topicurile tehnice si sfaturile "dezinteresate"

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Calone
veteran
veteran

Mesaj de Calone » 26 Feb 2006, 11:39

Pai scriu eu sarbeste ...
Daca is mai multi care au marfa , lasatii pe toti sa sfatuiasca si sa faca trimiteri , nu numai partzi .
Daca era corect se interzicea de la inceput asta , nu numai cand apare o posibila concurenta ... :oops:
Uite mihai sa te lamuresti si tu , poate am scris eu asta : "La pretul asta cred ca iti poti aduce de afara ceva sa isi merite banii.(si sa nu aiba inele montate strimb,Asta spune mult despre calitatea respectivelor bete)Inca nu am vazut un bat facut de o firma de prestigiu de peste ocean care sa aiba asa defecte.
Alegerea iti arartine.Asculta mai multe pareri si ia o singura decizie."
Pe mine chiar nu ma intereseaza comertul vostru , dar daca faceti ...pai lasati pe toti sa faca fratilor nu unii sa fie apostrofati iar altii lasati :D
Si cam atat ca n-am de gand sa starnesc polemici care nu ma implica direct :D In fond faceti ce vreti , eu doar mi-am dat cu parerea mea foarte greu de inteles ... :cry:

mihai florescu
veteran
veteran

Mesaj de mihai florescu » 26 Feb 2006, 11:44

"La pretul asta cred ca iti poti aduce de afara ceva sa isi merite banii.(si sa nu aiba inele montate strimb,Asta spune mult despre calitatea respectivelor bete)Inca nu am vazut un bat facut de o firma de prestigiu de peste ocean care sa aiba asa defecte.
Alegerea iti arartine.Asculta mai multe pareri si ia o singura decizie."

Acolo scrie :"La pretul asta cred ca iti poti " .Asta inseamna ca trebe musai de la mine????Poate sa isi aduca de unde vrea si prin cine vrea.Te rog mult citeste atent. :shock:

danr
Site Admin
Site Admin

Mesaj de danr » 26 Feb 2006, 11:47

calone, cred ca am spus ieri foarte clar ca regula va fi valabila pentru toata lumea
vrei sa ma apuc acum sa sterg mesajele mai vechi ?
nu am sters mesajele nimanui pe tema asta

deci ce s-a scris s-a scris, ce se discuta tehnic de acum trebuie sa fie fara referiri
cine doreste sa dea un sfat la obiect bine, cine nu asta este....
Ultima oară modificat 26 Feb 2006, 11:48 de către danr, modificat 1 dată în total.

Calone
veteran
veteran

Mesaj de Calone » 26 Feb 2006, 11:48

Mihai nu trebuie sa te superi . Cred ca am depasit 10 ani :oops:
Si inca ceva : te-am atacat eu pe undeva ? si eu te rog sa te uiti mai atent ..

mihai florescu
veteran
veteran

Mesaj de mihai florescu » 26 Feb 2006, 11:57

Nu sint suparat, pt ca nu am motiv.Sint doar curios.Atunci cind se arunca cineva in discutii cred ca trebuie sa aiba si argumente. CRED CA ITI POTI ADUCE nu CRED CA ITI POT ADUCE , este diferenta nu?

Calone
veteran
veteran

Mesaj de Calone » 26 Feb 2006, 12:00

sigur ca este .

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 26 Feb 2006, 19:36

mihai.f scrie:@Adelin
Reiese din ceea ce ai postat ca vreau sa vind ceva???Hai sa fim seriosi.
Pai ar mai fi un singur raspuns in afara de ale tale, care ar putea intra in discutie :
""Jean Scurtu
senior member

Data inscrierii: 21/07/2004

Trimis: Sam 02 25, 2006 7:32 am Titlul subiectului:
@Paul D

Cred ca e mai bine sa iti faci la comanda un bat la Cristi Ene(CONCEPT RODS)deoarece primeste in curand niste blank-uri f. bune ALL STAR TITANIUM din doua bucati si din trei bucati de 7' trimise de mine si iti garantez ca vei avea un bat super.
Un bat facut la comanda (custom made) facut de Cristi e mult mai bun ca un bat de serie,in plus poti veda bete facute de el si iti vei da seama de profesionalitatea lui.

Daca nu sunt o gramada de bete aici pt. orice pescar si pt orice buzunar si de cele mai multe ori preturile betelor trimise de aici sunt sub preturile acelorasi bete gasite in magazinele romanesti.

