trabucco--AJUTOR

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

anem
veteran
veteran

Mesaj de anem » 21 Sep 2006, 16:22

cu trabucco e putin mai ciudata treaba .... io folosesc fire de la ei si pot sa spun ca imi plac foarte mult..... am cumparat si io o mulineta aAxis Micro parca se numea.... si dupa vreo 2 iesiri s-a rupt arcul de la pick-up.... nu a fost nici o problema in afara de chestia asta....

cat despre bete.... daca ai noroc si nimeresti un bat bun, te tine .... daca ai ghinion si e unul defect ti se va rupe.... sau poate te tine ceva timp daca il menajezi.... io am un prieten care are un magazin... din 5 lansete rabucco(telescopice) 3 sau 4 din 5 au venit inpoi rupte.... la cele din bucati rata de rupere e mult mai mica..... 1 din 5 aproximativ

mai bine incerci sa iti iei un Ron Thompson are nu sare de 1,3 mil. si in ciuda celor citite aici pe forum, io iti zic ca sunt destul de bune.... adica io cu asha ceva pescuiesc si cu cormoran...

tu alegi....
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...

anem
veteran
veteran

Mesaj de anem » 21 Sep 2006, 16:23

scuze ca am trimis de 2 ori.... mie imi tot zicea CA NU L-A TRIMIS
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...

Sir Caca
utilizator constant
utilizator constant

Re: 1

Mesaj de Sir Caca » 22 Sep 2006, 09:49

Sir Caca scrie:
ovidiu.cv scrie:Salut Sir Caca!Eu sunt incepator in pescuitul rapitorilor cu naluci si nu vroiam sa dau o gramada de bani pe niste scule scumpe,pentru ca daca le rup... :( .Produsele Trabucco mi s-au parut destul de ieftine ca sa-mi fac ucenicia cu ele.Spre ce firme ar trebui sa-mi indrept atentia?Dar ceva mai ieftin!Ca sa evitam reclama astept un msg privat!
Salut!
Eu am inceput cu bete americane, iti voi da niste marci.
Raportul calitate pret este foarte bun. Daca iti poti permite Shimano Catana este si mai bine, sau Shimano Speed Master.
Eu iti pot da niste preturi aproximative pentru bete de spinning Shimano 50-100 gr. 2 segmente 2,7-3m din Satu Mare. Atentie preturile sunt informative nu stiu preturile exacte din magazine dar nu difera mult.
- Catana 180-200 RON
- Forcemaster aprox 250 RON
- Beastmaster aprox 300 RON
- Speedmaster aprox 500 RON
- Aspire aprox 1400 RON

Leba
veteran
veteran

Re: 1

Mesaj de Leba » 22 Sep 2006, 10:24

ovidiu.cv scrie:Salut Sir Caca!Eu sunt incepator in pescuitul rapitorilor cu naluci si nu vroiam sa dau o gramada de bani pe niste scule scumpe,pentru ca daca le rup... :( .Produsele Trabucco mi s-au parut destul de ieftine ca sa-mi fac ucenicia cu ele.Spre ce firme ar trebui sa-mi indrept atentia?Dar ceva mai ieftin!Ca sa evitam reclama astept un msg privat!
Salut!

am 2 trabucco txt. 1,90 (tunat ca i-am rupt varful :D ) si 2,10. ambele mi se par satisfacatoare pt. pretentiile mele. nu vad de ce sa nu incepi cu ele. preturile lor sunt decente daca tot vrei ieftineala. :roll:
atentie insa la transport, sunt relativ fragile. eu unul m-am ars de 2 ori.
:cry:
"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team

BIBI
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de BIBI » 22 Sep 2006, 12:32

salut ovidiu.cv!
dacã încã te mai intereseazã, este un magazin în Slatina care aduce de la "Trabucco", chiar ºi la comandã. Este suficient sã comunici codul produsului din catalog. Pentru detalii dã-mi mp.

bodi1971
junior
junior

Mesaj de bodi1971 » 23 Sep 2006, 22:31

Eu am un Trabucco Syncron SV 5-20g de aproape 2 ani. Sunt foarte multumit de el.
La noi in Tg-Jiu e un magazin care aduce scule cam de peste tot. Mie mi-a aduc batul la comanda.Daca vrei, spune-mi ce vrei de la Trabucco si ma interesez daca ti-l poate aduce si cat de repede.

Michael
Moderator
Moderator

Mesaj de Michael » 24 Sep 2006, 14:20

decat sa dai banii pe betze Trabucco,mai bine dai pe:
http://www.rapitori.ro/boutique/product ... cts_id=981
parerea mea.
Michael va recomanda Regulamentul forumului

ovidiu.cv
junior
junior

Mesaj de ovidiu.cv » 24 Sep 2006, 19:25

Salut!
Multumesc pentru raspunsuri!
leba
Tocmai din cauza transportului ma intereseaza magazine in apropierea Craiovei ca sa pot sa ma duc sa pun eu mana pe ele si sa le controlez.

Jean Scurtu

Mesaj de Jean Scurtu » 24 Sep 2006, 19:49

Michael scrie:decat sa dai banii pe betze Trabucco,mai bine dai pe:
http://www.rapitori.ro/boutique/product ... cts_id=981
parerea mea.
Michael,

Gresesti,eu am vreo trei sau patru bete TRABUCCO telescopice de 4,5m.-5m. cu puteri diferite ce le folosesc la pescuit la jig si sunt f. bune.

Cu batul TRABUCCO EXXON POWER BOLO 500(CARBON H.R.WRAP SYSTEM) de 5m. am avut un dril de 2:30 ore cu un monstru de peste aligator(peste30-40kg.) agatat intamplator pe dinafara cu FIRELINE DE 4LB. si forfac SEAGUAR CARBON PRO de 4lb.

Doar trebuie sa stii sa alegi batul si sa nu uiti ca un pret mai mare in general denota un bat mai bun.

Jean Scurtu

Michael
Moderator
Moderator

Mesaj de Michael » 24 Sep 2006, 20:04

Jean,nu era vorba despre bete telescopice de 5m,ci de bete de spinn.Ce am auzit din mai multe surse ca betele Trabucco Syncron ar fi foarte subtiri in carne si pocnesc usor.De aceea l-am sfatuit pe Ovidiu sa cumpere mai bine un batz american din aceeasi categorie de pretz decat unul european cu calitate indoielnica.
Michael va recomanda Regulamentul forumului

Scrie răspuns