Twistere Mister-Twister

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns
johnnybravo
Moderator
Moderator

Mesaj de johnnybravo » 06 Mar 2010, 11:28

legat de dimensiune, s-a mai scris ca este o problema pt sassy-shad, explicatia lor e puerila dar nah, pe cabela's scrie clar:

Item notes
The length is as follows: (inches) 2 1/2 is 2, 3 is 2 1/2, 4 is 4 This is the actual length but the manufacture rounds them up

si s-a mai scris pe forum de asta

in rest sunt f bune ca si raport pret/eficienta dar nu-s cele mai bune gume de pe piata.

sorinB
veteran
veteran

Mesaj de sorinB » 06 Mar 2010, 13:04

Da johnny, dar la kitul ala nu scrie nimic...
Omul n-are de unde sa stie daca nu se uita la MT Sassy shad...
Bogdan,
in privinta la shaduri custom intreaba-l pe Ovidiu, le combina ca nimeni altul :) si cel mai important prinde bine... :wink:

bogdan_m.
veteran
veteran

Mesaj de bogdan_m. » 06 Mar 2010, 13:16

soriniusc scrie: Bogdan,
in privinta la shaduri custom intreaba-l pe Ovidiu, le combina ca nimeni altul :) si cel mai important prinde bine... :wink:
Prima data voi incerca singur sa le "customizez" dupa care sa si prind cu ele, iar dupa aceea daca nu imi va reusi nici una nici alta ii voi intreba pe cunoscatorii genului, sau pe oricine ma poate ajuta.
Deocamdata ma documentez

cristi cristi
veteran
veteran

Mesaj de cristi cristi » 06 Mar 2010, 14:27

Expozitia am auzit ca va fi de pe 18-21 luna asta dar cine a zis ca vine cabelas la noi(expozitie)? :shock: Cel mai probabil vine firme care importa de la cabelas :wink:

rine
veteran
veteran

Mesaj de rine » 07 Mar 2010, 00:33

bogdanmoldovan scrie:macar sunt linistit ca sunt bune twisterele.
merci de incurajare
daca nu ma insel prea tare chiar firma asta lea inventat de unde si numele. :wink:

rine
veteran
veteran

Mesaj de rine » 07 Mar 2010, 00:40

ovidiu scrie:
jonah scrie:Ovidiu nu mai exista gume secrete !! sunt doar gume mai putin cunoscute ... :wink: .cand punem mana pe cate una ni se pare ca l-am prins pe Dumnezeu de un picior !! :D
bine spus... gume mai putin cunoscute...
pana la urma... pestii tre' sa le aprecieze.
am prins cu gume pe care mi-era rusine sa le dau cadou; asa erau de proaste... tzapene, rigor mortis...etc :D
@ovidiu cumva DUREX cu perisori si gust de fructe?

bogdan_m.
veteran
veteran

Mesaj de bogdan_m. » 07 Mar 2010, 01:13

[q :D[/quote]@ovidiu cumva DUREX cu perisori si gust de fructe?[/quote]

alea-s pentru pestoaice mai degraba.

zvic
veteran
veteran

Mesaj de zvic » 08 Mar 2010, 10:14

Am luat si eu kitul ala cu 226 de bucati acum vreo 2 ani, erau 2 marimi, unele mai scurte, cam 4 - 5 cm, pe care le folosesc mai ales la biban - merg destul de bine, cu alea mai mari, cam 6 cm, dau la salau si cateodata merge bine si la ele. Problema e ca nu la toate culorile, de exemplu la alea roscate eu nu am prins niciodata nimic, nici la alea cu spate albastru, la alea verzi am mai avut cate un atac.

Cand vad ca nu bat bine le rasucesc putin coada intre degete, cu atentie sa nu le rup, apoi bat din nou.

bogdan_m.
veteran
veteran

Mesaj de bogdan_m. » 08 Mar 2010, 11:06

Norocul meu ca am gasit pe cineva cu care sa impart kitul asta in jumatate, sa nu ma tina prea mult.
Cat despre culorile la care nu sar pestii, le tai in 2 si 3 buc si le amestec eu de scot niste prototipuri din ele. Mai tai si cateva plastice de duzina cat de cat acceptabile(pentru o paleta de culori mai stufoasa) si pana la urma va iesi ceva.

todi
veteran
veteran

Mesaj de todi » 08 Mar 2010, 11:24

Kit'urile merita cumparate doar pentru shadurile de 8 cm, in special perch'urile.

Pentru orice altceva exista Mastercard :lol:

Scrie răspuns