voblere pt. clean
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
-
- junior
Cateodata un vobler copiat poate fi mai bun decat una originala , iar daca ne luam dupa modele cam toate sunt la felFario_nebunu scrie:Nu vreau sa fiu rautacios dar modelele tale, desi par ruseite, sunt imitatii mai mult sau mai putin reusite ale voblerelor Salmo, Dorado etc. La 15-16 lei prefer sa iau Salmo, macar sunt testate bucata cu bucata si au traditie. Ca sa te impui pe piata la inceput ar trebui sa dai ceva mai ieftin, pana "aude" lumea de tine. E o piata greu de abordat, uite si nea Cozma ce greu a ajuns sa se faca cunoscut, a trebuit sa castige un campionat european de pescuit pastrav de mare sau ceva de genul asta. Si nu as jura ca a reusit asta cu voblerele lui, poate a avut Rapala...sau pate totusi nu!liviu_h1 scrie:pretul este de 12 lei pentru cele de 2cm, 15 lei pt cele de 3cm si de 18 pt cele de 18 cm

Voblerul prinzator e in care ai incredere si folosesti mult

De cozma ,nu mai vorbim ca sta foarte prost la capitolul varietate ,si echilibru,daca luam de buna ce scriu unii pe forum despre ultimele modele,care trebuiesc reglate.
Acum s-a rezolvat si testarea ...pe modelele noi apare tank tested lures adica voblere testate si echilibrate
...
Nu mai aveti nevoie de reglaje ,cel putin pana la prima captura sau agatatura zdravana
Ori au citit pe site ori au primit sesizari ...in fine se pare ca s-a rezolvat cu reglajul si testarea voblerelor
.
Acum s-a rezolvat si testarea ...pe modelele noi apare tank tested lures adica voblere testate si echilibrate

Nu mai aveti nevoie de reglaje ,cel putin pana la prima captura sau agatatura zdravana

Ori au citit pe site ori au primit sesizari ...in fine se pare ca s-a rezolvat cu reglajul si testarea voblerelor

-
- veteran
Asa crezi tu???kzoli scrie:De cozma ,nu mai vorbim ca sta foarte prost la capitolul varietate ,si echilibru,daca luam de buna ce scriu unii pe forum despre ultimele modele,care trebuiesc reglate.
Acum s-a rezolvat si testarea ...pe modelele noi apare tank tested lures adica voblere testate si echilibrate...
Ori au citit pe site ori au primit sesizari ...in fine se pare ca s-a rezolvat cu reglajul si testarea voblerelor.
Eu nu-s convins,mai intii testeaza -le si ai sa vezi.

Hirtia suporta orice vrei sa scrii pe ea ,realitatea e insa alta de multe ori.

pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!
-
- veteran
Sa le folosesti sanatos .....kzoli scrie:Tocmai am primit un colet . Nu era ptr mine ,dar opresc cateva bucati ptr. incercare,sa testez
Si zic ca nu era modelul respectiv pe stoc , ca factura iarasi n-am primit ...nu ca a-si avea ce sa fac cu el ,dar asa ar fi frumos ...nu ?. Pana acum n-am avut probleme cu voblerele cozma

Factura poate sa "ratacit" pe drum ...doar e criza nu?
In definitiv nu voiai sa pescuiesti cu ea ,asa ca ce folos sa-ti fi trimis factura...

pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!
Sa le folosesti sanatos .....
In definitiv nu voiai sa pescuiesti cu ea ,asa ca ce folos sa-ti fi trimis factura...
[/quote]
Comandam cu colegii direct de la Ei ca, in magazine au putine modele dintre cele preferate de noi ,si la multe bucati si pretul e mai rezonabil
. De data aceasta eu n-am comandat , dar o sa retin cateva bucati sa vad daca chiar is mai bune
.

Comandam cu colegii direct de la Ei ca, in magazine au putine modele dintre cele preferate de noi ,si la multe bucati si pretul e mai rezonabil

ati prins la voblere lovec rapy humpy si sniper ?
http://www.lovecrapy.com/?p=p_5&sName=p ... ve!-small-
http://www.lovecrapy.com/?p=p_5&sName=p ... ve!-small-
Eu sunt unul dintre cei care a folosit aceste voblere. Excelente pentru clean si salau.Eu am comandat marimea 5 cm. Lucreaza excelent si chiar daca par a fi copii dupa salmo....nu este asa, "bataia" e diferita. De obicei folosesc Cozma si Salmo, cu cele facute de Liviu am avut rezultate notabile. Problema e ca sunt mai usoare decat modelele Cozma si Salmo si necesita o lanseta potrivita pentru lansare. Si mai e o problema care sunt convins ca poate fi rezolvata...recomand modelele scufundatoare. Mentionez ca nu am scris aceste randuri pentru a-i face reclama...nu-l cunosc pe Liviu.liviu.radescu scrie:fac toate tipurile de voblere, chiar acum termin o comanda de 20 de cucati pentru un domn din bucuresti, voblere de avat si salau. Am facut si de 10cm, deci marimea forma si culoarea sunt la alegere.fac si cranck-bait-uri. De asemenea am scazut si preturile. Informatii la liviu,radescu@yahoo.com
Re: voblere pt. clean
Ce parere aveti de acest vobler: http://www.totalfishing.ro/vobler-salmo ... -6744.html
M-ar interesa pt pescuit pe verticala in gropile de pe langa maluri. Merge?
M-ar interesa pt pescuit pe verticala in gropile de pe langa maluri. Merge?