Apropo de voblerele Dady,sa ma bag si eu in discutie.Nu pot sustine ca sunt universale,pt.ca nu am in trusa decat putine voblere,de la producatori autohtoni(Cozma,Hasznosi,Down,Dady).Dar cele ale lui Dady au prins mereu peste,comparativ cu celelalte.Eu pescuiesc de obicei la clean,prin urmare folosesc voblere mici; dar am fost pe la Dady si am vazut toata gama de voblere pe care le face.Are toate dimensiunile(apropo de intrebarile daca sunt bune si la stiuca sau salau-am vazut caseta cu pescuitul in Norvegia despre care pomenea Jean si e vorba de zeci de stiuci intr-o singura zi de pescuit).
Duminica am fost la pescuit la clean pe Gilort( un afluent al Jiului).Am inceput cu un vobler Dady si am prins cativa clenuti.Dupa ce l-am agatat(m-am bagat in apa pana la gat la ora 7 dimineata,brrr!), a inceput sa bata intr-o parte.N-aveam cu mine nici o scula cu care sa-i indrept ochetele,asa ca am inceput sa dau cu alte voblere.Timp de aproape 2 ore nu am mai prins nimic.M-am enervat si am pus din nou voblerul de la Dady;dupa a 4-a aruncare,am prins din nou un clean,desi voblerul continua sa bata intr-o parte.Pentru mine a fost o confirmare a calitatii voblerului,de aceea am si povestit toate astea.Nu incerc sa sustin ca este cel mai bun,pt. ca am spus ca nu am experienta multa,si nici nu am folosit o gramada de voblere produse de firme cu renume.Vreau doar sa confirm ceea ce spunea Jean,ca voblerele lui Dady sunt foarte bune si ca pot sa va salveze o zi de pescuit.
Fir intins!
Vobler universal!!!
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori