Ai folosit struna sau nu? Mono sau textil? Multumesc!adrianc scrie:le-am folosit din plin in delta acum cateva zile. Multumesc inca o data lui Petre (Berti) pentru amabilitatea de care a dat dovada.
Vreau sa spun ca am pescuit cam 50% din timp la spinnerbait (pentru prima data) si am observat ca stiucile, marlele cel putin, ataca cu furie tipul asta de naluca. Am mai avut atacuri si la oscilanta, insa foarte mofturoase, mai mult "piscaturi", cu toate ca am dat cu o bijuterie de lanseta facuta de Cristian Ene. Spinnerbaitul in schimb le scotea din minti.
Din pacate n-am prins nimic notabil, nu cred ca am trecut de 2 - 2,5 kile. Pacat ca nu descoperisem dracovenia anul trecut.
unde gasesc spinnerbaituri?
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
banuiesc k vroia sa zica de lanseta pe care o are k e foarte senzitiva si simte orice miscare in eadanr scrie:Este cunoscut ca bijuteriile de lansete ale lui Cristi Ene generaza atacuri hotarate ?Am mai avut atacuri si la oscilanta, insa foarte mofturoase, mai mult "piscaturi", cu toate ca am dat cu o bijuterie de lanseta facuta de Cristian Ene.

daca iti mai trebuie
noi in tot clujul am gasit numai la selgros de la shakespeare la standul ala mic de pescuit al lor erau in jur de 8lei