tunning

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

greerevl
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de greerevl » 14 Mar 2009, 19:07

oby 1 scrie:mult prea multa ata ,iar inelu 4 ori e mai mic ori e pus strimb
si cred ca is si prea multe inele
in concluzie in afara ca la-i usurat pe cotor este mult mai prost decit inainte(poate tocmai de aia)

atza nu e prea multa pt ca tre sa semene cat de cat intre ele matisajele ( unde a fost inelul vechi ramane semn orice ai face i tre sa acoperi cu ceva sa nu bata prea mult la oki ) la faza cu usuratul inca nu e sigura chestia pt ca pot sa il echilibrez cu vreo 10 gr puse pe cotor sau cu mulineta (dau cu marime 4000) la faza cu inele e adevarat :oops: :roll: unul e cu 1 mm ceva de genu mai inalt gresala mea nu am obs oricum nu il mai schimb :twisted:
pacat ca nu am facut o poza inainte :cry: :cry: :x :x

greerevl
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de greerevl » 14 Mar 2009, 19:16

seve scrie:parerea mea personala..daca blank-ul e de 2.4 metrii atunci dai jos 2 inele de pe varf si lasa numai 8..dar cauta sa fie cat mai diferite ca dimenisune,deoarece mi se par foarte apropiate ca marime repozitioneaza-le apoi si cred ca ai rezolvat problema. stiu ca poate suna puerila intrebarea mea dar sper ca ai cautat sira inainte sa le pui?
sunt puse pe sira din fabrica :wink: :wink: (aceeasi pozitie )

in legatura cu inelele :lol: :lol: e o dambla dea mea :lol: :lol: :lol: :lol: mia placut cum arata si asa lam facut :wink:
oricum fatza de original e peste :wink: :wink:

seve
senior
senior

Mesaj de seve » 14 Mar 2009, 19:22

te cred..tot ce conteaza e sa iti placa tie! sunt maniac cand vine vb d einele si nu intotdeauna ce imi place mie e si functional...

kriss-wolf
veteran
veteran

Mesaj de kriss-wolf » 15 Mar 2009, 08:15

greerevl scrie: sunt puse pe sira din fabrica :wink: :wink: (aceeasi pozitie )

in legatura cu inelele :lol: :lol: e o dambla dea mea :lol: :lol: :lol: :lol: mia placut cum arata si asa lam facut :wink:
oricum fatza de original e peste :wink: :wink:
De unde sti tu asa de sigur ca sunt puse pe sira?
Ai verificat? (daca te bazezi pe faptul ca le-au montat astia din fabrica pe sira poti iesi la pensie de pe acu din meseria asta) ai 360 de pozitii pe care poti monta inelele si o singura pozitie este corecta, mai gandeste-te.
Inele ai pus prea multe asta e clar, eu zic ca maxim poti pune 9 inele plus tip la lungimea batului tau , dar inelele trebuiesc sa aiba un anumit diametru si o anumita distanta intre ele, mai cauta pe net si mai citeste un pic pe site-urile de specialitate.

magnat28
junior
junior

Mesaj de magnat28 » 17 Mar 2009, 18:48

greere e prea misto batu fata de cum era inainte,nu te mai lua dupa inginerii astia ca vorbesc si ei sa para interesanti si pun pariu ca multi dintre ei nu stiu sa matiseze un inel

adrian frunza
veteran
veteran

Mesaj de adrian frunza » 17 Mar 2009, 19:01

greere nu te lasa ,trimite o poza la prostii aia de la berkley ,sa vada ei ce chestii se fac in balcani .sigur muta fabrica din china .
nu te lasa ,propun sa tunezi un gulp alive !
walleye

oby 1
veteran
veteran

Mesaj de oby 1 » 17 Mar 2009, 21:37

adrian frunza scrie:greere nu te lasa ,trimite o poza la prostii aia de la berkley ,sa vada ei ce chestii se fac in balcani .sigur muta fabrica din china .
nu te lasa ,propun sa tunezi un gulp alive !
asta e cel mai usor: omori un oblete si il lasi sa se imputa :twisted:

horia flucus
veteran
veteran

Mesaj de horia flucus » 17 Mar 2009, 22:27

Batul arata mult mai bine decat in varianta originala.
Felicitari pentru rabdare!
Am si eu unu de 2,10m . Te bagi ca mie imi place cum a iesit al tau?
Contra cost evident.
Raspuns pe MP.
Ca sa fii fericit pentru un an te insori, pentru inca doi ani divortezi, iar pentru toata viata inveti sa pescuiesti!

greerevl
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de greerevl » 18 Mar 2009, 08:25

adrian si oby lasativa de mistouri daca nu aveti ceva folositor de spus :wink: :wink:
in momentul in care o sa modificati si voi un batz si o sa iasa ceva comestibil puteti sa mistocariti pana la adanci batranetzi :wink: :wink: pana atunci :censored: da are spe mi de inele iar inelul 3 e mai mik ca inelul 4 cu 0.5 mm tocmai de aceea lanseul din pozitia pe burta face ca traiectoria voblerului sa devieze cu 12,5 grade fatza de locul unde se presupune ca are sta tatal somnilor . asta fiind stiut eu nu voi putea niciodata sa prind peste cu acest batz MA LASATI :evil: :evil: :evil:
:datz: :datz: :datz: :datz: :datz: :datz:

adrian frunza
veteran
veteran

Mesaj de adrian frunza » 18 Mar 2009, 10:39

greere, iti trebuie educatie de calitate ca sa intelegi diferenta intre ironie si misto .dupa cum se vede in mesajul tau ,tunezi si limba romana .
nu vei progresa niciodata daca nu afli parerea sincera a cuiva .
repet: toti prostii stiu ,scopul este sa intelegi.
walleye

Scrie răspuns