Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Uite vezi, omul era prevazator....nu se stie niciodata ce dusmani ai, cine vrea sa-ti dea in cap sau sa te arunce in apa....storm xxx scrie:shotgun@
Cateodata trebuie sa ai chiar mai mult decat atat.... imi aduc aminte ca vre-o 8 luni de zile nu mi-au lipisit din trusa vesta anti-glont, casca, pusca sau macar un pistol, luneta, si vre-o 4-5 incarcatoare pline.... depinde in ce ape pescuiesti... Smile
Eu am vazut la balustrazi in Portile de Fier 2, acum vreo 5-6 ani cand se prindea peste mare pe acolo,pe unu care dadea la agatat si era legat de balustrada cu centura de siguranta si avea casca de protectie in cap![]()
caut si o foto sa o postez, sper sa gasesc
Toni, ........................ sunt invinstoni f scrie:@ovidiu
io-s mai necredincios asa de fel![]()
![]()
![]()
daca esti in barca deci nema betisor, si daca esti singur deci nema cleste la coleg prevazator , si porcaria aia de jig cu sau fara spin e printre branhiile lu nea saly (pe care binenteles l-ai saltat de fir in barca ca nu e grip![]()
![]()
) si saly suparat si se agita .... nu prea merge sa-i bagi mana in gura
![]()
![]()
![]()
da asa sunt io carcotas, ahhaah .... iar cu stiuk , ok ... se mai intampla totusi accidental sa intre , si atunci e complicat ....
un victor inox sau un mini patent d-ala cu mai multe functii plus o pensa, care stau in pozonaru gentii de umar, langa un grip, te scot din orice belele posibile![]()
![]()
mah dar cemi place de todi asta....practic omule practic, si in acelasi timp aproape le fel k si minetodi scrie:toni,
gripul e inutil, dar confera o impresie artistica. pensa nu chiar, desi personal n'am avut niciodata. tot timpul dupa o partida buna de pescuit am mainile varza, dar nu ma deranjeaza.
recunosc, am avut demult o unghiera pentru ripcord'ul si de 15 lbspe care nu'l taiam cu dintii, dar am rezolvat si problema asta cu tigari aprinse. la pp de 15 nu e nevoie nici de tigari. lanterna de cap n'am, juvelnic n'am, minciog n'am. nelipsit este un sac de rafie pe care'l mai schimb din cand in cand.
cheers
todi a spus cuvantul "sac"!todi scrie:toni,
gripul e inutil, dar confera o impresie artistica. pensa nu chiar, desi personal n'am avut niciodata. tot timpul dupa o partida buna de pescuit am mainile varza, dar nu ma deranjeaza.
recunosc, am avut demult o unghiera pentru ripcord'ul si de 15 lbspe care nu'l taiam cu dintii, dar am rezolvat si problema asta cu tigari aprinse. la pp de 15 nu e nevoie nici de tigari. lanterna de cap n'am, juvelnic n'am, minciog n'am. nelipsit este un sac de rafie pe care'l mai schimb din cand in cand.
cheers