Bineinteles ca cele de facute de Daiwa ptr Cabelas ies din discutie, la fel ca orice alta "incuscrire" de acest gen si despre care poate eu nu stiu!
Treapta a 3a a podiumului...
Moderatori: Adelin, johnnybravo, tudor, Sorin, Moderatori
-
ANDREI RIGA
- veteran

Treapta a 3a a podiumului...
Daca tot ne-am ciondanit pe aici care-i a mai tare bulineta, Daiwa sau Shimano, iar marea majoritate a utilizatorilor de pe forum sunt de acord ca Shimano si Daiwa se afla pe primele doua trepte ale podiumului calitatii, nu neaparat in aceasta ordine, as fii curios sa stiu ce parere aveti despre cine se afla pe locul trei, ba chiar si pe patru ?
Bineinteles ca cele de facute de Daiwa ptr Cabelas ies din discutie, la fel ca orice alta "incuscrire" de acest gen si despre care poate eu nu stiu!
- semlecangheorghe
- veteran

-
ANDREI RIGA
- veteran

am impresia ca (mai ales pentru locurile3 si 4)locurile in clasament tind sa fie date de popularitatea pe piata noastra a unor firme.poate acum o generatie nici nu concepeau altceva decat d.a.m. sau mitchell sau abu sakespeare etc.cu toate ca exista si exoticele pe atunci , daiwa ...shimano nu stiu okuma.deci ,subiectivism pur.