tunning

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

oby 1
veteran
veteran

Mesaj de oby 1 » 18 Mar 2009, 11:51

cam asa arata un batz luat cu vreo 90 de lei in care am investit 3 ore de munca si 30 de lei pe inele Twisted Evil Twisted Evil acum chiar vreau pareri Wink Embarassed Embarassed
trebuia sa completezi cu "apreciative"si nu mai postam :oops:
ps.prima lanseta modificata am facut-o pe la 15 ani(adica acum 15 ani :P )iar de atunci am mai matisat alte citeva inele, ca de, accidente se mai intimpla(si lanseta am modificat-o tot pe baza de accident ca era telescopica, s-a rupt un tronson si a trebuit sa o "tunez"sa fie functionala,dar sa stii ca a iesit si estetica 8)
dar pt operatii complexe ii las pe meseriasi,ca de asta a evoluat america ,ca fiecare face ce se pricepe nu ca la noi unde toti se pricep de la zugraveli la reparatii auto(ca sa nu mai amintesc de agricultura si de fotbal) :twisted:

kriss-wolf
veteran
veteran

Mesaj de kriss-wolf » 18 Mar 2009, 12:04

magnat28 scrie:greere e prea misto batu fata de cum era inainte,nu te mai lua dupa inginerii astia ca vorbesc si ei sa para interesanti si pun pariu ca multi dintre ei nu stiu sa matiseze un inel
ca sti tu sa legi ....... si dac sti f bine , da nu mai fa tu atatea presupuneri prin absurd ca sar putea sa te cam inseli.
Si ca idee daca tu nu ai inteles lumea de pe forum si in special cei ce ai postat pe topicul asta si-au dat cu parerea si si-au expus patrerea nu la obligat nimeni pe greerevl sa faca ce zicem noi.

magnat28
junior
junior

Mesaj de magnat28 » 18 Mar 2009, 20:28

Aia cu sira batului a fost cea mai tare.........greere sa pui inelele pe coaste !Daca mai vin 2 critici k voi nu mai posteaza nimeni nimic

kriss-wolf
veteran
veteran

Mesaj de kriss-wolf » 18 Mar 2009, 22:25

Auzi ba magnat28 intai mai informeazate si apoi vorbeste si dupa aia fa pe desteptu , dar sfatu meu e sa taci si sa-ti vezi de ale tale ca e clar ca esti paralel cu rod building-ul, pana nu enervezi pe cine nu trebe (si nu ma refer la mine)

Michael
Moderator
Moderator

Mesaj de Michael » 19 Mar 2009, 13:12

chill out boys, fara atac la persoana...thanks.
Michael va recomanda Regulamentul forumului

taicanoe
veteran
veteran

Mesaj de taicanoe » 19 Mar 2009, 13:30

magnat28
nu te mai lua dupa inginerii astia ca vorbesc si ei sa para interesanti si pun pariu ca multi dintre ei nu stiu sa matiseze un inel
bai da ce tare esti tu ... abia ti-ai facut cont si ai si inceput sa iei inginerii peste picior ... sau te-a pus greerele sa intri si sa-i sustii lucrarea ?
domnu' doctoru' magnat (doctor in matisarea inelelor) nu vrei mataluta sa ne faci o demonstratie de virtuozitate si sa ne matisezi niste inele daca nu pe sira atunci pe altceva?

Greere sa sti ca pesti poti sa prinzi si cu batul de alun cu inele de sarma si cu batul transformat de tine dar asta nu inseamna ca ceea ce ai facut tu e cea mai buna solutie. Nu pune totul la suflet ... daca te deranjeaza remarcile - uneori mai ironice - nu trebuia sa pui modificarea lansetei pe forum.
Criticile au fost constructive (chiar daca uneori au fost ironice) ... dar sti cum se spune
daca iti spune unul ca esti beat da-i o palma ... dar cand iti spun trei acelasi lucru dute si culcate.
S'altare și bunăstare !

magnat28
junior
junior

Mesaj de magnat28 » 19 Mar 2009, 19:55

http://www.rapitori.ro/forum/album_page.php?pic_id=8040
criss ,batzu lu greere pe langa asta e avion...asa ca mai usor cu criticile! :wink:

greerevl
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de greerevl » 20 Mar 2009, 08:23

magnat28 scrie:http://www.rapitori.ro/forum/album_page.php?pic_id=8040
criss ,batzu lu greere pe langa asta e avion...asa ca mai usor cu criticile! :wink:
te contrazic :wink: asta are inelele pe sira, matisaje ft mici plus de asta e ft functional datorita materialului din care este facut (fibra plina ) estetic e frumos pana pui mana pe el si iti pica din cot ( apropo germina am matisat cand aveam vreo 13 14 ani ;) no offence :wink: si arata(atunci) chiar bine

kriss-wolf
veteran
veteran

Mesaj de kriss-wolf » 20 Mar 2009, 13:13

Cum iti dai tu seama ca e avion habar nu ai si vb , sti tu mai bine ca mine ce am facut si din ce le-am facut , fa tu daca esti tare .
Batu meu e cu tolul altceva decat al lui greerevl , el si-a schimbat inelele eu am l-am facut complet si daca ai avea ochi sa vezi ai vedea calitatea lucrarii nu lungimea batului sau alte carecteristici care nu au leg cu manopera.... dar ce sa cer de la unu care nu sti nimic de rob bilding, mai discutam dupa ce faci si tu un bat si il vedem si noi sa ne dam cu parerea.

kriss-wolf
veteran
veteran

Mesaj de kriss-wolf » 20 Mar 2009, 13:17

greerevl scrie:
te contrazic :wink: asta are inelele pe sira, matisaje ft mici plus de asta e ft functional datorita materialului din care este facut (fibra plina ) estetic e frumos pana pui mana pe el si iti pica din cot ( apropo germina am matisat cand aveam vreo 13 14 ani ;) no offence :wink: si arata(atunci) chiar bine
nu conteaza blancu pe care am facut eu batu , si nici pe care l-ai facut tu eu ti-am spus o parere despre cum l-as fi facut eu in locul tau , si batu nu l-am facut ca as fi avut nevoie de el, l-am facut doar ca exercitiu de constructie , in care am respectat anumite standarde.

Scrie răspuns