Trabuco

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns
razvan m.
veteran
veteran

Bai frate, ce profi suntem !

Mesaj de razvan m. » 07 Sep 2005, 23:45

Victoreeeee, Aldoooo, baaaaa, ce incercati sa ne convingeti ? Ca mono e mai bun ca textilu ? Ca sculele din piata sunt superioare celor de firma ? Si asta cu argumentul ca pescuiti zilnic ?

La ineptiile astea va poate aduce contraargumete orice incepator. Deci n-o sa-mi pierd vremea cu asta.
Atata zic: oricat ati persista in eroare, pana la urma o sa va treziti. Poate Maistrul Adlo va aduce un Berkley Whiplash Pro 0,06, un Fireline de 4 lbs, un Power Pro 0,10 (originale, nu contrafacute, de data asta) la magazinul lui si le veti incerca....
Poate, in loc de 60 de avati pe zi, va veti lauda cu 120. V-ati gandit la asta ?

Va credeam oameni seriosi. Scuze !
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.

grama v
veteran
veteran

Mesaj de grama v » 08 Sep 2005, 06:26

eu mi-am spus doar parerea si nu niste ineptii,cum ziceai tu !nu are rost sa ne luam degeaba la vale gratuit.

razvan m.
veteran
veteran

Mesaj de razvan m. » 08 Sep 2005, 08:00

aldo scrie: Ca nu folosim multifilament este o chestiune de respect fata de ceea ce facem ( pescuind zilnic ) , nu poti zdrobi orice se agata in carlig unde este sansa care se da pestelui in pescuitul sportiv ?
:shock: :shock: :idea: :lol: :lol: :lol: :lol:
aldo scrie: Pacat credem ca macar aici pescarii se vor antelege fara sa ancerce sa dea lectii cuiva ci sa anvete unul de la celalat lucru care ar
insemna mult mai mult pentru noi toti.
:?:
aldo scrie:Victoreeeeeeeeeeeeee nene ce faci tu, nu vezi ca te bati cu morile de vint ?Baietii acestia nu stiu ca noi pescuim zilnic .Noi ar trebui sa multumim cuiva pentru faptul ca ne batem zilnic cu salaii si avatii asta inseamna mult mai multa experienta fata de altii care mai dau si lectii.
FIR ANTINS

:lol: :lol: :lol: :lol:
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.

grama v
veteran
veteran

Mesaj de grama v » 08 Sep 2005, 19:50

eu sunt doar un biet incepator in ale pescuitului,dar cred ca voi invata de la voi lucruri multe si bune .si doar stiti si voi, tot timpul este cite ceva de invatat,un stil de jucat jigul ,un vobler beton, un fir excelent, o scula super.am o intrebare :este fluorcarbonul invizibil in apa ?are memorie mai mare ?n-am vazut pina acum decit in aventuri la pescuit.

aldo
junior
junior

Mesaj de aldo » 08 Sep 2005, 20:07

Fir textil si iar fir textil.Care este problema domnilor?Nimeni nu poate impune cuiva , indiferent de situatie ceva ce nu-i convine.Ce va mai chinuiti degeaba nu a-ti inteles ca nu-l folosim nici acum si nici mai tirziu ?Iar daca vreti sa demonstrati ca sunteti unici cunoscatori in materie de articole de pescuit va inselati amarnic.Firme precum :CABELAS , BASS PRO, SHIMANO , DAIWA .si altele fire , lansete, mulinete, vergi,cirlige, ooooo doamne cite cunostinte o adevarata enciclopedie.Stati linistiti , nu va cerut nimeni imformatii despre asa ceva , dispunem de aceste imformatii de cind internetul era la nivel de romtelecom in romania.Apropo cite voblere de la RAPALA, STORM si SALMO vau trecut prin buzunare , cite din ele si-au facut datoria fata de cumparator ? Eu cred ca ar trebui sa discutam alte probleme si sa nu mai dam lectii pentru ca fiecare dintre noi avem sau nu experienta in materie de pescuit .
FIR ANTINS

Adi_
veteran
veteran

Mesaj de Adi_ » 08 Sep 2005, 20:44

bah da` priceputi va credeti voi :!: :?: :shock: :evil:

pe mine personal ma deranjeaza stilul asta de exprimare, asa ca, domnule aldo, declar public faptul ca nu imi voi mai obosi ochii sa citesc mesajele dumneavoastra.
Indiferent de cat de priceput sau nepriceput este cineva, indiferent de cata dreptate are sau nu are, se cere respect pt. a putea avea o discutie constructiva. Pana la urma e vorba si de cultura si bun simt.
Numai bine, si spor la treaba.

Ciao!
"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski

grama v
veteran
veteran

Mesaj de grama v » 08 Sep 2005, 20:59

nu stiu de ce te-ai suparat.nu crezi ca eu as-i fi mai indreptatit?poate nu ma prea pricep inca la pescuit ,dar o sa invat.doar tu mai facut incostient,si nu mai stiu cum.nu sunt ranchiunos sa stii. :wink:

Adi_
veteran
veteran

Mesaj de Adi_ » 08 Sep 2005, 21:01

grama, nu vorbeam de tine.
apropo, reciteste ce am scris in mesajele anterioare.... :wink:
"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski

grama v
veteran
veteran

Mesaj de grama v » 08 Sep 2005, 21:05

ok.distanta dintre noi e cam mare,dar poate ne intilnim in delta in toamna .

Adi_
veteran
veteran

Mesaj de Adi_ » 08 Sep 2005, 21:13

deocamdata Delta nu intra in planurile mele. Inca mai am pesti pe care trebuie sa-i prind pe aici, apoi ma duc in Delta :wink: :D

Scrie răspuns