pai precaut, precaut dar de ce ataca pluta exact cand pica in apa hop... repede pe pluta... ma gandesc ca un poper un l-ar deranja asa de multMichael scrie:Da,ii sperie.Cleanul de rau e foarte precaut.La pescuit de suprafata intra doar la musca,streamer,broscutza(am auzit).
voblere pentru clean
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
- redkid
- utilizator constant
Din "experienta mea" mi-am dat seama ca pe clean il atrage mai mult aterizare poperului pe apa,decat "pop-ul" pe care acesta il face.De multe ori dupa aterizarea poperuluio pe apa acestia "il miroseau"... dar la primul "pop" se speriau.
Cred ca ar fi mai potrivite niste popere cu un zgomot mai discret, sau,de ce nu niste stick baits-uri minuscule.
Ramane de incercat la vara
Cred ca ar fi mai potrivite niste popere cu un zgomot mai discret, sau,de ce nu niste stick baits-uri minuscule.
Ramane de incercat la vara

- redkid
- utilizator constant
Dca ae vorba de lac... pe un lac la noi,cu cleni foarte mari,la aterizarea voblerului se aduna "ciorchine" sub el , si , orice tip de joc i-ai imprima... NIMIK!!! acolo se prinde destul de greu asa... mai ales ca sunt multe exemplare mai "cu carte" ... anul asta ma duc cu musca sa vad daca ii intereseaza 

daca se strang cand aud plescait in apa si apoi pleaca fara sa atace inseamna ca ar manca ei dar nu ce le oferi
cheia e sa gasesti ce manaca ei in perioada aia......nu e usor, incearca sa observi malurile sa vezi ce ar putea cadea in mod natural in apa si sa constituie hrana lor
si cand gasesti......tin-te bine
cheia e sa gasesti ce manaca ei in perioada aia......nu e usor, incearca sa observi malurile sa vezi ce ar putea cadea in mod natural in apa si sa constituie hrana lor
si cand gasesti......tin-te bine

Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.
pescuiasca si el va
daca au copaci in preajma malurilor clenii se vor mentine sub crengile aplecate ale acestora culegand ce cade .....de obicei insecte ...dar si tot felul de fruct salbatice si te mai miri ce....incearca sa observi si sa imiti ce se intampla
poti avea o pajiste in preajma lacului si atunci calusarii pot fi solutia
mi s-a intamplat de mult ca pe o balta care avea in vecinatate un teren cultivat cu cartofi sa muste in draci doar la gandaci de colorado......
poti avea o pajiste in preajma lacului si atunci calusarii pot fi solutia
mi s-a intamplat de mult ca pe o balta care avea in vecinatate un teren cultivat cu cartofi sa muste in draci doar la gandaci de colorado......
Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
pescuiasca si el va