Fir intins,

Jean Scurtu

......dar nu zice ca vinde, ci omul recomanda bete facute de Cristi Ene, care am auzit ca face bete misto......
:shock: Eu am vazut anuntul tau si simplu, am cuplat. Cred ca e la mintea copilului, daca si dan a sarit in sus.... :lol: in fond eu doar am observat nu am criticat.
Sincer nu inteleg de ce deranjeaza asa tare dintr-odata, ca doar am vazut de atatea ori astfel de "sugestii" care poate sunt in avantajul tuturor, nu doar al "vanzatorului".

mihai florescu
veteran
veteran

Mesaj de mihai florescu » 26 Feb 2006, 19:54

:shock: :shock: :shock:

mihai florescu
veteran
veteran

Mesaj de mihai florescu » 26 Feb 2006, 19:57

"Eu am vazut anuntul tau si simplu, am cuplat."Asta chiar e tare.daca ne vedem dau o bere , cuplez sigur. :lol: :lol:

Jean Scurtu

Mesaj de Jean Scurtu » 26 Feb 2006, 20:25

Mi se pare ciudat sa nu poti da un sfat cuiva referitor la ustensile de pescuit,ca imediat esti suspectat ca faci reclama la ce vinzi tu.

In ce ma priveste pe mine ,desi anuntul meu nu mai apare pe acest site,eu vand orice ustensile de pescuit ce se pot gasi in U.S.A. si nu numai de pescuit ci si alte lucruri a caror trimitere peste granita e legala aici.
S-ar parea ca atunci sa nu mai pot sa-mi dau cu parerea despre nimic legat de ustensile de pescuit ca sa nu fiu suspectat ,vezi Doamne ,de reclama voalata si mi se pare absurd sa fie asa.

Daca am recomandat bat facut la comanda pe blank -ALL STAR TITANIUM nu am facut-o fiinca eu vand aceste blank-uri(blank-urile erau deja cumparate si platite la comanda facuta de Cristi Ene)am facut aceasta recomandare nu ca blank-urile sunt bune ci pt. ca sunt f.bune si daca va uitati in catalogul CABELA'S un bat ALL STAR TITANIUM de 7' costa $199,99 +taxe +transportul in Romania +comisionul celui ce vi-l aduce.In plus gasesti f. geru bete ALL STAR din doua bucati.
Oricine a pescuit sau va pescui cu un bat ALL STAR TITANIUM isi poate da seama ca nu vorbesc prostii.
In majoritatea timpului eu pescuiesc cu bete facute de mine pe blank-uri de fly ALL STAR TITANIUM si motivul este ca sunt bete de inalta calitate.

Am recomandat bat facut la comanda ca batul va fii mai bun decat cel facut in serie de catre ALL STAR si ca poate fii facut exact pe gustul pescaruli si ceva ce nu e de neglijat mult sub pretul pe care l-ar plati cumparand bat cu aceleasi caracteristici de aici din state.

In alta ordine de idei nu inteleg de ce Mihai Florescu(ce acum aduce ustensile de pescuit din U.S.A.) nu poate da un sfat tehnic ,fara a fii suspectat ,ca si mine de reclama "voalata".
De fapt voalul e in alta parte si nu are rost sa-l spun si nici nu ma deranjeaz personal.

Va pot spune doar ca MIHAI e un baiat de caracter si in masura in care va convine apelati la serviciile lui, concurenta in domeniul sculelor de pescuit e in favoarea pescarului ,fiecare putand alege varianta mai convenabila lui,daca dispune de discernamantul necesar.

Aici la o intersectie de strazi sunt 2-3 benzinarii,vand cam aceleasi produse la preturi diferite ,cumperi de unde vrei si concurenta aceasta e in favoarea consumatoruli care poate sa cumpere de unde e mai convenabil din punctele lui de vedere.

I-am trimis destule pachete cu ustensile de pescuit lui Mihai de aici,stiu ca e un baiat de treaba,cinstit, ca va puteti baza pe el si daca va mai avea nevoie in continuare de ajutorul meu va garantez ca stie cum sa ma contacteze si ca eu il voi ajuta in continuare.

Am dat mai multe sfaturi tehnice pe acest forum mai bune sau mai putin(functie de cum le vede fiecare) si am vazut chiar pescari ce mi-au multumit pt. aceasta tot pe forum sau in particular.
De multe ori aceste sfaturi au fost date pe privat si gratis( aici se spune ca "timpul e bani"mai mult ca acasa )si m-am bucurat ca am putut sa ajut pe cineva macar in sensul acesta daca altfel nu am putut.

In continuare voi proceda la fel deoarece eu nu uit de unde am plecat si cunosc destul de bine siutatia de acasa,care in nici un caz nu e roza.

Jean Scurtu

Închis