trabucco--AJUTOR

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

ovidiu.cv
junior
junior

trabucco--AJUTOR

Mesaj de ovidiu.cv » 17 Sep 2006, 17:08

Salut,eu sunt din Craiova si vreau sa achizitionez niste produse trabucco,dar aici nu am gasit.In ce orase mai apropiate de Craiova pot sa gasesc?Ma intereseaza adresa magazinelor sau un nr de tel.
Multumesc anticipat!
Fire intinse!

Sir Caca
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Sir Caca » 18 Sep 2006, 06:12

Eu personal nu m-as indrepta spre Trabucco pentru rapitor, ai o gramada de alternative de la firme cu traditie si specializare pe sectorul acesta.
In opinia mea la capitolul rapitor si crap cel putin betele de la Trabucco sunt mult sub medie (din experienta).
Trabucco face Match-uri, Bolo-uri si Rubesiene bune in rest nu mi-as mai lua nici mort.

ovidiu.cv
junior
junior

1

Mesaj de ovidiu.cv » 20 Sep 2006, 12:49

Salut Sir Caca!Eu sunt incepator in pescuitul rapitorilor cu naluci si nu vroiam sa dau o gramada de bani pe niste scule scumpe,pentru ca daca le rup... :( .Produsele Trabucco mi s-au parut destul de ieftine ca sa-mi fac ucenicia cu ele.Spre ce firme ar trebui sa-mi indrept atentia?Dar ceva mai ieftin!Ca sa evitam reclama astept un msg privat!
Salut!

DjBeju
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de DjBeju » 20 Sep 2006, 13:55

Trabucco face totusi niste fire de spinning destul de bune.Nu spun ca cele mai bune insa demne de bagat in seama.
C&R, please!

taicanoe
veteran
veteran

Mesaj de taicanoe » 20 Sep 2006, 14:54

Folosesc bat de spining de la trabucco ... 2.10 ... am prieteni care folosesc la greu bete trabuco mai lungi 2,70 si 3m ... pana acum nu s-a plans niciunul ... cate bete trabucco ai folosit , ce probleme ai avut cu ele ... de nu ai mai cumpara nici mort ?????????????????????
S'altare și bunăstare !

Sir Caca
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Sir Caca » 21 Sep 2006, 07:07

In primavara anului 2004 mi-am cumparat si eu si un prieten bete de crap si spinning. Nu mai retin cum se numeau betele, dar pe sfarsitul anului nu mai existau nici unul, toate erau rupte. Am o cunostinta care are un magazin de articole pentru pescuit, a vandut 3 luni Trabucco apoi a renuntat, pentru ca foarte multe bete se intorceau la magazin rupte.
Ne-am uitat la mai multe bete si concluzia a fost ca peretii blancului erau:
- Subtiri comparativ cu alte bete de acelas tip si cu alte caracteristici
- Grosimea fluctua cu pana la 1 mm
- Aveau pe alocuri forma ovala

Sir Caca
utilizator constant
utilizator constant

Re: 1

Mesaj de Sir Caca » 21 Sep 2006, 07:11

ovidiu.cv scrie:Salut Sir Caca!Eu sunt incepator in pescuitul rapitorilor cu naluci si nu vroiam sa dau o gramada de bani pe niste scule scumpe,pentru ca daca le rup... :( .Produsele Trabucco mi s-au parut destul de ieftine ca sa-mi fac ucenicia cu ele.Spre ce firme ar trebui sa-mi indrept atentia?Dar ceva mai ieftin!Ca sa evitam reclama astept un msg privat!
Salut!
Eu am inceput cu bete americane, iti voi da niste marci.
Raportul calitate pret este foarte bun. Daca iti poti permite Shimano Catana este si mai bine, sau Shimano Speed Master.

ovidiu.cv
junior
junior

2

Mesaj de ovidiu.cv » 21 Sep 2006, 14:19

Salut!La ce sume ajund betele recomandate?
In caz ca sunt prea scumpe imi spune si mie cineva unde gasesc bete trabucco in apropierea Craiovei?
Multumesc anticipat!

ovidiu.cv
junior
junior

3

Mesaj de ovidiu.cv » 21 Sep 2006, 14:20

Suma disponibila este in jur de 1mil si cred ca shimano sunt mai scumpe.

anem
veteran
veteran

Mesaj de anem » 21 Sep 2006, 16:21

cu trabucco e putin mai ciudata treaba .... io folosesc fire de la ei si pot sa spun ca imi plac foarte mult..... am cumparat si io o mulineta aAxis Micro parca se numea.... si dupa vreo 2 iesiri s-a rupt arcul de la pick-up.... nu a fost nici o problema in afara de chestia asta....

cat despre bete.... daca ai noroc si nimeresti un bat bun, te tine .... daca ai ghinion si e unul defect ti se va rupe.... sau poate te tine ceva timp daca il menajezi.... io am un prieten care are un magazin... din 5 lansete rabucco(telescopice) 3 sau 4 din 5 au venit inpoi rupte.... la cele din bucati rata de rupere e mult mai mica..... 1 din 5 aproximativ

mai bine incerci sa iti iei un Ron Thompson are nu sare de 1,3 mil. si in ciuda celor citite aici pe forum, io iti zic ca sunt destul de bune.... adica io cu asha ceva pescuiesc si cu cormoran...

tu alegi....
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...

Scrie răspuns