voblere pentru clean
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
apropo de copii ale insectelor,si eu am incercat cu alea si dupa multi ani mi-a facut rost un prieten de o broscutza,o musca si un cal de iarba(nu lacusta) aratau mai rau dar am reusit sa le inprospatez infatzisarea astept sa le probezSorin scrie:o faza haioasa apropo de asta cu observatu....
se gaseau mai demult in magazinele ceaushiste copii de cauciuc ale insectelor ....nu stiu de unde aparusera da erau pline magazinele de pescuit de ele
imi cumparasem si eu un greiere negru .....mai mult de amoru artei pen'ca eram absolut convins ca e o imitatie tampita incapabila de vreo isprava pescareasca.
si odata ajuns pe malu unui ochi de apa in alt scop decat pescuitul ( nu aveam nici un batz la mine ) dau de greierele ala prin buzunare
Si-l arunc in apa sa vad ce se intampla.......ei bine , a iesit un ditai clean , nu stiu de unde si l-a hapait rapid lasandu-ma ca la dentist
.....
copiile insectelor se fac in matritze in care se introducea un plastic moale si prin presare la cald se obtinea forma dorita, cei de la flaro din sb faceau pe vremuri
Astazi am intrat in posesia unui vobler pe care-l caut de ani de zile.
Am un prieten care reusea sa ma umileasca de fiecare data cind mergeam la pescuit cu el . El prindea unul dupa altu iar eu cu toate linguritele si voblerele mele eram facut praf. Intotdeauna mi-a spus ca voblerele le cumpara din Sibiu de la un magazin cu articole de pescuit si sunt aduse la comanda din America iar pretul era de 50 de lei. Canci am gasit voblerele respective in Ungaria si sunt : Owner model BB-48F iar pretul este de 1450 de forinti. Va recomand cu cea mai mare caldura voblerele respective . Sunt mortale la clean. Are spatele verde , burta alba iar lateralele cu dungi negre , seamana foarte bine cu o broscuta de balta
Am un prieten care reusea sa ma umileasca de fiecare data cind mergeam la pescuit cu el . El prindea unul dupa altu iar eu cu toate linguritele si voblerele mele eram facut praf. Intotdeauna mi-a spus ca voblerele le cumpara din Sibiu de la un magazin cu articole de pescuit si sunt aduse la comanda din America iar pretul era de 50 de lei. Canci am gasit voblerele respective in Ungaria si sunt : Owner model BB-48F iar pretul este de 1450 de forinti. Va recomand cu cea mai mare caldura voblerele respective . Sunt mortale la clean. Are spatele verde , burta alba iar lateralele cu dungi negre , seamana foarte bine cu o broscuta de balta
-
- junior
ieri am facut cred cea mai frumoasa partida la clean pe suceava.in numai 3 ore am prins peste 30 buc retinute si vreo 20 ''lingurari'' eliberati.voblerul care a facut ''ravagii'' este un gandac de la river 2 sea.n am mai dat niciodata cu asa ceva dar mie mi se pare exceptional....in plus se pare ca atrage si cleni mai mari[cel mai mare capturat e de 1 kg si mai multi intre 500-1 kg].va spun sincer ca la 10''30 am plecat acasa pt ca mi sa parut destul.
voblerul costa 25 lei.fire intinse

-
- junior
Cu cat ai vandut kg ?ventoflorin scrie:ieri am facut cred cea mai frumoasa partida la clean pe suceava.in numai 3 ore am prins peste 30 buc retinute si vreo 20 ''lingurari'' eliberati.voblerul care a facut ''ravagii'' este un gandac de la river 2 sea.n am mai dat niciodata cu asa ceva dar mie mi se pare exceptional....in plus se pare ca atrage si cleni mai mari[cel mai mare capturat e de 1 kg si mai multi intre 500-1 kg].va spun sincer ca la 10''30 am plecat acasa pt ca mi sa parut destul.voblerul costa 25 lei.fire intinse
![]()

Asta inseamna "destul" pt tine ?

-
- junior
oldraru nu vreau sa intru in polemica cu nimeni si eram sigur ca vor fi si astfel de reactii .puteam sa zic ca am retinut 10 buc?puteam.eu am spus simplu adevar si vreau sa ti spun ca nu am facut niciun ''genocid''.genocidul l au facut restul pescarilor care prindeau clenuti cat degetul la porumb unul dupa altul si nu eliberau NIMIC. daca nu crezi hai cu mine la o partida .cele bune.old_radu scrie:Cu cat ai vandut kg ?ventoflorin scrie:ieri am facut cred cea mai frumoasa partida la clean pe suceava.in numai 3 ore am prins peste 30 buc retinute si vreo 20 ''lingurari'' eliberati.voblerul care a facut ''ravagii'' este un gandac de la river 2 sea.n am mai dat niciodata cu asa ceva dar mie mi se pare exceptional....in plus se pare ca atrage si cleni mai mari[cel mai mare capturat e de 1 kg si mai multi intre 500-1 kg].va spun sincer ca la 10''30 am plecat acasa pt ca mi sa parut destul.voblerul costa 25 lei.fire intinse
![]()
![]()
![]()
Asta inseamna "destul" pt tine ?![]()
![]()