voblere pentru clean
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
- Hentzone
- utilizator constant
Re: voblere pentru clean
Hello!constantin scrie:N-am pescuit pana acum la clean cu voblere. Aveti vreo idee care ar fi cele mai indicate>
Pentru mine voblerul care a dat cela mai bune rezultate la clean a fost un Cozma Flotty 4, dar rezultate destul de bune am avut si la Salmo minnow 5 si mai nou la Rapala tail dancer 5 (la care am prins si un clean frumusel 1,7 kg pe Mures), si sa nu uit Rapala husky jerk 5 RH...
mai exact sunt cu 25 lei la competitia in sibiu....acum un an am pus eu la galerie la mine exact acelasi model de care zici tu, sa discutat de ele si pe topicul cu Sibieni....daca ziceai iti trimitem cateva bucatiAPSHD scrie:............le cumpara din Sibiu de la un magazin cu articole de pescuit si sunt aduse la comanda din America iar pretul era de 50 de lei........

- storm fish
- veteran
HellRAISER scrie:mai exact sunt cu 25 lei la competitia in sibiu....acum un an am pus eu la galerie la mine exact acelasi model de care zici tu, sa discutat de ele si pe topicul cu Sibieni....daca ziceai iti trimitem cateva bucatiAPSHD scrie:............le cumpara din Sibiu de la un magazin cu articole de pescuit si sunt aduse la comanda din America iar pretul era de 50 de lei........
Respectivele se gasesc si la mine in Tg-Jiu-se pot comanda la Mim Team.
804020204 - BUG EYE BAIT FLOATING 50mm 6,5gr - 13 BIBAN | Pret: 25.47 RON
Marcă: OWNER
la fiecare sedinta de pescuit invat cate ceva.....
- sapsiluap
- utilizator constant
storm xxx scrie:HellRAISER scrie:mai exact sunt cu 25 lei la competitia in sibiu....acum un an am pus eu la galerie la mine exact acelasi model de care zici tu, sa discutat de ele si pe topicul cu Sibieni....daca ziceai iti trimitem cateva bucatiAPSHD scrie:............le cumpara din Sibiu de la un magazin cu articole de pescuit si sunt aduse la comanda din America iar pretul era de 50 de lei........
Respectivele se gasesc si la mine in Tg-Jiu-se pot comanda la Mim Team.
804020204 - BUG EYE BAIT FLOATING 50mm 6,5gr - 13 BIBAN | Pret: 25.47 RON
Marcă: OWNER
claudiu , dupa ce vin din ''vacanta'' te caut pt aceste voblere, sper sa mai ai pe stoc:D

eu tot mai caut babybassuri si nu gasesc