-intre 3 si 3.5cm, nu lucrez cu dimensiuni exacte.. le fac dupa ochiANDREI RIGA scrie:Ce dimensiune au ?Ungureanu Ovidiu scrie:-un model foarte reusit, se lanseaza perfect, echilibrat perfect, bun in curent dar si pe lacuri, este sinking si ii controlezi adancimea de evolutie in functie de varful lansetei, a prins bine de la biban, clean, avat, pastrav pana la salau si stiuca restul e cancan![]()
Vobler de apa rece
Moderatori: Adelin, johnnybravo, tudor, Sorin, Moderatori
- Ungureanu Ovidiu
- utilizator constant

Re: Vobler de apa rece
ANDREI RIGA scrie:Salutare,
Caut un vobler de clean ptr vremea asta ! ... ... ...
kzoli scrie:Incearca la plastice, sunt mult mai eficiente in aceasta perioada.... twistere cu 2 cozi cu un jig usor invinge orice vobler pe apa rece
la clean ?
S'altare și bunăstare !
- storm fish
- veteran

eu am prins o singura data 3 cleni de pe un pod cu un twister de 2-3cm si jig usor.Vedeam foarte bine substratul desii apa avea peste 1 m.atacau exact cand atingea guma fundul apei.Practic veneau de curiosi si scuipau imediat.Am reusit totusi sa prind.Daca gasesc ceva foto in arhiva va pun.
A fost singura data cand am pescuit special dupa clean cu gume.
A fost singura data cand am pescuit special dupa clean cu gume.
la fiecare sedinta de pescuit invat cate ceva.....
cleanul intra la gume cam la fel de des ca scobarul la lingurita, de exemplu...
- ionut-raptor
- senior

Am prins si eu trei cleni frumosi la grub negru pe cap de 3 g pe Jiu.Am dat odata sa incerc si am vazut ca au venit mai multi dupa el si astfel am insistat.Iar insistenta mi-a fost rasplatita.Atacurile au fost foarte violente asupra twisterului.
o varianta ar mai fi Baby Cnk de la River2Sea.
salut Andrei,cauta-l pe asta,o sa fi surprins...
http://www.jaggedtoothtackle.com/index. ... tail&p=396
http://www.jaggedtoothtackle.com/index. ... tail&p=396