gabor
senior
senior

Mesaj de gabor » 23 Noi 2005, 12:50

mai e un magazin, relativ nou, intre sinaia si iosefin in intersectia unde inorc tramvaiele. e inainte de colt, pe dreapta, cum vii dispre sinaia.

ps. in general cred ca se poate face comanda la magazine si primesti tot ce vrei. e penibil, dar asta e.

Adi_
veteran
veteran

Mesaj de Adi_ » 23 Noi 2005, 12:58

eu stiu in Timisoara 5 magazine care au Salmo.
-Avat
-Somonul
-Fir Intins
-in Modern unu`
-langa strada Pomiculturii mai este unu`(nu stiu exact strada)
"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski

Michael
Moderator
Moderator

Mesaj de Michael » 23 Noi 2005, 14:28

asa este,toate au,dar cel din Dorobanti (Modern),il consider cel mai dotat magazin di Timisoara,are gama cea mai diversificata de voblere Salmo.
Michael va recomanda Regulamentul forumului

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 23 Noi 2005, 16:05

Daca cautati modele, care nu exista la noi in magazine, spuneti-mi si poate va rezolv eu :wink: la preturi bune. Eu am pe cineva si pana acu' mi-a adus niste cataroaie de la Salmo care nu le-am gasit la noi.

Florin M
senior
senior

Mesaj de Florin M » 23 Noi 2005, 17:26

Daca gasesti modele de Balzer care se potrivesc la pescuitul tau eu le recomand pe acestea in locul celor de la Salmo.

Calone
veteran
veteran

Mesaj de Calone » 23 Noi 2005, 17:44

De ce le recomanzi pe cele de la balzer ?

Mugurstefan
veteran
veteran

Mesaj de Mugurstefan » 23 Noi 2005, 17:45

Adelin scrie:Daca cautati modele, care nu exista la noi in magazine, spuneti-mi si poate va rezolv eu :wink: la preturi bune. Eu am pe cineva si pana acu' mi-a adus niste cataroaie de la Salmo care nu le-am gasit la noi.
PT. Adelin:
Poti sa faci rost si de FR7SR ??

Pt. SoSOO, in completarea a ceea ce a scris AdiLucu adaug ca cele mai aprovizionate si serioase sunt mag. din Dorobanti si de pe Pomiculturii unde poti face si comanda !
AVAT si Fir Intins sunt mereu cu 1 Ron mai scumpe iar vanzatori se dau mari cunoscatori !
Somonul are ale mai eftine dar aprovizionarea e cam aleatoare, cam dealtfel ca tot energofishul care e un biznis condus dupa ureke ! :evil:
Se spune ca SISTEMUL e bun dar Poporul e rau. Ganditi altfel: poporul e asa cum e ganditi un sistem pentru el !
Mugur Dixit !

Scrie răspuns