Vobler de apa rece

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

ANDREI RIGA
veteran
veteran

Vobler de apa rece

Mesaj de ANDREI RIGA » 28 Noi 2010, 18:47

Salutare,
Caut un vobler de clean ptr vremea asta ! Nu l-am vazut niciodata inca, dar stiu cum trebuie sa arate!
Sa fie mic cca 2cm(maxim 3cm), foarte bine echilibrat,sa aiba o vibratie foarte buna, sa vibreze si in curent foarte slab, insa sa stea perfect si in suvoaie mari. Sa fie shallow: sa coboare intre 10 si 40 cm, in functie de cum tii lanseta. Sa se lanseze usor, sa fie(de preferat dar nu musai) floating si sa existe variante in culori naturale : biban, argintiu, negru, maro, pastrav dar si greentiger sau firetiger.
Nu fac obiectul discutiei Salmo Tiny si Hornet, Rapala countdown, original floating sau mini-fatrap, Dorado classic,magic sau alaska, Goldie vibro-max, baby Pro sub orice forma.
Are cineva cunostinta de un astfel de vobler ?

old_radu
veteran
veteran

Mesaj de old_radu » 28 Noi 2010, 19:20

...cred ca inca nu s-a inventat asa ceva ... :oops:
...poate ai sanse la vreun "builder" , cu o comanda ferma....

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 28 Noi 2010, 19:24

Vorbeste cu dj beju si-iti face dupa pofta inimii..
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

radu_bug
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de radu_bug » 28 Noi 2010, 19:42

eu as incerca unu de asta . se lanseaza bine , bate bine chiar si fara curent . doar ca este sink si cu o bila in el . se poate face si floating si fara bila daca cumva se sperie cleanul de putina galagie venita din pantecul micutului dolofan . eu am prins cu el pe un lac multi bibani si un salau de 1,8kg. martor era colegul jonah
http://www.rapitori.ro/forum/album_page ... c_id=12359

Ungureanu Ovidiu
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Ungureanu Ovidiu » 28 Noi 2010, 20:22

-un model foarte reusit, se lanseaza perfect, echilibrat perfect, bun in curent dar si pe lacuri, este sinking si ii controlezi adancimea de evolutie in functie de varful lansetei, a prins bine de la biban, clean, avat, pastrav pana la salau si stiuca restul e cancan :lol:

Imagine

radu_bug
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de radu_bug » 28 Noi 2010, 20:25

pfff . cu atatea oferte e imposibil sa nu gasesti ceva. acu nustiu exact la ce te referi cind zici vibratie buna : amplitudine mare sau frecventa mare ? sau de amandoua?

ANDREI RIGA
veteran
veteran

Mesaj de ANDREI RIGA » 28 Noi 2010, 21:46

radu_bug scrie:pfff . cu atatea oferte e imposibil sa nu gasesti ceva. acu nustiu exact la ce te referi cind zici vibratie buna : amplitudine mare sau frecventa mare ? sau de amandoua?

Frecventa cu certitudine mare, amplitudinea de la cum o da Dzeu spre marunta !

ANDREI RIGA
veteran
veteran

Mesaj de ANDREI RIGA » 28 Noi 2010, 21:52

Ungureanu Ovidiu scrie:-un model foarte reusit, se lanseaza perfect, echilibrat perfect, bun in curent dar si pe lacuri, este sinking si ii controlezi adancimea de evolutie in functie de varful lansetei, a prins bine de la biban, clean, avat, pastrav pana la salau si stiuca restul e cancan :lol:

Ce dimensiune au ?

kzoli
veteran
veteran

Re: Vobler de apa rece

Mesaj de kzoli » 29 Noi 2010, 09:15

ANDREI RIGA scrie:Salutare,
Caut un vobler de clean ptr vremea asta ! Nu l-am vazut niciodata inca, dar stiu cum trebuie sa arate!
Sa fie mic cca 2cm(maxim 3cm), foarte bine echilibrat,sa aiba o vibratie foarte buna, sa vibreze si in curent foarte slab, insa sa stea perfect si in suvoaie mari. Sa fie shallow: sa coboare intre 10 si 40 cm, in functie de cum tii lanseta. Sa se lanseze usor, sa fie(de preferat dar nu musai) floating si sa existe variante in culori naturale : biban, argintiu, negru, maro, pastrav dar si greentiger sau firetiger.

Incearca la plastice, sunt mult mai eficiente in aceasta perioada.... twistere cu 2 cozi cu un jig usor invinge orice vobler pe apa rece.....

Stelif
junior
junior

Re: Vobler de apa rece

Mesaj de Stelif » 29 Noi 2010, 11:00

kzoli scrie:
ANDREI RIGA scrie:Salutare,

Incearca la plastice, sunt mult mai eficiente in aceasta perioada.... twistere cu 2 cozi cu un jig usor invinge orice vobler pe apa rece

Zoli cred ca ai vrut sa spui "gume"....

Scrie răspuns