Voblere DAM

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

JONES
veteran
veteran

Mesaj de JONES » 27 Iun 2006, 07:29

Mugurstefan scrie:
bogdank scrie:
Mugurstefan scrie:Decat sa dati banii pe DAM si Shakespeare mai bine luati neaoshe..
Da si nu. Mai bine si de un fel si de altul :wink: Am prins cu Shakespeare de Metro cind nu mergea cu nimic altceva :!:
Eeee... lasa ...o anumita specie .....pe un anumit rau... io zic ca nu se pune !
Tu chiar mai cumperi Shakespeare din Metro doar in amintirea vremurilor bune ?
o sa mai uit la metro da ultima data am vazut niste chestii uriase cu niste finisaje penibile si erau vreo 100.000 de mii, nici macar nu stiu daca era shakespeare sau nu dar banuiesc ca alea sunt.
the angler is catching xxx, not by the lure

noname
veteran
veteran

Mesaj de noname » 27 Iun 2006, 08:19

chiar ca salmo e pe val sa vedem cat o tine, iar de balzer nu am cumparat inca si nush cum merg

paul
Moderator
Moderator

Mesaj de paul » 27 Iun 2006, 08:24

gippa scrie:chiar ca salmo e pe val sa vedem cat o tine, iar de balzer nu am cumparat inca si nush cum merg
Salmo sunt chiar bune, raport pret/calitate, asta in cele mai multe cazuri. Pot exista si exceprii.
Daca gasesti la magazinul din piata de la Buzau voblere Dawn, mici, nu ezita sa-ti cumperi!

anem
veteran
veteran

Mesaj de anem » 27 Iun 2006, 09:30

Intr-adevar Salmo sunt mai bune decat DAM sau Balzer, dar daca nu mai gasesc nimic de la Salmo care sa ma intereseze si care sa nu am , m-am gandit ca ar fi ceva sa incerc si ceva nou.... si am vazut voblerele DAM, firma de care am tot auzit de bine acu cativa ani.... astazi s-au mai stricat si ei dar am zis ca macar sa incerc....

ce ziceti de oscilantele de la DAM.... ati avut ceva succese cu ele?
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...

taicanoe
veteran
veteran

Mesaj de taicanoe » 28 Iun 2006, 18:09

d4md3od scrie:Intr-adevar Salmo sunt mai bune decat DAM sau Balzer, dar daca nu mai gasesc nimic de la Salmo care sa ma intereseze si care sa nu am , m-am gandit ca ar fi ceva sa incerc si ceva nou.... si am vazut voblerele DAM, firma de care am tot auzit de bine acu cativa ani.... astazi s-au mai stricat si ei dar am zis ca macar sa incerc....

ce ziceti de oscilantele de la DAM.... ati avut ceva succese cu ele?

... cate voblere Salmo ai ???
10 / 50 / 100 / 500 ...
S'altare și bunăstare !

mmrazvan
junior
junior

Mesaj de mmrazvan » 28 Iun 2006, 21:56

Mi-am luat si eu 4 voblere DAM. Doua mai mari, 6-7 cm, seamana cu bibanul, si 2 mici, 3-4 cm. alea mici nu merg de nici o culoare, cu alea mari inca n-am prins nimic, adevarul fiind ca nici nu prea le-am incercat, fiindca am rapala si cozma. cu alea mici insa am incercat, dar nimic, iar cozma faceau ravagii.

anem
veteran
veteran

Mesaj de anem » 28 Iun 2006, 22:03

ceva mai mult de 20.... si toate functioneaza cum trebuie
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...

JONES
veteran
veteran

Mesaj de JONES » 29 Iun 2006, 07:25

tablele nemtesti totdeauna au fost bune nu stiu ce fac baieti astia dar le au cu metalul , si mai ales totdeauna am admirat ancorele si inele (impecabile) de obicei sunt comtec sau vmc ascutite electrochimic , astea rup carnea.

totdeauna un vobler chinezesc il cunosti dupa ancore, si eu am schimbat ancorele la absolut toate voblere de duzina pe care le-am cumparat. TOATE era armate cu niste ancore groase arginti care aratau ca porcu.
the angler is catching xxx, not by the lure

Scrie răspuns