Trusa pescarului de răpitor

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

taicanoe
veteran
veteran

Mesaj de taicanoe » 05 Iun 2008, 17:43

:lol: la ingramadeala care era pe acolo acum cativa ani chiar ca-i trebuia casca de protectie :lol:

shootgun
veteran
veteran

Mesaj de shootgun » 05 Iun 2008, 19:16

storm xxx scrie:shotgun@
Cateodata trebuie sa ai chiar mai mult decat atat.... imi aduc aminte ca vre-o 8 luni de zile nu mi-au lipisit din trusa vesta anti-glont, casca, pusca sau macar un pistol, luneta, si vre-o 4-5 incarcatoare pline.... depinde in ce ape pescuiesti... Smile

Eu am vazut la balustrazi in Portile de Fier 2, acum vreo 5-6 ani cand se prindea peste mare pe acolo,pe unu care dadea la agatat si era legat de balustrada cu centura de siguranta si avea casca de protectie in cap :lol:
caut si o foto sa o postez, sper sa gasesc
Uite vezi, omul era prevazator....nu se stie niciodata ce dusmani ai, cine vrea sa-ti dea in cap sau sa te arunce in apa.... :lol:

Hell
veteran
veteran

Mesaj de Hell » 05 Iun 2008, 20:51

vorba aia...mare ciuda asta doamne :lol: :lol:

toni f
veteran
veteran

Mesaj de toni f » 06 Iun 2008, 12:38

@ovidiu

io-s mai necredincios asa de fel :D :D :D
daca esti in barca deci nema betisor, si daca esti singur deci nema cleste la coleg prevazator , si porcaria aia de jig cu sau fara spin e printre branhiile lu nea saly (pe care binenteles l-ai saltat de fir in barca ca nu e grip :D :D :D ) si saly suparat si se agita .... nu prea merge sa-i bagi mana in gura :D :D :D

da asa sunt io carcotas, ahhaah .... iar cu stiuk , ok ... se mai intampla totusi accidental sa intre , si atunci e complicat ....

un victor inox sau un mini patent d-ala cu mai multe functii plus o pensa, care stau in pozonaru gentii de umar, langa un grip, te scot din orice belele posibile :D :D :D

ovidiu
veteran
veteran

Mesaj de ovidiu » 06 Iun 2008, 12:43

toni f scrie:@ovidiu

io-s mai necredincios asa de fel :D :D :D
daca esti in barca deci nema betisor, si daca esti singur deci nema cleste la coleg prevazator , si porcaria aia de jig cu sau fara spin e printre branhiile lu nea saly (pe care binenteles l-ai saltat de fir in barca ca nu e grip :D :D :D ) si saly suparat si se agita .... nu prea merge sa-i bagi mana in gura :D :D :D

da asa sunt io carcotas, ahhaah .... iar cu stiuk , ok ... se mai intampla totusi accidental sa intre , si atunci e complicat ....

un victor inox sau un mini patent d-ala cu mai multe functii plus o pensa, care stau in pozonaru gentii de umar, langa un grip, te scot din orice belele posibile :D :D :D
Toni, ........................ sunt invins :cry: ; voi cara clestele ala! numai ciocurile au cam 15cm, sper sa ajung in gatul salaului de 17kg....

ce drill! ce drill! bravo Toni! :D
pentru unii este un hobby, pentru altii o pasiune; pentru mine, pescuitul este o stare...

todi
veteran
veteran

Mesaj de todi » 06 Iun 2008, 12:58

toni,

gripul e inutil, dar confera o impresie artistica. pensa nu chiar, desi personal n'am avut niciodata. tot timpul dupa o partida buna de pescuit am mainile varza, dar nu ma deranjeaza.

recunosc, am avut demult o unghiera pentru ripcord'ul si de 15 lbs :lol: pe care nu'l taiam cu dintii, dar am rezolvat si problema asta cu tigari aprinse. la pp de 15 nu e nevoie nici de tigari. lanterna de cap n'am, juvelnic n'am, minciog n'am. nelipsit este un sac de rafie pe care'l mai schimb din cand in cand.

