unde gasesc spinnerbaituri?

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

ococi
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de ococi » 05 Oct 2007, 06:07

adrianc scrie:le-am folosit din plin in delta acum cateva zile. Multumesc inca o data lui Petre (Berti) pentru amabilitatea de care a dat dovada :) .

Vreau sa spun ca am pescuit cam 50% din timp la spinnerbait (pentru prima data) si am observat ca stiucile, marlele cel putin, ataca cu furie tipul asta de naluca. Am mai avut atacuri si la oscilanta, insa foarte mofturoase, mai mult "piscaturi", cu toate ca am dat cu o bijuterie de lanseta facuta de Cristian Ene. Spinnerbaitul in schimb le scotea din minti.
Din pacate n-am prins nimic notabil, nu cred ca am trecut de 2 - 2,5 kile. Pacat ca nu descoperisem dracovenia anul trecut.
Ai folosit struna sau nu? Mono sau textil? Multumesc!

danr
Site Admin
Site Admin

Mesaj de danr » 05 Oct 2007, 08:44

Am mai avut atacuri si la oscilanta, insa foarte mofturoase, mai mult "piscaturi", cu toate ca am dat cu o bijuterie de lanseta facuta de Cristian Ene.
Este cunoscut ca bijuteriile de lansete ale lui Cristi Ene generaza atacuri hotarate ? :lol:

@ndrey
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de @ndrey » 05 Oct 2007, 11:08

danr scrie:
Am mai avut atacuri si la oscilanta, insa foarte mofturoase, mai mult "piscaturi", cu toate ca am dat cu o bijuterie de lanseta facuta de Cristian Ene.
Este cunoscut ca bijuteriile de lansete ale lui Cristi Ene generaza atacuri hotarate ? :lol:
banuiesc k vroia sa zica de lanseta pe care o are k e foarte senzitiva si simte orice miscare in ea :roll: :roll: :roll:

adrianc
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de adrianc » 05 Oct 2007, 14:10

ococi, am folosit pikemono de 30 lbs si mono sufix primo XP de 0.25 mm, ambele de pe Totalfishing.

Intr-adevar vroiam sa spun ca lanseta e foarte sensibila, se simte foarte bine cum lucreaza dolingeru' pe cadere :D sau orice firicel de bradis atins.

buntaro
senior
senior

daca iti mai trebuie

Mesaj de buntaro » 20 Noi 2007, 22:03

noi in tot clujul am gasit numai la selgros de la shakespeare la standul ala mic de pescuit al lor erau in jur de 8lei

Scrie răspuns