unde gasesc spinnerbaituri?

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

adrianc
utilizator constant
utilizator constant

unde gasesc spinnerbaituri?

Mesaj de adrianc » 16 Sep 2007, 23:12

stiu ca se gasesc la Berti, da' mie imi trebuie mai repede fiindca sambata asta care vine e plecarea in delta si tin neaparat sa am vreo cateva prin trusa. La Totalfishing nu mai sunt dupa cum stiti...unde as putea sa mai caut in Bucuresti, ca pana acum pe unde am intrebat ziceau aia ca sunt nebun (inclusiv la Gipo Gara de Nord).

Ma gandisem si la Expoaventuri ca ultima solutie, dar daca stiti vreun loc unde le-as putea gasi va rog sa-mi spuneti. Multumesc de pe acum :D .

PS: Danr, scuze ca deschid un topic pt. asa o chestiune marunta...daca se considera ca nu mai foloseste si altora, o sa te rog sa il stergi saptamana viitoare.

StefanDinu
veteran
veteran

Mesaj de StefanDinu » 17 Sep 2007, 11:44

magazinul DRILL ... www.drill.ro
Ștefan DINU proud member of CsPR | LRS | Street Fishing ROMANIA | Trout Area ROMANIA | #PuieMopescu

adrianc
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de adrianc » 18 Sep 2007, 15:12

multumesc, cred ca am rezolvat deja. Nu prea se gasesc la magazine, dar am vorbit cu Petre (Berti) himself :D si in scurt timp o sa imbogatesc colectia pt stiuca.

fir intins!

ococi
utilizator constant
utilizator constant

spinnerbait ?!

Mesaj de ococi » 18 Sep 2007, 18:29

StefanDinu scrie:magazinul DRILL ... www.drill.ro
Stefan

Ar fi frumos daca ar si avea citeva de vinzare; cind am vazut indicatiile tale m-am gandit ca poate n-am fost eu atent cind am verificat site-ul lor - pentru ca plec si eu in Delta peste circa 3-4 saptamini si caut asa ceva dar ... poate la ,,expoaventuri,,.

laeniko
utilizator constant
utilizator constant

Re: unde gasesc spinnerbaituri?

Mesaj de laeniko » 18 Sep 2007, 20:41

adrianc scrie:stiu ca se gasesc la Berti, da' mie imi trebuie mai repede fiindca sambata asta care vine e plecarea in delta si tin neaparat sa am vreo cateva prin trusa. La Totalfishing nu mai sunt dupa cum stiti...unde as putea sa mai caut in Bucuresti, ca pana acum pe unde am intrebat ziceau aia ca sunt nebun (inclusiv la Gipo Gara de Nord).

Ma gandisem si la Expoaventuri ca ultima solutie, dar daca stiti vreun loc unde le-as putea gasi va rog sa-mi spuneti. Multumesc de pe acum :D .

PS: Danr, scuze ca deschid un topic pt. asa o chestiune marunta...daca se considera ca nu mai foloseste si altora, o sa te rog sa il stergi saptamana viitoare.
sal eu am avut unu de la "berti" dar lam pierdut si miam facut unu singur sa sti ca arata destul de bine, incearca si tu,uitate ca il pun in galerie

adrianc
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de adrianc » 18 Sep 2007, 22:01

multumesc, o sa ma apuc si eu de mesterit. Deocamdata prefer sa incerc niste modele facute de altii care se pricep mai bine, dupa care eventual sa ma inspir.

Pana una-alta, tot respectul pentru ce care isi confectioneaza singuri nalucile - si mai si prind cu ele. :wink:

daspinningmaster
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de daspinningmaster » 19 Sep 2007, 09:39

@ococi Incearca sa il contactezi si tu pe Petre, eventual pe privat si poate te ajuta si pe tine asa cum l-a ajutat si pe StefanDinu.
Petre e un om de zahar si daca va putea te va ajuta cu siguranta.

Spor
Fire zmucite!

daspinningmaster
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de daspinningmaster » 19 Sep 2007, 09:41

Scuze, nu era vorba de Stefan ci de adrianc. My mistake!
Fire zmucite!

StefanDinu
veteran
veteran

Re: spinnerbait ?!

Mesaj de StefanDinu » 19 Sep 2007, 13:02

ococi scrie:Ar fi frumos daca ar si avea citeva de vinzare; cind am vazut indicatiile tale m-am gandit ca poate n-am fost eu atent cind am verificat site-ul lor - pentru ca plec si eu in Delta peste circa 3-4 saptamini si caut asa ceva dar ... poate la ,,expoaventuri,,.
Incearca la magazin ... site-ul nu este totdeauna up-to-date ...
Ștefan DINU proud member of CsPR | LRS | Street Fishing ROMANIA | Trout Area ROMANIA | #PuieMopescu

onesti
veteran
veteran

Re: unde gasesc spinnerbaituri?

Mesaj de onesti » 19 Sep 2007, 17:14

laeniko scrie: sal eu am avut unu de la "berti" dar lam pierdut si miam facut unu singur sa sti ca arata destul de bine, incearca si tu,uitate ca il pun in galerie
Salut!

Am vazut in galerie spinnerbait-ul confectzionat de tine! Felicitari, sper sa fie eficient.Ar fi bine dac-ai reusi sa faci rost de carlige speciale pt spinnerbait si sa le atasezi rigid de tija cu varful spre interior pt a le face mai putzin expuse agatzaturilor. Uita-te la Booyah, Strike King, Terminator, War Eagle sau Stanley si fura meserie:

Unul din preferatele mele:
http://www.basspro.com/webapp/wcs/store ... 00_100-6-1

Trebuie reamintit ca printre principalele calitatzi ale spinnerbaiturilor (vibratzii diferite in functzie de combinatziile de palete, atractzia suplimentara a fustei, faptul ca nu rasuceste firul precum rotativele, etc) e tocmai aceea ca e una din cele mai eficiente naluci in ape invadate de plante.

Fara sa te descurajez, modelul din album e totusi un surogat. Am vazut aceasta idee de spinnerbait si la Mr. Twister, Jig-a Jo, Basspro, BlueFox sa.

Se vindea doar sarma in forma de V cu paletele urmand ca tu sa adaugi un carlig sau jig sau s-o customizezi dupa preferintze.
Am pescuit si eu in Romania cu aceste tipuri si am prins. Insa adevaratele spinnerbaituri, mult mai eficiente sunt cele pe care tzi le-am indicat mai sus.

O consider una din cele mai bune naluci de stiuca, in special marimile 1/4 oz-1/2 oz.
Pt cei ce urmaresc stiuci mari sau musky, unele din cele mai faine spinnerbaituri sunt modelele de la Lindy cu par de cerb, veveritza s.a.

http://www.lindyfishingtackle.com/tackl ... 579&page=1

http://www.lindyfishingtackle.com/tackl ... 378&page=1

http://www.lindyfishingtackle.com/tackl ... 713&page=1

Numai bine!

Scrie răspuns