cheers

Hell
veteran
veteran

Mesaj de Hell » 06 Iun 2008, 13:15

todi scrie:toni,

gripul e inutil, dar confera o impresie artistica. pensa nu chiar, desi personal n'am avut niciodata. tot timpul dupa o partida buna de pescuit am mainile varza, dar nu ma deranjeaza.

recunosc, am avut demult o unghiera pentru ripcord'ul si de 15 lbs :lol: pe care nu'l taiam cu dintii, dar am rezolvat si problema asta cu tigari aprinse. la pp de 15 nu e nevoie nici de tigari. lanterna de cap n'am, juvelnic n'am, minciog n'am. nelipsit este un sac de rafie pe care'l mai schimb din cand in cand.

cheers
mah dar cemi place de todi asta....practic omule practic, si in acelasi timp aproape le fel k si mine :P

Adica eu am minciog k atunci cand pescuiesti de pe dale....si vine avatu' nu prea pot sa il ridic in ciomag ...doar nu sunt ovidiu :wink:

ovidiu
veteran
veteran

Mesaj de ovidiu » 06 Iun 2008, 13:18

todi scrie:toni,

cheers
todi a spus cuvantul "sac"! :D eu am chiar si 2-3 saci.... brrrr! :shock:

Deci in trusa pescarului de rapitauri tre' sa fie si un sacotei...asa de orice treaba.

e mai bun sacul de rafie decat orice juvelnic (mai ales la salau), asa ca sunt intr-u totul de acord cu tine todi, desi mai folosesc si agrafe.
pentru unii este un hobby, pentru altii o pasiune; pentru mine, pescuitul este o stare...

todi
veteran
veteran

Mesaj de todi » 06 Iun 2008, 14:03

sacul e sfant, important e sa nu'l bagi in apa. pestele oricum moare, dar tinut in apa se strica de mult mai repede decat pe mal.

o rezolvaram cu accesoriile, sa revenim la trusa.

nu mai am demult nici un vobler, nici o rotativa, nici o oscilanta. in schimb din vremuri mult apuse am un rapala skitter pop, pe care intentionez AZI sa'l dezechipez de ancore si sa mi'l pun breloc la chei.

cheers

toni f
veteran
veteran

Mesaj de toni f » 11 Iun 2008, 11:52

lollll .....
uite mah carco ce sunteti, va dau situatie exacta ....

de curand, intr-o locatie necunoscuta, undeva pe planeta marte, prea- fericitul patron al acestui site, domnul dan radulescu, a prins un avat de 6 kg ...... certific cu mana pe inima ca atat avea , deoarece eram prezent (si nu m-a mituit, jur :D :D :D )

ia ziceti voi cum faceati sa-l dati afara din apa, cum il tineati sa nu faca galagie in barca pana ii scoteati oableru din bot, prins si evident in 2 ancore, pe care sincer nu vad cum il scoteati cu mana etc etc etc ....

deci grip bun, cateodata :P :P :P clestele bun si el, ca nenea avatu se agita rau cand incercai sa scoti oableru ....

si toate astea cum le faci la iuteala, ca barca nu sta dupa tine, si coboara la vale ???

si mie imi place sa fiu cat mai lejer in echipament, dar am senzatia ca la astea daca renunt, imi fac viata mult mai complicata decat daca le duc in geanta de umar .......

ps1: cu sacu subscriu .... puncteaza ... :D
ps2: ovidiu, are si subsemnatu un somotel la 20 de oka, luat la vobler pe apa curgatoare, cu wild river si mulineta de 2500 si pp de 15 lbs ... asa ca stiu cum e cu drillu :D :D :D
ps3: de cand m-am ales cu o ancora nr in nas :oops: :oops: :oops: incercand sa scot la mana un mustacios de peste 15 oka de unu singur, chiar ca puteti sa ziceti voi ce vreti da io tin scule cu mine si cu asta basta .... daca aveam gafa, sau macar grip, nu ajungeam la urgenta sa-mi scoata astia ancora din nas :P :P :P

Scrie răspuns