discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
-
dr.pike
- Moderator

-
Cu Balzer va ajut eu daca imi dati codurile exacte pentru ele. La pret de importator!
Cat despre Energofish...mi se pare ca esti subiectiv! Dupa parerea mea sunt profesionisti! Cel putin aici la Cluj! Eventual poti vorbi la Energofish si iti aduc ei acel Salmo de care ai nevoie

-
Adelin
- Moderator

Mugurstefan scrie:Adelin scrie:Daca cautati modele, care nu exista la noi in magazine, spuneti-mi si poate va rezolv eu

la preturi bune. Eu am pe cineva si pana acu' mi-a adus niste cataroaie de la Salmo care nu le-am gasit la noi.
PT. Adelin:
Poti sa faci rost si de FR7SR ??
FR7SR, ce vrei sa zici, ca eu nu am stiinta de asa ceva...

-
Gerula
- veteran

Cu lacrimi Bastus!
-
Mugurstefan
- veteran

Da.
L-ai gasit pe undeva?
Se spune ca SISTEMUL e bun dar Poporul e rau. Ganditi altfel: poporul e asa cum e ganditi un sistem pentru el !
Mugur Dixit !
-
Calone
- veteran

Da , pe linkul de mai sus

-
Mugurstefan
- veteran

dr.pike scrie:Cu Balzer va ajut eu daca imi dati codurile exacte pentru ele. La pret de importator!
Cat despre Energofish...mi se pare ca esti subiectiv! Dupa parerea mea sunt profesionisti! Cel putin aici la Cluj! Eventual poti vorbi la Energofish si iti aduc ei acel Salmo de care ai nevoie

Cand trimiti trei emailuri la adresa de pe pagina lor si nu primesti nici un raspuns , cand comanzi si ei nu se prea sinchisesc sa-ti trimita prin posta desi spun ca asa vor face si pana la urma le aduc tot cu masina la 2 saptamani, cand comanzi printr-un magazin anumite voblere iar ei nu ti le aduc dar le vezi in vitrina la alt magazin..cand chestiile astea recidiveaza .. cred ca parerea mea e bine conturata... si prin distributie au mai avut tangenta si altii si stiu cum se invarte roata..
Ai un sait de Balzer ? sa ma edific si eu.
Multam.
@Adelin. uite a pus Gerula ca mie nu mi-a dat prin cap sa pun linkul:
http://www.24.olsztyn.pl/salmo/modules. ... ge&pid=107
Se spune ca SISTEMUL e bun dar Poporul e rau. Ganditi altfel: poporul e asa cum e ganditi un sistem pentru el !
Mugur Dixit !
-
Mihai Stroe
- utilizator nou

Fratilor...de mine ati uitat...eu am intrebat primul...ma ajuta cineva...in Targoviste sunt doar 2 magazine care vand Salmo...!!!!
Ma intereseaza Salmo Pop, Chubby Darter si Minnow 5 cm sinking RR...ia ziceti...ma ajuta careva?
Mihai
Fir intins!
-
dr.pike
- Moderator

-
Mihai, trimite-mi mesaj privat cu modelele de care ai nevoie. Pentru cei interesati de Balzer postez aici un link, din pacate in limba germana. Cred ca ajung si pozele:)
http://www.balzer.de/de/produkte/?sub=z ... &pid=13412
Andrei
PS La voblerul din poza am prins cel mai mare pastrav prins de mine

...2,5 kg in septembrie anul acesta pe lacul Belis.
-
Florin M
- senior

La partidele mele de pescuit am observat ca prind mai bine cu Balzer decat cu Salmo si in timp am capatat o incredere mai mare in ele.Se poate sa fiu subiectiv ...
Singura obiectie la voblerele Balzer este asupra ancorelor ...daca dai intr-un peste mai mare se poate sa ai surpriza sa se indoie ancora, iar la Salmo ancorele chiar daca sunt mai rigide sunt si mai boante...
Modelul aratat de Dr. Pike a facut ravagii printre clenoci in toamana asta:)
-
dr.pike
- Moderator

-
De acord in problema cu ancorele. Iti recomand sa incerci sa pui niste ancore Gamakatsu - o sa fi uimit de rezultate.
Am si eu o intrebare: unde prindeti cleni in zona Timisoara? Eu ajung pe acolo de 5-6 ori pe an cand stau 4-5 zile si m-ar tenta si un clean , ca de marlitele de pe Bega Veche m-am saturat:)