Voblere Salmo

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Florin M
senior
senior

Mesaj de Florin M » 25 Noi 2005, 12:09

Eu merg dupa clean pe Timis, e de preferat sa dai din barca.
Daca ai timp sa te plimbi mai departe de Timisoara poti sa mergi si in zona Valiugului unde sunt niste lacuri sau daca vrei salau si biban poti merge la Surduc.
Fir intins!!

Mugurstefan
veteran
veteran

Mesaj de Mugurstefan » 25 Noi 2005, 14:46

dr.pike scrie:De acord in problema cu ancorele. Iti recomand sa incerci sa pui niste ancore Gamakatsu - o sa fi uimit de rezultate.
Am si eu o intrebare: unde prindeti cleni in zona Timisoara? Eu ajung pe acolo de 5-6 ori pe an cand stau 4-5 zile si m-ar tenta si un clean , ca de marlitele de pe Bega Veche m-am saturat:)
Si Timis si Bega !
Anul asta le-am tot dat drumul asa ca ii iau la anul mai mari ! :)
Eu i-am luat intamplator ,cautand alte specii! Asa ca special la clean ....
Da si tu un semn de viata si cand mai vii ...
Se spune ca SISTEMUL e bun dar Poporul e rau. Ganditi altfel: poporul e asa cum e ganditi un sistem pentru el !
Mugur Dixit !

Mugurstefan
veteran
veteran

Re: Voblere Salmo...

Mesaj de Mugurstefan » 25 Noi 2005, 14:51

Mihai Stroe scrie:Fratilor...de mine ati uitat...eu am intrebat primul...ma ajuta cineva...in Targoviste sunt doar 2 magazine care vand Salmo...!!!!
Ma intereseaza Salmo Pop, Chubby Darter si Minnow 5 cm sinking RR...ia ziceti...ma ajuta careva?
Mihai
Mihai, eu din TM n-am cum sa te ajut!
Bine macar ca ai 2 magazine unde poti comanda!
Scriele , orienteazate si tu catre cineva din Cluj!
Se spune ca SISTEMUL e bun dar Poporul e rau. Ganditi altfel: poporul e asa cum e ganditi un sistem pentru el !
Mugur Dixit !

Mugurstefan
veteran
veteran

Mesaj de Mugurstefan » 25 Noi 2005, 14:57

dr.pike scrie:Mihai, trimite-mi mesaj privat cu modelele de care ai nevoie. Pentru cei interesati de Balzer postez aici un link, din pacate in limba germana. Cred ca ajung si pozele:)
http://www.balzer.de/de/produkte/?sub=z ... &pid=13412

Andrei
PS La voblerul din poza am prins cel mai mare pastrav prins de mine :)...2,5 kg in septembrie anul acesta pe lacul Belis.

Asta? s-au luat dupa Andrei din Arad cand l-au facut! :lol:
Are si rattle? voblerul?
Ca nemtii au uitat sa scrie , dimensiune,greutate samd.
Mugur Dixit !

Iujin
veteran
veteran

Mesaj de Iujin » 29 Noi 2005, 12:46

La Energofish am cautat si eu unele modele de Salmo si inca le mai caut. Am vorbit la magazinul din Cluj si din pacate se aduc voblerele doar de 2 ori pe an (asa mi s-a spus de acolo). La magazin au toate modelele care exista in depozit. Prin comanda eu cred ca orice magazin Energofish din tara va primi voblerele respective.

Scrie răspuns