Twistere Mister-Twister

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns
bogdan_m.
veteran
veteran

Mesaj de bogdan_m. » 08 Mar 2010, 11:33

todi scrie:Kit'urile merita cumparate doar pentru shadurile de 8 cm, in special perch'urile.

Pentru orice altceva exista Mastercard :lol:

Pai multi de aia l-au cumparat printre care si eu dar de fapt sunt doar 2 marimi 5 si 6 cm.(din auzite)
In aproximativ o saptamana tre sa vina si vom vedea.

todi
veteran
veteran

Mesaj de todi » 08 Mar 2010, 11:56

Perch'urile sunt tri-alive de 8 cm. Daca nimeresti si golden shiner in kit, te sfatuiesc restul sa le dai de pomana.

Cheers

zvic
veteran
veteran

Mesaj de zvic » 08 Mar 2010, 12:22

O sa le masor cand ajung acasa si o sa postez dimensiunea celor pe care le-am avut eu in kit ca acuma nu le mai tin minte si nu le-am mai manevrat demult.

bogdan_m.
veteran
veteran

Mesaj de bogdan_m. » 08 Mar 2010, 12:45

zvic scrie:O sa le masor cand ajung acasa si o sa postez dimensiunea celor pe care le-am avut eu in kit ca acuma nu le mai tin minte si nu le-am mai manevrat demult.
Merci,
Oricum ar fi kitul e destul de avantajos la pretul acela.
Peste sa fie ca vine el daca ii este foame, iar daca nu ii este foame dai pana il enervezi si tot il prinzi.(in afara de cazul cand este un salau per km patrat de apa)

toni f
veteran
veteran

Mesaj de toni f » 08 Mar 2010, 14:44

ca sa mai scriu si eu ceva sa nu ma plictisesc ...

acu 2-3 ani, kiturile astea aveau si cate 8 sau 10 bucati din trei culori diferite de 8 cm, respectiv 3 1/2 ....
erau din seria tri-alive sassy shad, si in genere, veneau cam gold shiner, silver shiner si ori perch ori tenesee shad ....

deci la pretul ala, te alegeai cu 30 de shaduri super bune, vreo 100 de shaduri bune (cele de 6 cm) dupa ce le fierbi de dracii le gaseste ca sa se inmoaie coada, si inca 100 , alea mici de 5 cm, cu carer sincer nu prea am prins nimic , ca la biban am gasit alte goange mai destepte ...

ca sa recapitulam, de la mt sunt bune cele de 8 si pe balta si pe curgatoare, iar cele de 10 de curgatoare mare olt dunare chestii deastea ...

la culori, trebuie reamintite faimoasele si mult regretatele mt de 8 alb sidef din care subsemnatul are fo 100 de bucati ( salivati baietii :D :D :D ), cele de 8 gold shiner si silver shiner din care subsemnatul are cam 150 de bucati each ( nu trimiteti pm ca nu dau din ele :D :D :D ) si absolut excelentul perch din care am iarasi cam 150 de bucati ....

la cele de 10 cm am prins cu alb sidef, chartreuse glitter si unele cu verde deschis pe burta si verde inchis pe spate ...

de asemeni, am mai prins binisor cu cele din seria exude, de 10 cm, dar de-alea nu mai am :cry: :cry: :cry:

concluzia : nu luati malakii sub 8 cm de la mt ca nu sunt cine stie ce ...

mai sunt si niste gruburi cu coada de shad, in culori tri alive, si am si dealea vreo 100, dar alea sunt pentru cunoscatori asa :D :D :D

todi
veteran
veteran

Mesaj de todi » 08 Mar 2010, 15:06

Salve toni, cele de 10 cm n'au venit niciodata in 226 pcs kit. Si nici nu sunt tri-alive - asa am inteles din postul tau, au o amestecatura de dimensiuni de te doare capul.

So cele de 3 1/2 sunt cele de 8 cm, seria tri alive.
Cele de 4 sunt de 10 cm.
Cele de 3 habar n'am care sunt, probabil alea de 6 cm :?:

LE
Hai ca m'am edificat

205 Sassy Shad bodies in 2-1/2", 3" and 3-1/2" . 2-1/2" and 3" colors include (10 of each): White Pearl, Chartreuse Flake, White Pearl/Black Pearl, Luminescent, Yellow/Black Back, Clear /Silver, Flake/Black Back, Chartreuse Pearl/Green Back, Orange/Brown Back
3-1/2" Tri-Alive colors include (15 of each): Tennessee Shad, Perch, Silver Shiner

Insemnand ca 2 1/2" sunt de 5 cm si 3" sunt de 6 cm. Te doare mintea.
Si inca ceva: din vreo 15 de kituri consumate de mine, nu am prins nici un peste cu tennessee shad. Soarta deh...

toni f
veteran
veteran

Mesaj de toni f » 08 Mar 2010, 17:47

da fratzioru meu todi, sunt de 8 cm tri alive, da nu mai stiam cate sunt, daca sunt 8 sau 10 bucati de culoare pe set :D :D :D

si de fapt erau 15 hahahahah :D :D :D

dap 2 1/2 sunt de 5 cm si 3'' sunt de 6 cm ...

nici eu nu am prins cu tenesee shad ...

am luat la greucescu cu gold shiner , bine cu silver shine si bleeding shiner, in special pe zi , excelent cu perch, dar numai min anumite perioade ale anului ( plus in perch mi-a dat stiuk ) ....

cu cele albe, nu doresc sa divulg, dar alea sunt cele mai misto :D :D :D

si cu capul inrosit cu markeru, si inverzite intre chartreuse , si albe de la mama natura si nici eu nu mai stiu cum facute, am prins cu ele de numa numa ....

nici macar mannsurile nu rivalizeaza ... aproape, dar nu chiar ...

c.catalin
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de c.catalin » 08 Mar 2010, 19:30

a da ... bine ca le-ati luat voi pe toate, si va mai si laudati ... :(

johnnybravo
Moderator
Moderator

Mesaj de johnnybravo » 08 Mar 2010, 23:44

vezi la mihai florescu daca mai are golden shiner, am luat si io vro 25 de la el...cum ziceam mai sus, exista plastice muuuult mai bine ca MT, n-are rost sa va necajiti :)

c.catalin
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de c.catalin » 09 Mar 2010, 00:10

johnnybravo scrie:vezi la mihai florescu daca mai are golden shiner, am luat si io vro 25 de la el...cum ziceam mai sus, exista plastice muuuult mai bine ca MT, n-are rost sa va necajiti :)
0k, am inteles de shiner :bere:
de care plastice e vorba ? :oops:

Scrie răspuns