ca sa mai scriu si eu ceva sa nu ma plictisesc ...
acu 2-3 ani, kiturile astea aveau si cate 8 sau 10 bucati din trei culori diferite de 8 cm, respectiv 3 1/2 ....
erau din seria tri-alive sassy shad, si in genere, veneau cam gold shiner, silver shiner si ori perch ori tenesee shad ....
deci la pretul ala, te alegeai cu 30 de shaduri super bune, vreo 100 de shaduri bune (cele de 6 cm) dupa ce le fierbi de dracii le gaseste ca sa se inmoaie coada, si inca 100 , alea mici de 5 cm, cu carer sincer nu prea am prins nimic , ca la biban am gasit alte goange mai destepte ...
ca sa recapitulam, de la mt sunt bune cele de 8 si pe balta si pe curgatoare, iar cele de 10 de curgatoare mare olt dunare chestii deastea ...
la culori, trebuie reamintite faimoasele si mult regretatele mt de 8 alb sidef din care subsemnatul are fo 100 de bucati ( salivati baietii

), cele de 8 gold shiner si silver shiner din care subsemnatul are cam 150 de bucati each ( nu trimiteti pm ca nu dau din ele

) si absolut excelentul perch din care am iarasi cam 150 de bucati ....
la cele de 10 cm am prins cu alb sidef, chartreuse glitter si unele cu verde deschis pe burta si verde inchis pe spate ...
de asemeni, am mai prins binisor cu cele din seria exude, de 10 cm, dar de-alea nu mai am
concluzia : nu luati malakii sub 8 cm de la mt ca nu sunt cine stie ce ...
mai sunt si niste gruburi cu coada de shad, in culori tri alive, si am si dealea vreo 100, dar alea sunt pentru cunoscatori asa