Voblere DAM

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

anem
veteran
veteran

Mesaj de anem » 26 Iun 2006, 07:05

am fost zilele astea la peste pe lac si am vazut ca acolo functioneaza cat de cat.... io cand l-am incercat prima oara a fost in curent, si se pare ca nu e destul de bine echilibrat ptr. ape mai involburate....
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...

JONES
veteran
veteran

Mesaj de JONES » 26 Iun 2006, 07:50

d4md3od scrie:am fost zilele astea la peste pe lac si am vazut ca acolo functioneaza cat de cat.... io cand l-am incercat prima oara a fost in curent, si se pare ca nu e destul de bine echilibrat ptr. ape mai involburate....
ASTA E BOALA LA ALEA MICI , EU PESCUIESC PE MURES CARE ACUMA E UN RAU FOARTE FOARTE INVOLBURAT SI AM OBSERVAT CA ASTEA MICI SI USOARE SUB 5 GRAME MERG CA NAIBA adica la 4 lanseuri unul e deviat puternic si voblerul nu reuseste sa redreseze numai daca opresti recuparea de tot (si cum stii cu toti chestia asta nu prea e posibila peste tot)

nici nu stiam ca fac DAM si voblere,
the angler is catching xxx, not by the lure

noname
veteran
veteran

dam

Mesaj de noname » 26 Iun 2006, 08:36

Mugurstefan
veteran
veteran

Mesaj de Mugurstefan » 26 Iun 2006, 11:00

Decat sa dati banii pe DAM si Shakespeare mai bine luati neaoshe.. verificate gen Dady , Tiny , Pilula samd...
macat stiti o treaba , producatorii lor vi le si recomanda pe specii.
Si la o adica le puteti face si pe gustul vostru la comanda.
Uitati de Shakespeare..DAM ....Ferrari, Porsche, ....
:wink:
Se spune ca SISTEMUL e bun dar Poporul e rau. Ganditi altfel: poporul e asa cum e ganditi un sistem pentru el !
Mugur Dixit !

noname
veteran
veteran

jjhh

Mesaj de noname » 26 Iun 2006, 13:00

Uitati de Shakespeare..DAM ....Ferrari, Porsche, ....
Wink
nope eu unu nu vreau sa uit :twisted: pesacarii sunt in continuare liberi sa investeasca in ce vor ei. Eu chiar o sa ma duc sa caut voblere DAM pe piata nu se poate sa nu fie prinzatoare trebuie doar insistat...

Michael
Moderator
Moderator

Mesaj de Michael » 26 Iun 2006, 13:44

daca dai cu incredere,pricepere si ambitie vei prinde si cu ele.
Michael va recomanda Regulamentul forumului

sofoneamihai
senior
senior

Mesaj de sofoneamihai » 26 Iun 2006, 18:32

La 200 mii un vobler am pretentia sa lucreze perfect (fara tuning sau reglaje ) pt ca la banii astia se apropie sau depasesc Rapala , Bomber , Rebel etc firme la fel de vechi ca si DAM dar care pana acum nu au facut rabat la calitate . Nu vad de ce a-si face rabat la calitate la acest pret ?
Nici la150 mii nu m-as risca pt ca exista Salmo sau Cozma care sunt verificate ( cu mici exceptii ) ca prind .
Inteleg insistenta din simpatie (pt ce a fost DAM) , din ambitie sau eventual din excentricitate . Altfel nu stiu de mi-as pierde timpul cand am atatea care merg impecabil ?
PS Mai e o varianta ... daca le primesc cadou mai treaca mearga sa le testez !

bogdank
veteran
veteran

Mesaj de bogdank » 26 Iun 2006, 20:33

Mugurstefan scrie:Decat sa dati banii pe DAM si Shakespeare mai bine luati neaoshe..
Da si nu. Mai bine si de un fel si de altul :wink: Am prins cu Shakespeare de Metro cind nu mergea cu nimic altceva :!:

Mugurstefan
veteran
veteran

Mesaj de Mugurstefan » 26 Iun 2006, 22:03

bogdank scrie:
Mugurstefan scrie:Decat sa dati banii pe DAM si Shakespeare mai bine luati neaoshe..
Da si nu. Mai bine si de un fel si de altul :wink: Am prins cu Shakespeare de Metro cind nu mergea cu nimic altceva :!:
Eeee... lasa ...o anumita specie .....pe un anumit rau... io zic ca nu se pune !
Tu chiar mai cumperi Shakespeare din Metro doar in amintirea vremurilor bune ?
Se spune ca SISTEMUL e bun dar Poporul e rau. Ganditi altfel: poporul e asa cum e ganditi un sistem pentru el !
Mugur Dixit !

JONES
veteran
veteran

Mesaj de JONES » 27 Iun 2006, 07:16

arata bine cel putin pe site , ca si ciudatie va spun ca sunt mai scumpe in germanica DE LA 6 EUR in sus.

oricum eu am incercat voblere BALZER tot cam pe la 200.000 care merg ok dar ca raport pret calitate parca tot salmo e pe val .
the angler is catching xxx, not by the lure

Scrie răspuns