Voblere DAM
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Voblere DAM
ati folosit care asha ceva.... intreb asta deoarece din curiozitate mi-am cumparat un vobler DAM Effzet de 5cm, culoare Rudd daca mai tin bine minte si am observat ca nu prea evolueaza.... nu bate, nu nimic..... efectiv merge prin apa...
sunt curios si de parerile altora vis-a-vis de acest vobler... merci
sunt curios si de parerile altora vis-a-vis de acest vobler... merci
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...
Nu sunt dispus sa fac experimente de 200.000 ... pentru experimente cumpar cate un vobler din targ sau chinezisme dar la max 80-100.000 ... cu banii aia iti luai salmo ,rapala, cosma - oricum voblere cat de cat consacrate.
Oricum fi bucuros ca ai contribuit financiar la prosperitatea magazinului
Silvia iti va fi recunoscatoare

Oricum fi bucuros ca ai contribuit financiar la prosperitatea magazinului

S'altare și bunăstare !
am si eu prin trusa 2 voblere DAM,cumparate acum muuuulti ani,nu arata rau,merg binisor,dar nu am luat nik la ele.Unul imita perfect un bibanel,celalalt este un minnow de vreo 4 cm RT.Probabil daca m-as incapatana sa dau exclusiv cu cele 2,poate as lua ceva la ele... 

Michael va recomanda Regulamentul forumului
deci,par foarte naturale,in special perch-ul.singura problema este ca la RT minnow i-a zburaty barbeta intr-un lanseu,a trebuit sa-i confectionez alta,la perch am consolidat barbeta cu superglue,preventiv 

-
- junior
eu n-am zis ca n-ar merge bine,ale mele bat bine,nu au nevoie de tuning,de altfel nici nu le bag in actiune,stau de planton in trusa. 
mai mare incredere am in oscilante

mai mare incredere am in oscilante