Twistere Mister-Twister
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
- johnnybravo
- Moderator
cataline, nu le-am luat chiar pe toate, dar am incercat sa fim prevazatori
eu in momentul in care gasesc o guma cu care prind, imediat imi fac stoc ... sute
si de aia am vreo 10-12 mii de gume, dar in acelasi timp tot de-aia, nu prea e vre-un model sau culoare sau firma din ce e bun bunutz pe care sa nu-l gasesti pe la mine ... in functie de unde ma duc la pescuit, iau cutiile cutare si cutare si cutare, sau creez o cutie noua dintr-un mix care cred eu ca e ce trebuie pe acolo ...
de ex, cand am aflat ca s-a scos din productie matrita de 8CM de la MT, imediat i-am golit stocu lui danr, evident in culorile cele mai bune, si m-am dfat in *** si in cap sa fac rost de de-alea albe, care oricum nu prea se mai gaseau la vanzare ....
am dat la schimb pe vreo 70-75 de mt 8 cm albe, vreo 150 180 de basasine numai culori ce trebuie ... treaba era ca basasine mi-am cumparat la loc, pe cand mt albe de 8 nu-ti da nimeni nici pe aur in ziua de azi ....
cam asta e strategia mea cu platisticele ... scump, da merita

eu in momentul in care gasesc o guma cu care prind, imediat imi fac stoc ... sute

si de aia am vreo 10-12 mii de gume, dar in acelasi timp tot de-aia, nu prea e vre-un model sau culoare sau firma din ce e bun bunutz pe care sa nu-l gasesti pe la mine ... in functie de unde ma duc la pescuit, iau cutiile cutare si cutare si cutare, sau creez o cutie noua dintr-un mix care cred eu ca e ce trebuie pe acolo ...
de ex, cand am aflat ca s-a scos din productie matrita de 8CM de la MT, imediat i-am golit stocu lui danr, evident in culorile cele mai bune, si m-am dfat in *** si in cap sa fac rost de de-alea albe, care oricum nu prea se mai gaseau la vanzare ....
am dat la schimb pe vreo 70-75 de mt 8 cm albe, vreo 150 180 de basasine numai culori ce trebuie ... treaba era ca basasine mi-am cumparat la loc, pe cand mt albe de 8 nu-ti da nimeni nici pe aur in ziua de azi ....
cam asta e strategia mea cu platisticele ... scump, da merita

- storm fish
- veteran
incearca-le....pe astea
http://www.xxx.ro/produse_producator/ ... anner.html
la fiecare sedinta de pescuit invat cate ceva.....
catalin, situatia este putin mai complexa decat pare. adica depinde de perioada a anului in care vrei sa pescuiesti salaul la gume ca sa sti exact ce cauti. mai precis in periaoda de primavara este indicat sa cauti naluci cat mai reactive si cat mai mari, deoarece salaul in aceasta perioada nu se hraneste si doar isi protejeaza locul. asa orice peste care trece pe locul lui este foarte agresiv atacat de acesta astfel cel mai bine vei avea rezultate cu naluci reactive (relax, Mann's, BassAssasin, Jaxon, etc).cu cat mai mare cu atat mai bine ca il vede mai de la distanta.c.catalin scrie:multam de lamuriri ...
oricum, tot fara gume sunt ...
Viata bate filmu'
super storm xxx. arata grozav. acest tip de gume le mai are si Jaxon dar nu atata varietate de culori. cu siguranta o sa-mi comand vreo cateva. mersistorm xxx scrie:incearca-le....pe astea

Viata bate filmu'