Nu te obliga nimeni, dar pare, cel putin conform acestui forum, un concept general acceptat.Lucius scrie:Daca sunt obligat sa accept ca locul 1si2 este rezervat pentru daiwa, shimano atunci Ryobi este pe locul 3

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
sory, dar in ceea ce ma priveste stiu foarte bine ce am spus, ba chiar daca stau sa ma gandesc foarte bine si sa ma uit in dulap, Ryobi ar putea fi foarte bine pe locul 2, dupa DAIWA.rine scrie:am impresia ca (mai ales pentru locurile3 si 4)locurile in clasament tind sa fie date de popularitatea pe piata noastra a unor firme.poate acum o generatie nici nu concepeau altceva decat d.a.m. sau mitchell sau abu sakespeare etc.cu toate ca exista si exoticele pe atunci , daiwa ...shimano nu stiu okuma.deci ,subiectivism pur.
va spun eu de ce DAM: pentru ca au confirmat decenii la rand , pentru ca la fiabilitate unele modelele au confirmat chiar si peste un deceniu si vorbim de spinning nu de 3 lansari pe partida la pluta sau la plumb, pentru ca raportul calitate pret a fost si este unul bun. DAM a confirmat in trecut si Noul DAM confirma acum. ca la nivel de notorietate nu sta inca foarte bine se datoreaza lipsei de reclama si faptului ca locul liber lasat de ei la un moment dat pe piata a fost ocupat de unii care i-au copiat si le-au facut antireclama cu lucruri de o calitate indoielnica.ANDREI RIGA scrie:De ce ? de ce nu DAM ?radu6R scrie:ABU