Twistere Mister-Twister
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
- johnnybravo
- Moderator
legat de dimensiune, s-a mai scris ca este o problema pt sassy-shad, explicatia lor e puerila dar nah, pe cabela's scrie clar:
Item notes
The length is as follows: (inches) 2 1/2 is 2, 3 is 2 1/2, 4 is 4 This is the actual length but the manufacture rounds them up
si s-a mai scris pe forum de asta
in rest sunt f bune ca si raport pret/eficienta dar nu-s cele mai bune gume de pe piata.
Item notes
The length is as follows: (inches) 2 1/2 is 2, 3 is 2 1/2, 4 is 4 This is the actual length but the manufacture rounds them up
si s-a mai scris pe forum de asta
in rest sunt f bune ca si raport pret/eficienta dar nu-s cele mai bune gume de pe piata.
Prima data voi incerca singur sa le "customizez" dupa care sa si prind cu ele, iar dupa aceea daca nu imi va reusi nici una nici alta ii voi intreba pe cunoscatorii genului, sau pe oricine ma poate ajuta.soriniusc scrie: Bogdan,
in privinta la shaduri custom intreaba-l pe Ovidiu, le combina ca nimeni altulsi cel mai important prinde bine...
Deocamdata ma documentez
- cristi cristi
- veteran
@ovidiu cumva DUREX cu perisori si gust de fructe?ovidiu scrie:bine spus... gume mai putin cunoscute...jonah scrie:Ovidiu nu mai exista gume secrete !! sunt doar gume mai putin cunoscute ....cand punem mana pe cate una ni se pare ca l-am prins pe Dumnezeu de un picior !!
pana la urma... pestii tre' sa le aprecieze.
am prins cu gume pe care mi-era rusine sa le dau cadou; asa erau de proaste... tzapene, rigor mortis...etc
Am luat si eu kitul ala cu 226 de bucati acum vreo 2 ani, erau 2 marimi, unele mai scurte, cam 4 - 5 cm, pe care le folosesc mai ales la biban - merg destul de bine, cu alea mai mari, cam 6 cm, dau la salau si cateodata merge bine si la ele. Problema e ca nu la toate culorile, de exemplu la alea roscate eu nu am prins niciodata nimic, nici la alea cu spate albastru, la alea verzi am mai avut cate un atac.
Cand vad ca nu bat bine le rasucesc putin coada intre degete, cu atentie sa nu le rup, apoi bat din nou.
Cand vad ca nu bat bine le rasucesc putin coada intre degete, cu atentie sa nu le rup, apoi bat din nou.
Norocul meu ca am gasit pe cineva cu care sa impart kitul asta in jumatate, sa nu ma tina prea mult.
Cat despre culorile la care nu sar pestii, le tai in 2 si 3 buc si le amestec eu de scot niste prototipuri din ele. Mai tai si cateva plastice de duzina cat de cat acceptabile(pentru o paleta de culori mai stufoasa) si pana la urma va iesi ceva.
Cat despre culorile la care nu sar pestii, le tai in 2 si 3 buc si le amestec eu de scot niste prototipuri din ele. Mai tai si cateva plastice de duzina cat de cat acceptabile(pentru o paleta de culori mai stufoasa) si pana la urma va iesi ceva.