Twistere Mister-Twister

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns
johnnybravo
Moderator
Moderator

Mesaj de johnnybravo » 09 Mar 2010, 01:16

asta e alta discutie, ce-i drept nu tocmai de actualitate in ceea ce ma priveste dar poti continua aici: http://www.rapitori.ro/forum/about6519.html

toni f
veteran
veteran

Mesaj de toni f » 09 Mar 2010, 10:52

cataline, nu le-am luat chiar pe toate, dar am incercat sa fim prevazatori :D :D

eu in momentul in care gasesc o guma cu care prind, imediat imi fac stoc ... sute :D :D :D

si de aia am vreo 10-12 mii de gume, dar in acelasi timp tot de-aia, nu prea e vre-un model sau culoare sau firma din ce e bun bunutz pe care sa nu-l gasesti pe la mine ... in functie de unde ma duc la pescuit, iau cutiile cutare si cutare si cutare, sau creez o cutie noua dintr-un mix care cred eu ca e ce trebuie pe acolo ...

de ex, cand am aflat ca s-a scos din productie matrita de 8CM de la MT, imediat i-am golit stocu lui danr, evident in culorile cele mai bune, si m-am dfat in *** si in cap sa fac rost de de-alea albe, care oricum nu prea se mai gaseau la vanzare ....

am dat la schimb pe vreo 70-75 de mt 8 cm albe, vreo 150 180 de basasine numai culori ce trebuie ... treaba era ca basasine mi-am cumparat la loc, pe cand mt albe de 8 nu-ti da nimeni nici pe aur in ziua de azi ....

cam asta e strategia mea cu platisticele ... scump, da merita :D :D :D

c.catalin
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de c.catalin » 09 Mar 2010, 12:36

multam de lamuriri ...
oricum, tot fara gume sunt ... :(

ovidiu
veteran
veteran

Mesaj de ovidiu » 09 Mar 2010, 13:02

c.catalin scrie:multam de lamuriri ...
sunt o groaza de gume bune... lasa depresiile si pune mana pe Google... ;)
pentru unii este un hobby, pentru altii o pasiune; pentru mine, pescuitul este o stare...

storm fish
veteran
veteran

Mesaj de storm fish » 09 Mar 2010, 17:46

la fiecare sedinta de pescuit invat cate ceva.....

gabbyy77
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de gabbyy77 » 09 Mar 2010, 19:36

c.catalin scrie:multam de lamuriri ...
catalin, situatia este putin mai complexa decat pare. adica depinde de perioada a anului in care vrei sa pescuiesti salaul la gume ca sa sti exact ce cauti. mai precis in periaoda de primavara este indicat sa cauti naluci cat mai reactive si cat mai mari, deoarece salaul in aceasta perioada nu se hraneste si doar isi protejeaza locul. asa orice peste care trece pe locul lui este foarte agresiv atacat de acesta astfel cel mai bine vei avea rezultate cu naluci reactive (relax, Mann's, BassAssasin, Jaxon, etc).cu cat mai mare cu atat mai bine ca il vede mai de la distanta.
Viata bate filmu'

gabbyy77
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de gabbyy77 » 09 Mar 2010, 19:54

storm xxx scrie:incearca-le....pe astea
http://www.xxx.ro/produse_producator/ ... anner.html
super storm xxx. arata grozav. acest tip de gume le mai are si Jaxon dar nu atata varietate de culori. cu siguranta o sa-mi comand vreo cateva. mersi :wink:
Viata bate filmu'

Scrie răspuns