voblere pt. clean

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns
liviu.radescu
junior
junior

Mesaj de liviu.radescu » 10 Mai 2010, 09:49

fac toate tipurile de voblere, chiar acum termin o comanda de 20 de cucati pentru un domn din bucuresti, voblere de avat si salau. Am facut si de 10cm, deci marimea forma si culoarea sunt la alegere.fac si cranck-bait-uri. De asemenea am scazut si preturile. Informatii la liviu,radescu@yahoo.com

kzoli
veteran
veteran

Mesaj de kzoli » 10 Mai 2010, 10:29

Fario_nebunu scrie:
liviu_h1 scrie:pretul este de 12 lei pentru cele de 2cm, 15 lei pt cele de 3cm si de 18 pt cele de 18 cm
Nu vreau sa fiu rautacios dar modelele tale, desi par ruseite, sunt imitatii mai mult sau mai putin reusite ale voblerelor Salmo, Dorado etc. La 15-16 lei prefer sa iau Salmo, macar sunt testate bucata cu bucata si au traditie. Ca sa te impui pe piata la inceput ar trebui sa dai ceva mai ieftin, pana "aude" lumea de tine. E o piata greu de abordat, uite si nea Cozma ce greu a ajuns sa se faca cunoscut, a trebuit sa castige un campionat european de pescuit pastrav de mare sau ceva de genul asta. Si nu as jura ca a reusit asta cu voblerele lui, poate a avut Rapala...sau pate totusi nu! :lol:
Cateodata un vobler copiat poate fi mai bun decat una originala , iar daca ne luam dupa modele cam toate sunt la fel :?: .... , cat despre preturi voblerul :!: scump e doar care nu prinde sau care ramane agatat in bustean sub apa :lol: ... sunt anumite modele care prind peste si fara vopsea , chiar si rupte iar altele pot fi oricat de vopsite n-au nici un rezultat. Majoritatea voblerelor sunt facute ptr. Pescar ,daca place Pescarului ,o cumpara ,daca nu place nu cumpara si nici nu prinde .
Voblerul prinzator e in care ai incredere si folosesti mult :idea:

kzoli
veteran
veteran

Mesaj de kzoli » 31 Mai 2010, 17:42

De cozma ,nu mai vorbim ca sta foarte prost la capitolul varietate ,si echilibru,daca luam de buna ce scriu unii pe forum despre ultimele modele,care trebuiesc reglate.

Acum s-a rezolvat si testarea ...pe modelele noi apare tank tested lures adica voblere testate si echilibrate :lol: ...
Nu mai aveti nevoie de reglaje ,cel putin pana la prima captura sau agatatura zdravana :lol:

Ori au citit pe site ori au primit sesizari ...in fine se pare ca s-a rezolvat cu reglajul si testarea voblerelor :wink: .

vali stratonov
veteran
veteran

Mesaj de vali stratonov » 31 Mai 2010, 18:37

kzoli scrie:De cozma ,nu mai vorbim ca sta foarte prost la capitolul varietate ,si echilibru,daca luam de buna ce scriu unii pe forum despre ultimele modele,care trebuiesc reglate.

Acum s-a rezolvat si testarea ...pe modelele noi apare tank tested lures adica voblere testate si echilibrate :lol: ...
Nu mai aveti nevoie de reglaje ,cel putin pana la prima captura sau agatatura zdravana :lol:

Ori au citit pe site ori au primit sesizari ...in fine se pare ca s-a rezolvat cu reglajul si testarea voblerelor :wink: .
Asa crezi tu???
Eu nu-s convins,mai intii testeaza -le si ai sa vezi. :wink:
Hirtia suporta orice vrei sa scrii pe ea ,realitatea e insa alta de multe ori. :oops:
pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!

kzoli
veteran
veteran

Mesaj de kzoli » 31 Mai 2010, 18:58

Tocmai am primit un colet . Nu era ptr mine ,dar opresc cateva bucati ptr. incercare :wink: ,sa testez :lol: Si zic ca nu era modelul respectiv pe stoc , ca factura iarasi n-am primit ...nu ca a-si avea ce sa fac cu el ,dar asa ar fi frumos ...nu ?. Pana acum n-am avut probleme cu voblerele cozma :!:

vali stratonov
veteran
veteran

Mesaj de vali stratonov » 31 Mai 2010, 19:02

kzoli scrie:Tocmai am primit un colet . Nu era ptr mine ,dar opresc cateva bucati ptr. incercare :wink: ,sa testez :lol: Si zic ca nu era modelul respectiv pe stoc , ca factura iarasi n-am primit ...nu ca a-si avea ce sa fac cu el ,dar asa ar fi frumos ...nu ?. Pana acum n-am avut probleme cu voblerele cozma :!:
Sa le folosesti sanatos ..... :wink:
Factura poate sa "ratacit" pe drum ...doar e criza nu?
In definitiv nu voiai sa pescuiesti cu ea ,asa ca ce folos sa-ti fi trimis factura... :lol: :lol: :lol:
pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!

kzoli
veteran
veteran

Mesaj de kzoli » 31 Mai 2010, 19:20

Sa le folosesti sanatos ..... :wink:
Factura poate sa "ratacit" pe drum ...doar e criza nu?
In definitiv nu voiai sa pescuiesti cu ea ,asa ca ce folos sa-ti fi trimis factura... :lol: :lol: :lol:[/quote]

Comandam cu colegii direct de la Ei ca, in magazine au putine modele dintre cele preferate de noi ,si la multe bucati si pretul e mai rezonabil :lol: . De data aceasta eu n-am comandat , dar o sa retin cateva bucati sa vad daca chiar is mai bune :wink:.

Radu_
veteran
veteran

Mesaj de Radu_ » 22 Iul 2010, 20:07

ati prins la voblere lovec rapy humpy si sniper ?

http://www.lovecrapy.com/?p=p_5&sName=p ... ve!-small-

tito
veteran
veteran

Mesaj de tito » 26 Iul 2010, 22:12

liviu.radescu scrie:fac toate tipurile de voblere, chiar acum termin o comanda de 20 de cucati pentru un domn din bucuresti, voblere de avat si salau. Am facut si de 10cm, deci marimea forma si culoarea sunt la alegere.fac si cranck-bait-uri. De asemenea am scazut si preturile. Informatii la liviu,radescu@yahoo.com
Eu sunt unul dintre cei care a folosit aceste voblere. Excelente pentru clean si salau.Eu am comandat marimea 5 cm. Lucreaza excelent si chiar daca par a fi copii dupa salmo....nu este asa, "bataia" e diferita. De obicei folosesc Cozma si Salmo, cu cele facute de Liviu am avut rezultate notabile. Problema e ca sunt mai usoare decat modelele Cozma si Salmo si necesita o lanseta potrivita pentru lansare. Si mai e o problema care sunt convins ca poate fi rezolvata...recomand modelele scufundatoare. Mentionez ca nu am scris aceste randuri pentru a-i face reclama...nu-l cunosc pe Liviu.

cezaroi
senior
senior

Re: voblere pt. clean

Mesaj de cezaroi » 03 Mai 2012, 23:20

Ce parere aveti de acest vobler: http://www.totalfishing.ro/vobler-salmo ... -6744.html
M-ar interesa pt pescuit pe verticala in gropile de pe langa maluri. Merge?

Scrie răspuns