Vobler de apa rece
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
-
- veteran
Re: Vobler de apa rece
@ANDREI RIGA
Andrei , vezi ca peste doua saptamani vin voblerele de la Jackall cele speciale pentru clean
Ca exemplu , si sunt mai multe culori si modele ;
http://www.abrevis.ro/prod.php?Categorie=NALUCI&id=1557

Andrei , vezi ca peste doua saptamani vin voblerele de la Jackall cele speciale pentru clean

Ca exemplu , si sunt mai multe culori si modele ;
http://www.abrevis.ro/prod.php?Categorie=NALUCI&id=1557

FISHING IS LIFE.
The rest just details!
The rest just details!
- ionut-raptor
- senior
Cat costa unul?
Suna la magazin 0722261539 !ionut-raptor scrie:Cat costa unul?

FISHING IS LIFE.
The rest just details!
The rest just details!
nu am incercat dar ceva ma face sa cred ca in perioada rece ar merge si asa ceva la clean :

2,5 cm si 2,1 grame, sinking ... Strike Pro Micro Vibe 25 ii spune ...

2,5 cm si 2,1 grame, sinking ... Strike Pro Micro Vibe 25 ii spune ...
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...
...nu stiu ce te face sa crezi , dar "vibratoarele" acestea trebuiesc recuperate putin mai rapid ca sa evolueze normal sau mai putin rapid daca dai cu ele in curent.anem scrie:nu am incercat dar ceva ma face sa cred ca in perioada rece ar merge si asa ceva la clean ...
...in primul caz , daca recuperezi mai rapid , e destul de clar ca fiind mai "anemic" in perioada rece , cleanul nu va reactiona
...in cel de al-2-lea caz , cleanul nu prea sta in suvoi in sezonul rece
...eu zic sa mai discutam la iarna....incepe sa se incalzeasca cu fiecare zi ce trece si probabil de acum inainte , eficienta acestui tip de naluci va fi din ce in ce mai buna .
Fir intins !...tuturor.

da old_radu, ai dreptate in cele expuse mai sus dar eu ma gandeam la o folosire tip jig, adica ridicari si lasari pe substrat si poate in felul asta l-ai face sa reactioneze ...old_radu scrie:...nu stiu ce te face sa crezi , dar "vibratoarele" acestea trebuiesc recuperate putin mai rapid ca sa evolueze normal sau mai putin rapid daca dai cu ele in curent.anem scrie:nu am incercat dar ceva ma face sa cred ca in perioada rece ar merge si asa ceva la clean ...
...in primul caz , daca recuperezi mai rapid , e destul de clar ca fiind mai "anemic" in perioada rece , cleanul nu va reactiona
...in cel de al-2-lea caz , cleanul nu prea sta in suvoi in sezonul rece
...eu zic sa mai discutam la iarna....incepe sa se incalzeasca cu fiecare zi ce trece si probabil de acum inainte , eficienta acestui tip de naluci va fi din ce in ce mai buna .
Fir intins !...tuturor.
mi-am dat si eu cu parerea, pana acum nu am pescuit la clean niciodata in perioada rece si singurul clean prins undeva prin decembrie daca imi aduc bine aminte e luat cu un slider de 7 cm floating pe care il recuperam in pelicula

C&R ... un alt mod de a savura un peste ...
...s-ar putea sa ai dreptate si tu , dar nu m-am gandit la pescuitul cleanului in ape statatoareanem scrie:...
da old_radu, ai dreptate in cele expuse mai sus dar eu ma gandeam la o folosire tip jig, adica ridicari si lasari pe substrat si poate in felul asta l-ai face sa reactioneze ...
...
... initiatorul acestui topic , ANDREI RIGA , se refera la pescuitul cleanului in ape curgatoare
pe apa rece cred ca cea mai buna alegere din pacate ii momeala vie 

Nu termin o relatie cu o femeie pana nu o vizitez in trei locuri !
- ionut-raptor
- senior
Cam asa e da nu intotdeauna.