topicurile tehnice si sfaturile "dezinteresate"
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
topicurile tehnice si sfaturile "dezinteresate"
pentru ca s-au inmultit sfaturile tehnice "dezinteresate", va rog pe cei care va stiti ca vindeti diverse sa va abtineti in a va promova voalat produsele pe care le vindeti prin sfaturi "binevoitoare " pentru incepatori, mai ales cand este vorba despre discutii tehnice
va rog sa va promovati produsele doar prin mesaje private
Ultima oară modificat 27 Feb 2006, 00:17 de către danr, modificat 1 dată în total.
Re: topicurile tehnice si sfaturile "dezinteresate"
Era si timpul Dane , deja ma durea capu de ce vedeam pe aici .pentru ca s-au inmultit sfaturile tehnice "dezinteresate", va rog pe cei care va stiti ca vindeti diverse sa va abtineti in a va promova voalat produsele pe care le vindeti prin sfaturi "binevoitoare " pentru incepatori, mai ales cand este vorba despre discutii tehnice
Fir Intins!!!
Despre asta vorbesti?!!
:
""paul d
new member
Data inscrierii: 24/02/2006
Trimis: Vin 02 24, 2006 8:26 pm Titlul subiectului: recomandare lanseta
va rog sa-mi recomandati o lanseta destinata in special pescuitului cu jiguri, pentru salau. pescuiesc in general in lacuri in zona colinara, lacuri de baraj si cine mai stie pe unde o sa ajung.
am vazut ca s-a mai discutat subiectul, dar...
si in primul rand as prefera o lanseta care se gaseste in comertul romanesc. pretul nu este foarte important. in primul rand, prefer sa fiu bine documentat si apoi vad daca imi pot permite.
multumiri anticipate
Sus
mihai.f
member
Data inscrierii: 29/02/2004
Trimis: Vin 02 24, 2006 9:00 pm Titlul subiectului:
Nu stiu daca in comert exista o lanseta specializata de acest gen.Daca pretul nu conteaza(ceea ce este un lucru bun) atunci cred ca achizitionarea unui bat specializat este o alegere inteleapta.Informatii despre aceste bete se pot gasii la marii producatori :G.Loomis , St.Croix , Fenwick etc.Transportul sculelor ar dura in jur de 3 saptamini ceea ce este super, tinind cont ca si vreamea inca nu tine cu pescarul inca .
Sus
paul d
new member
Trimis: Vin 02 24, 2006 9:13 pm Titlul subiectului:
bine, fac o mica rectificare, ca sa mai reduc din variante. cu pretul as putea merge pana la 3,5 mil. probabil e o suma de mijloc, nu stiu.
in privinta lansetei, as vrea un 2,10, actiune fast, ....
preferam lansete din magazinele noastre pentru a ma verifica putin cu ce am vazut eu. de exemplu un cormoran black star cm, 2,10, 7-15 gr, im10. din pacate unele inele sunt montate stramb. ar merita sa le dau jos si sa le montez corect?
Sus
mihai.f
member
Trimis: Vin 02 24, 2006 9:22 pm Titlul subiectului:
La pretul asta cred ca iti poti aduce de afara ceva sa isi merite banii.(si sa nu aiba inele montate strimb,Asta spune mult despre calitatea respectivelor bete)Inca nu am vazut un bat facut de o firma de prestigiu de peste ocean care sa aiba asa defecte.
Alegerea iti arartine.Asculta mai multe pareri si ia o singura decizie. ""
....da, e pe fata!

""paul d
new member
Trimis: Vin 02 24, 2006 8:26 pm Titlul subiectului: recomandare lanseta
va rog sa-mi recomandati o lanseta destinata in special pescuitului cu jiguri, pentru salau. pescuiesc in general in lacuri in zona colinara, lacuri de baraj si cine mai stie pe unde o sa ajung.
am vazut ca s-a mai discutat subiectul, dar...
si in primul rand as prefera o lanseta care se gaseste in comertul romanesc. pretul nu este foarte important. in primul rand, prefer sa fiu bine documentat si apoi vad daca imi pot permite.
multumiri anticipate
Sus
mihai.f
member
Trimis: Vin 02 24, 2006 9:00 pm Titlul subiectului:
Nu stiu daca in comert exista o lanseta specializata de acest gen.Daca pretul nu conteaza(ceea ce este un lucru bun) atunci cred ca achizitionarea unui bat specializat este o alegere inteleapta.Informatii despre aceste bete se pot gasii la marii producatori :G.Loomis , St.Croix , Fenwick etc.Transportul sculelor ar dura in jur de 3 saptamini ceea ce este super, tinind cont ca si vreamea inca nu tine cu pescarul inca .
Sus
paul d
new member
Trimis: Vin 02 24, 2006 9:13 pm Titlul subiectului:
bine, fac o mica rectificare, ca sa mai reduc din variante. cu pretul as putea merge pana la 3,5 mil. probabil e o suma de mijloc, nu stiu.
in privinta lansetei, as vrea un 2,10, actiune fast, ....
preferam lansete din magazinele noastre pentru a ma verifica putin cu ce am vazut eu. de exemplu un cormoran black star cm, 2,10, 7-15 gr, im10. din pacate unele inele sunt montate stramb. ar merita sa le dau jos si sa le montez corect?
Sus
mihai.f
member
Trimis: Vin 02 24, 2006 9:22 pm Titlul subiectului:
La pretul asta cred ca iti poti aduce de afara ceva sa isi merite banii.(si sa nu aiba inele montate strimb,Asta spune mult despre calitatea respectivelor bete)Inca nu am vazut un bat facut de o firma de prestigiu de peste ocean care sa aiba asa defecte.
Alegerea iti arartine.Asculta mai multe pareri si ia o singura decizie. ""
....da, e pe fata!

-
- veteran
-
- veteran
-
- veteran