greerevl scrie:un cherywood de la berkley tunat
momentan am modificat doar manerul.... in weekend o sa il inelez
dati cu parerea daca va place nu va place etc
greerevl scrie:2.4 m, pun inele no name ce am gasit prin magazine ... orikum macar e ceva ceramic nu aliaj cum au fost originalele.
cu 30 de lei si putina munca transform un batz inutilizabil (santuri pe toate inele ) in ceva frumusel sper
am acelasi model de bat
si eu am vrut si inca mai vreau sa il tunez,dar din cu totul alte considerente
(consider ca blancul este f bun si merita ceva mai mult decat a pus berkley pe el)
eu am schimbat deja cam de un an de zile inelul top din cauza acelor santuri aparute de la pescuitul cu textil,dar celelalte inele se prezinta inca bine,insa doresc sa le schimb din cauza zgomotului si pt o repozitionare a lor
deci eu am gandit ca la lungimea asta as putea sa mai pun maxim un inel in plus fata de cele 5+1 cate are acuma,
o redimensionare a inelelor si musai o repozitionare.
la maner nu as interveni pt ca nu imi plac manere de tip split,poate ca totusi as mai scurta cam 3-5cm din el,dar nu sunt hotarat.
toate aceste lucruri ar costa cu materiale de matisaj si finisaj (gudebrod & flex coat) si inele Fuji aproximativ 30$,cam cat costa batul la ora actuala direct din magazin
totusi cred ca o sa il fac asa cum l-am gandit fiindca merita,e un blanc rezistent si lucreaza bine,eu pescuiesc cu el din 2005.